Today I went shopping and talk is still cheap



repeat

Jag är en människa som spelar mina låtar på repeat heeela tiden. Jag fastar för vissa låtar , å sedan kör jag dem om å om å om å om igen.. Å skiter fan i resten av all musik som finns där ute ..

Här är låtarna som går om å om i mina hörlurar just nu :










Denna låt berör mej sjuukt mkt . Drar en suck varje gång anna börjar spela den för mej .. :P



Den sista låten ger mej ett litet lyckorus. Den får mej att tro på att det faktiskt finns bra killar ! Det är bara jäääävligt svårt att hitta dem, å när man väl gör det är dem oftast upptagna eller ngt liknande. Whatever, sålänge jag tror på att jag en dag kommer bli någons "it girl" så är det lugnt ;)

spyfritt, shopping och egypten

Anna är äntligen på bättringsväg och vi har haft lägenheten spyfri i över ett dygn! Skönt !
Ikväll har vi roat oss med att klicka hem massa kläder ifrån nelly (som förövrigt kommer anlända till brevlådan hemma i falköping, så tro ingen har suprise beställt massa kläder till dej mamma när påsen dimper ner;) ) .

Igårkväll satt vi även å roade oss med å kolla på massa olika hotell i Egypten. Ser mycket lovande ut att vi tar en tripp dit i början på april nästa år eftersom anna då har en vecka fri ifrån dagiset ! jag är heeeeeeeeeeelt pepp å börjar sakna cancun resan som fan ! Snart kör vi igen, dock väldigt osäker på om vi någon gång kommer slå Mexico resan .. 

 


03.31

Klockan är halv fyra och jag och anna sitter med varsin dator på nelly.com och letar kläder, eller ja, mest klänningar ..  jag borde absolut sova eftersom jag öppnar imorgon och jag vet att det kommer vara mkt att göra eftersom jag har ett långbord på 22 pers plus alla andra bord, ensam.

Gooodnatt-smaack *

25 oktober

jaa undefär ingenting av dagen gick som den skulle...
Efter att uppvaktat anna på morgonen somna jag ju om å sov förlänge, var lite seg på å duscha å fixa mej så blev lite sent iväg till shoppingmallet, fixa iaf allt de jag skulle fixa...

Mötte upp anna på Majorstuen, vi gick ut å åt middag, redan då märkte jag att hon ej var helt i fas. Efter middan gick vi förbi apoteket på vägen till tbanan. å där började hela helvetet. Anna börjar må illa. Hon går ut ett tag, vi går och köper vitpeppar.  Sedan har kvällen bara bestått av spyor ungefär :(

Jag har ju en enorm enorm spyfobi och har de senaste veckorna vart väldigt orolig över om jag kommer bli magsjuk i vinter eller inte nu när jag ej bor hemmma hos mamma å hur jag ska klara detta om jag börjar må illa å spy. Sedan fick massa på annas jobb magsjukan och tankarna börja stressa mej ännu mer. Å nu kom skiten och hälsa på i vår egna lägenhet. Hos skönheten jag delar säng med varje dag. Jag är helt knäckt. Blir jag magsjuk är det typ dödens för mej. Jag ser oftast på Anna när hon börjar mår illa å om någon filmade oss i vårt hem nu borde de se jävligt roligt ut. vi kan sitta i tv rummet å prata. så kollar vi på varann, å båda hoppar upp ifrån soffan/fotöljen och springer allt vad  vi kan. jag in i sovrummet med mobilen och musiken i högsta hugg. pressar in hörlurarna så hårt jag bara kan i öronen så dem är helt ömma nu ;( Å stackars fina anna in på toan för å ha en ännu värre upplevelse ;(

tycker så synd om henne att bli sjuk på sin egna födelsedag. Så vi har ej haft vårt födelsedagsmys jag hade planerat för henne å hon har faktiskt ej fått sin present heller ;( vi får ta de en anna dag. Jag hatar min fobi den förstör så sjukt  mkt för mej . klarar ju knappt av att åka buss längre :/ Aja, jag hoppas hon kryar på dej iaf å mår bättre imorgon <3

dagens outfit

image description

image description

ja må du leva

Denna video  fick Anna uppspelad för sej imorse ifrån min Iphone när jag gick in till henne med tårta å ljus för å sjunga. Dock ville jag ju ej plåga henne med min sångröst så jag satte på dessa sötnosar och stod sedan å asgarva mej igenom hela låten för jag tyckte situationen va både rolig och pinsam. När Anna vaknar till tonerna undrar hon först va fan jag håller på med. Sedan säger hon, har du inte gått å lagt dej ännu? Åh ja, nästan så var det, en timma hade jag sovit :)




Vi låg iallafall å myspratade i sängen ett tag, sedan drog hon på jobb, jag somnade om, skulle sova till 9 . Av någon anlednign vakna jag 12. Nu sitter jag å ääter omelett med tomat å avocado ¨å ska snart dra iväg till shoppingcentrat.  :) Det är tyvärr pissväder ute också.

Ha en bra dag ! Å gratttis igen babe! <3

tårarna rann som ett vattenfall

jaa.. efter inlägget jag skrev förut idag  bröt jag ihop totalt... För att jag inte fick upp håret i en toffs utan att det stack ut åt alla håll. Satte om toffsen typ 20 gånger å bröt ihop å börja stor lipa ! haha . Life is a bitch! Jävla hormoner. eller ? :P haha .

Jaja till sist blev jag så stressad så sprang till jobb med håret hängandes i den där jävla toffsen, å sminket helt borta efter alla tårar. När jag kom dit fråga kockarna mej om jag nyss vakna, när jag sa nej sa dem. "jaaha du har varit ute och druckit hela natten" .. Jaa inte riktigt så var det inte heller men .. :P

Imorgon är det iallafall Anna, min kära sambos, födelesdag. Å jag ska vara på topp hela dagen har jag bestämt mej för. Ingen eller inget kan dra mej ner. har lite planer, berätter mer om dem imorgon :) För nu ska jag snart försöka sova så jag orkar gå upp i tid p sjunga för henne.. dock tänker jag nog inte plåga henne igenom hela jag mår hon leva med min stämma. så tänkte jag kunde spela upp ett youtube klipp med jag mår hon leva ifrån mobilen kasnke ? Fan vad jag är smart ibland ! ! :)


en solstråle på gatan

Idag är dagen förjävlig rent ut sagt. Jag gick å la mej alldeles för sent, klockan 2.
Kunde ändå inte somna, låg i soffan å försökte sova där å lyssna på musik till kl 3.
Gick in till sängen om bättre hopp om sömn, mej nej. Ingenting.

Hade ställt kl på halv 9 å 9 men vakna inte av den så vakna runt 12 sedan ändå. Men energin är på noll. varje gång jag  slår upp ögonlocken åker dem ihop igen. När jag går upp ur sängen hoppas jag på att jag ska hålla hela vägen till soffan utan att svimma för jag ser typ bara svart. så somnar jag i soffan igen när jag kommer dit.

Runt 4 tiden, efter att ha somnat om 3-4 gånger idag, tvinga jag mej själv att gå å handla. Gick motvilligt iväg å går förbi ett dagis när jag går till affären. så står det en liten tjej där i 3-4 års åldern . "heej!!" hej svarar jag tillbabka. "Vem är du mamma till?? :)" frågar hon mej då auuush gullunge, jag log å försökte förklara att jag ej var mamma till någon, men hon förstod inte så pappan tog över å försökte förklara till henne. haha. Det var dagens leende för mej iallafall. :)

Nu måste jag åka till jobbet om en timma, så ska försöka få på mej riktiga kläder, några koppar kaffe kanske så jag ej somnar igen, lite mat kanske även om allting bara äcklar mej .
Har en dålig känsla i kroppen idag. springer runt med dåligt samvete även om jag ej vet om jag borde ha det eller ej.
Imorgon fyller min sambo år iallafall å jag har tänkt å vara på topp. Om detta ej ändras snart tvingas jag väl till ett besöker hos farbror doktor ;(

Au pair

Eftersom min loggo på min blogg fortfarande är "Au pair i San Francisco" (för att jag ej vet hur man byter) , Så får jag många läsare som är au pairer/eller blivande au pairer å de kommer endel frågor om det.

Tex senaste frågan jag fick va om hur jag bestämde mej för å åka som au pair å vilken sida jag var inne på.
Egentligen bestämde jag mej aldrig för om jag ville åka eller inte. Dagen jag satt på flygplanet över atlanten visste jag fortfarande inte om det var rätt å om det va det jag ville göra. Jag hade funderat länge över det, vägt fram å tillbaka, gjort plus å minus lister, kollat för å nackdelar. Men kom inte fram till så mkt. Jag hade letat värdfamilj av och till i ungefär 8-9 månader, vilket är ganska lång tid. Men så fann jag denna familjen, å så va de liksom , okej ska jag åka är det iallafall denna familjen jag ska åka till. Så jag åkte dit, med inställningen att trivs jag inte och detta inte är något för mej kan jag alltid bara åka hem igen. Jag förlorar egentligen ingetnign på det. Visst jag förlorande jobbet eftersom jag fick säga upp mej, å jag skulle förlora endel pengar. Men jag skulle ändå få se USA, å få sjukt mkt upplevelser och erfarenheter med mej. Å det är ibland värt mkt mer än pengar. 

Så jag åkte, hade de rätt tuufft i början pga personer hemma i Swe. Men med tiden gick det bättre och idag ångrar jag inte en sekund på att jag åkte. Jag rekomenderar alla som tvivlar att åka !! Du har ett år som du aldrig ngnsin kommer komma i närheten av att ha igen. Du lär dej så mkt , får uppleva så mkt, det är en tid du kmr minnas å berätta för dina barnbarn. Visst det är sjukt läskigt, man är jävligt utsatt, man är ensam, man vet ej om det är ngt som man kmr gilla för man har aldrig testat de innnan. Men prövar du ej så kommer du aldrig få veta det heller. Å att ångra att man aldrig gjorde ngt man länge velat , är värre än att ångra ngt man gjort. Pengar kommer och går, men en chans som denna har man inga många gånger. så ta den ! Du kommer troligtvis inte ångra dej !

Jag saknar mina värdbarn å värdfamilj, vänner, kultuten, omgivningen, allting dagligen! Dem kommer alltid bli en del av mitt liv!

Vart jag var innne å kolla innan jag åkte var mkt på Cultural cares hemsida. Jag gick igenom precis allt där flera gånger, var även inne på deras facebook sida och snackade med andra au pairer (tex Anna hhitta jag på cultural cares facebook sidan, idag är vi sambos och hon är min närmasta vän, du vinner mkt på att åka som au pair !) Jag läste även många au pair bloggar dagligen för å få en klarare bild av hur livet som au pair faktiskt är. Du får läsa om med och motgångar, å blir därmed inställd på att det även kommer va med å motgångar i ditt år !



Du har inget att förlora, åk bara. Vem kan motstå ett sånt här charmtroll liksom ? <3

dålig uppdatering

sjukt dålig uppdatering jag vet.
men mår inte på topp just nu . varken fysiskt eller psykiskt.
Är sjukt svag för kan typ inte äta ngnting. mår illa mest hela tiden  å får ej i mej ngn mat å de jag får i mej får jag ej behålla. så orkar typ inte göra ngt annat än sova å jobba. Har precis ätit lite å har sjukt ont i magen nu.

snart kommer anna hem, blir väl att tjöta lite med henne å sedan försöka sova igen. vart ledig idag å ledig imorgon med. imorgon ska jag försöka komma mej ut å göra ngt.

natten folkets :)

Rutiner

Jag har sjukt dåliga rutiner nu förtiden. Dels är jag jet lagged, sedan har jag kommit hem runt 5 tiden på morgonen hela helgen. Å då har jag ej kunnat gå å lägga mej för är inte alls trött. Så det slutar med att jag går å lägger mej runt 7-halv 8 tiden å ligger vaken till iallafall kl 8. sover.. jävligt dåligt. Går upp , är sjuuukt seg och utan energi pga dålig å lite sömn, äter lite frukost.. Softar lite... Är fortf utan energi, orkar inte laga ngn riktigt mat. blir yr å matt pga energi brist antar jag, går å lägger mej igen, sover förlänge , åker till jobbet, dricker kaffe för att orka, fortf utan mat. Kommer hem, sent, äter gröt. softar.. går ej å lägger mej eftersom jag ej är trött, det blir sent å så börjar allting om igen. Heeeelt värdelöst.

Mia vill  ut efter jobbet idag, men tror jag ska åka hem, försöka sova i tid. Gå upp i tid, ÄTA bra mat , å inte bara en tallrik fil på en hel dag, sedan palla mej iväg å träna innan jobbet. hoppas jag lyckas :P Behöver få tillbaka rutinerna efter 2 veckors semester :P


VS <3

Var det någon som sa Victoria Secret lipgloss? Ska nog klara mej ett tag nu:)


Garderob problem

Jag har lite dåligt samvete när det kommer till garderoberna.
Räkna precis alla mina å annas skor å jackor i garderoben ute i hallen.

Anna har 11 skor där ute, då har hon både höst/vinter/vår/sommar skor här.. Jag har 27 skor här, å då har jag bara höst/vinter eftersom jag tagit hem alla mina sommarskor.
Anna har även 3 jackor hängande i garderoben, å jag har 7 tror jag det var, men då har jag också 8 kavajer/skinnjackor/tunnare jackor i den andra garderoben inne i sovrummet.

Gareroben i sovrummet ser även ut så att hennes hyllor är halvfulla, oftast bara yttersta raden med kläder. hänger lite klänningar å sånt inne i garderoben, tror hon användt 1-3 klasar med galjar. Mina hyller är totalfulla upp till taket typ, ¨saker på både innersta å yttersta raden å jag har använt ungefär 7-9 klasar med galjar. Hur kommer det sej att jag alltid har så jäääääävla mkt saker?? jag vet inte vart jag ska göra av alla saker i fortsättningen. funderar på att köpa en garerob å ställa utanför precis innan dörren, inne i lägenheten lär de ju inte få plats iaf! Aja, blir väl bättre när sommaren kommer iaf så kläderna å skorna är betydlig mindre å lättare :P


Fredagen

jaa... fredagen var väl ganska mysig, vaknade vid 11 tiden av att min väska äntligen kom ! :) Gick upp å åt å fixa lite... sedan gick jag å la mej en stund igen å skulle napa till 1 tänkte jag, glömde dock ställa kl å vakna halv 3, men men , hade ju sovit jättedåligt på natten så gjorde inget.

Fixade iordning mej å åkte sedan in till stan för å möta anna. vi börde med å köpa kaffe, sedan gå till banken för å se om vi hade fått lön, vilket vi hade.  Å då började shoppingen. Jag skulle ju ej shoppa ngt för jag tyckte att jag hade shoppat tillräckligt i usa. Men lyckades ändå på ngt sätt komma hem med 2 par skor, 2 shorts å en vinterjacka.. mej i ett nötskal :)

Efter att tillbringat ngra timmar på shoopping (anna var den sega för en gång skull jag brukar alltid få ha folk vänta på mej, kändes skönt att de va tvärtom för en gång skull) , så åkte vi hem å lagade tacos, längesedan jag åt de sist :).  Efter de började vi fixa oss å försökte bli snygga inför utgången, om vi lyckades lr inte vet jag dock inte men anna såg rätt het ut iaf.

Drog in till stan, hade inte en susning vart vi skulle gå, så vi började med trogna luux, eftersom vi ej hade jobbat på kvällen va vi ute i god tid, eftersom vi hade tänkt dircka lite där med. men aah, luux hade ej öppet i 20 års baren så de sög ju , ( man får ej dricka sprit i norge ute om man ej är över 20) . de va även lite folk å dålig musik. Så vi drog vidare, leta efter fugazi hur länge som helst, kom dit. Alla hade sagt att de va så jävla bra... det var, "eyyyyyyyyyyyy whaaaaaaaarap. " . ja, vi shotta endel iaf eftersom dem hade riktigt dricka där. sedan fick vi höra att de hade blivit mkt folk på luux igen så då drog vi dit. hela kvällen i sej var jävligt lam å jag var på rätt dåligt humör faktiskt, så ja  , blev inte så grym utgång som tänkt men men . 

när vi kom hem var de omöjligt att somna så jag satt vakna vid datan till halv 7, sedan låg jag vakna i sängen ytterligare en timma. vakna vid 11 då anna gick upp för å gå till jobbet. Nu sitter jag här å funderar  vad jag ska göra av resten av dagen innan jag skulle börja jobba igen, första dagen på 15 dagar, wooop, undra hur de går ;P

borde packa upp men har fan ingen energi till de, har planerat att de ska bli min söndags syssla då jag ändå verkar va själv hela dagen, som idag iofs, som varje dag. aja . var duktig å tog med mej kameran igår för jag skulle ta massa bildeer, efter första  bilden märker jag att minneskortet ej sitter i, hoppas den sitter i datan annars har jag misst de få bilderna jag tog i usa :P

Fredag

Bra fredag! Väskan kom imorse ! Sedan shopping i stan med anna å nu tacos å sedan utgång ! :)


<3

See you Next time cuties! <3


Cutie

Nya sportbh ifrån victoria secret :)


Helvetes dygn

Okej jag har haft ett helvetes dygn när jag rest hem ifrån USA.

Började med att jag å min värdmamma var sen till bussen, väldigt sena faktiskt, fick göra ngra fula omkörningar å gasa på som fan å springa å stoppa bussen som var snäll nog å stanna igen å vänta medan jag lasta ur väskorna å köpte biljett.

I samband med att bussen börja rulla börja även mina tårar rulla, grät hela vägen till flygplatsen, jävligt hårt att lämna alla å livet där. But lets move on. Väl på flygplatsen försöker jag checka in, får hjälp. Hon frågar mej efter norskt visum, nej de har jag inget? Hon säger att jag behöver det för att bli insläppt i landet igen. Panik. Blir skickad till en annan kö, står där helt förkrossad när en äcklig gubbe börjar prata med mej. Han undrar allt mellan himmel å jord, om jag är modell, varför jag inte är de, hur kallt det är i swe ect ect. jag står med ryggen emot honom för jag orkar ej prata med ngn, ändå fortsätter han bara mala på mej alla sina saker. Kommer tillslut fram till disken , å ska lyfta upp min väska (som vägde förmkt) upp på vågen. På mina Tiger byxor sitter jylfen i sidan istället för i mitten av byxorna. När jag lyft upp väskan å står å pratar med kvinnan i disken känner jag hur alla män i kön brevid mej stirrar på mej. ja då har dragkedjan åkt ner utan att jag märkt det å jag flashar sidan av rumpan å mina finfina trosor. greaaaaaaat, dem log såfint åt mej. jag log inte tillbaka.

Jag blev iaf incheckad, utan problem - utan visum! När jag ska ta mitt pick å pack kommer hon på - mitt flyg från SF till chicago är försenat. Så jag skulle missa mitt anslutningsflyg i chicago till London. Smart. Så då börjar hon leta nytt flyg till mej i en kvart typ. Får nya biljetter, ett flyg direkt till london ist, vilket betydde att jag var tvungen å byta terminal med alla mina väskor, så tog mina väskor å begav mej till tåget . åkte till rätt terminal, å skulle börja incheckningen på nytt. MEN nej då har flygbolaget ej boka om mej, så jag står helt obokad . fick iaf en standby på flyget till london. slår mej ner å väntar i 4 timmar. får vänta att alla andra ska gå på, å sist får jag äntligen en plats på flyget!

Väl på flyget inser jag aatt den lilla bag-lappen där det står vart väskorna ska flyga å koden för att söka upp dem är borta. Dem satt kvar på mnina första biljetter jag fick, som kvinnan tog tillbaka. Vilket betyder, kommer min väska bort får jag problem. ber till gud att väskan ska följa min väg. Sover mesta dels vägen till london. flygresan gick oväntat fort för att va på 10 timmar.

Framme i london softa jag lite innan de va dags för flygning igen. när jag är på planet å går å letar efter min sittplats hör ajg att de ropar upp mitt namn i högtalarna , går dit, dem ringde hon som hade ropat ut å fråga va de va hon ville, hon sa hon skulle komma bak å prata med mej, vilket hon ej gjorde utan ringde igen. Så fråga hon efter min bagage lapp, jag berättade att jag ej hade den å vrf. Hon bara okej men vi måste checka din väska så den är med. ok. hon ringde igen när jag stod där, allt var bra, väskan var med. toppen jag går å sätter mej. flyger, drömmer sjuka drömmar så måste gjort en massa roliga miner . Tror vi ej fick landa i tid heller så vi var 25 min sena, eller så var det i min dröm har lite svårt å skilja för drömmde att jag flög också.

Framme ska jag iaf gå å hämta väskan... Väskan med all min shopping i , väskan hela min månadslön ligger i massa mumsia nya saker ! VÄSKAN SOM ALDRIG KOM PÅ BANDET ! nej, dem hade inte alls fått med min väska på planert. Å jag hade ju inte min bagage lapp så vi kunde söka efter den heller. ojoj så ledsen jag vet. alla mina nya saker. jag tackade mej själv att jag iaf hade lagt alla nya skor å nya väskan i handbagaget! Gick å snacka med en snubbe där som lyckas söka reda på den ändå, å den är kvar i london. Kommer troligtvis till mej imorgon, enda positiva var ju att ajg slapp släpa på den själv hem :)

Aja , jag kom h em iaf , å jag har cpat runt med anna som inte orkat med mej för hon är sjukt trött å sliten idag. Jag är i amerikans tid så jag är inte alls trött förtillfället :)

berg o dahlbana

Jaa, jag har verkligen haft en känslomässig berg å dahlbana medans jag vart här. När jag först kom hit för en vecka sedan kände jag bara, shit det är här jag villl bo, detta är mitt liv detta är hemma å bla bla. va överlycklig över att va här.. sedan börja jag tröttna på den amerikanska stilen. Deras livsstil, deras klädstil allting, började längta hem å såg fram emot å få komma tillbaka till oslo, börja jobba, va me anna å träffa folk.. De senaste 2 dagarna har jag brytit ihop med jämna mellanrum. så fort jag tänkte på att jag måste lämna snart igen börjar jag gråta. Att jag utsätter mej för att göra detta goodbye:et igen är bara helt värdelöst ! att jag ej får se ryan innan jag åker suger. Att barnen snart kommer ha en ny au pair som kommer va deras allt suger. Attt den kommer va ännu större å inte längre är mina barn nästa gång jag kommer (om jag nu kmr igen) suger också. De är jobbigt när folk man priorierar så högt bor så långt ifrån en.. Sedan har jag en känsla av att detta var sista gången jag såg ryan. det är bara jobbigt för oss båda att dra upp alltin var 6e månad ungefär. Har man en gång vart tsm , å gjort slut på ett sätt som vi gjorde slut . dvs, pga avståndet. Så är det svårt att träffas å inte falla tillbaka lite. but life moves on. Just nu mår jag förjävles. ont i huvudet som faaaaaaaaaan, fryser samtidigt som jag svettas som ett vattenfall. å mår illa så får panik. nu ska jag trycka i mej massa tabletter, tvätta bort sminket jag gråtit ner på kinderna å sedan åka iväg å hämta barnen en näst sista gång.

shoppinglista

Pratade med anna idag, å hon sa att jag var tvungen att hålla mej till min inköpslista jag skrev innan jag åkte till usa .. så jag gick in på bloggen nu för å leta upp den.. så här är den: * Uggs, lär ju behövas i vinter kommer bli råkallt , - EJ KÖPT. * Hunter stövlar + sockar, lär ju också behövas med tanke på all slask de kmr bli - EJ KÖPT. * 1-2 nya träningskor - EJ KÖPT. *1-3 nya uppsättningar med träningskläder - BARA KÖPT BYXOR. * Tandblekning - EJ KÖPT. * Ögonfransnäring - EJ KÖPT. * Smiiink ! - KÖPT TILL HÄLFTEN. * Massa underkläder ifrån Victoria Secret ! - EJ KÖPT. * Mitt kära CandyBaby läppglans jag tappa en utekväll i Oslo ;( Ska köpa minst 4 eftersom jag alltid tappar dem) - EJ KÖPT. * Jacka - EJ KÖPT. * Väska kanske om jag är så kär jag tror att jag är i Michael Kors väskan - KÖPT DOCL EJ DEN DE VA TÄNKT. * Tanninglotion - KÖPT. * Mina favvo tuggemmin - EJ KÖPT. * Sen kommer det väl bli en massa radom saker å en hel del kläder :) Glädjer mej sjukt mkt ! Inte shoppat ngt i Oslo typ sen jag kom hit pga jag längtar till Usas shopping ! - KÖPT RANDOM SAKER JA... jaaa.. som ni ser har jag ej hållt mej så jättebra till listan, lyckats bocka av å köpa 2 saker typ på listan.. Dock vet jag knappt vad jag köpt ist för känns knappt som jag köpt ngt ! :P haha Jaaaa bloggen är cp å vägrar göra mina enter slag så allting hänger ihop som en stor smet jag vet. hatar blogg.se förtillgället

michael kors

my new baby

:)

happyface

blogg.se?

antingen så är det jag som inte förstår mej på blogg.se längre,eller så är de ngt som är galet. Jag kan ej ladda upp mer en än bild åt gången nu, laddar jag upp en bild försvinner allt jag skrivit , å laddar jag upp en till bild efter den första försvvinner den första. att blogga från mobilen funkar inte alls längre heller, så därför blir de ingen visnig på allting jag köpt förrän blogg.se fuunkar som de ska igen. bild ifrån min å ryans dag i fredags iaf

hårfärgningsmedel

dem säljer fortfarande mitt hårfärgningsmedel här i USA vilket jag blev överlycklig över eftersom dem slutat säälja dem i norge och sverige ! Så nu undrar jag hur många paket jag ska köpa med mej hem som lager... :)

expert på inpuls shoppa

rumpnisse i dagen vad arg jag är å vad jag hatar min data ! den är cp å hoppar i texten hela tidne å går bakåt av sej själv så allt jag skrev försvann.. skulle iaf säga att jag vart här hälften av daagarna nu å slösat alla mina pengar som min budget sa att jag fick slösa. så nu är mitt svenska konto inprincip tomt å jag har glömt koderna till min norska internetbank hemma så kan ej gå in å föra öveer pengar å mitt norksa kort funkar ej här. Å jag har fortf hälften av alla saker jag skulle köpa här kvar å köpa plus alla presenter så de känns skit bra verkligen. Att jag ska vara så jävla duktigt på att inplus shoppa, helt otroligt. Fick sådan ångest så jag hoppade utgången. va uppklädd från topp till tå med klänning å highheels å hela köret. så insåg jag hur mkt back jag låg fick ryck å sa att jag skulle stanna hemma. så nu är brudarna å partar utan mej åjag ska läggga mej å sova för imorgon ska jag träffa hela tjocka släkten typ. Puss

sexy

Ja det blir då inget manligt sällskap på mina myskvällar framöver med tanke på hur snygg outfit jag ska köra på mina höstkvällar ! Ger en extra notering om att kolla på de fina fötterna med näsa ögon å öron ;) seeeeeeeeeeeexy

igår

Inatt runt 4-5 tiden efter att jag hade sagt hejdå till Ryan låg jag å skrev ett blogginlägg till er om min dag som jag å ryan hade haft. men av någon anledning funka det ej att posta den, så de kom aldrig upp.. För att köra en snabb sammanfattning av inlägget så åkte vi iaf till klippor å kollade på GG bron, var inne i stan å vid piren, åkte till tiburon, åkte till mallet, åt på in n out, åkte till nästa mall, åt efterätt på cheesecake å sedan däcka en trött emelie i sängen innan klockan ringde kl 4 (eller nej ngt hade blitt fel så den ringde ej men som tur va vakna jag ändå) så 20 över 4 stod vi på gatan å sa hej då för en andra gång å han fick börja köra tillbaka mot LA för att hinna i tid till jobbet idag. Är otroligt glad att han tog sej tid å köra sammanlagt 14 timmar för att få träffa mej ett dygn! Jag inpuls shoppade även igår ett par stövlar , normalpriset på dem var 400 dollar.Så jag har intesett nu att jag kommer överstiga min fina budget jag hade innan jag åkte hit. Så nu försöker jag resonera med mej själv om jag ska få överstiga bugeten , eller vad som ska strykas ifrån min shoppiglista... svårt det där. Idag har jag vart å shoppat lite mer, å sedan varit med barnen resten av dagen å kvällen. vi har haft playdate med johanna å hennes barn. Imorgon styrs bilen till outletten med johanna å vilde :)

utsikt över bron


gift

Detta fick jag av min värdfamilj när jag kom, en teckning ifrån lillkillen, en ifrån tjejen å 2 presentkort :) <3

Dag 2

Vaknade runt sex tiden, låg på facebook på mobilen i över en timma och väntade på att kl skulle bli 8 å solariumstället skulle öppna. Gick upp, satte mej i bilen som är 2 gånger större än den jag brukade köra, igendimmade rutor, mindes inte ens hur man la i backen för det va så längesedan jag körde bil, men vi utmanar ödet å backar ner ifrån våran branta backe som går emellan vå murar (som jag råknat backa in i förut) men det gick fint denna gången som tur var. Drog å sola, gubben kände nog igen mej eftersom jag var är där var och varannan dag månaderna innan jag ´åkte hem, Köpte en veckas fri solning iaf :) dock råka jag bränna mej lite idag så är lite rödrosig om kinderna :P Sedan hem å byta om å äta fruksot för å sedan åka in till stan med emma. Vi började med en skinny vanilla på starbuks, ofc! (å anna, dem säljer sirapen på flaska så ska köpa med mej hem !!!!!!!!loooooove it, !) Sedan började shoppingen, började med Macys för att gå in å kolla på mina blivande väskor.. Jag har sååååå jävla svårt för å bestämma mej vilken/vilka som ska få följa med mej hem´. Ingen som har lust på att köpa en vit eller svart Michael Kors väska? Eller en svart eller beige/brun juicy couture väska ? Eller en stor eller lite svart Guess väska?? Känns mer okej att köpa nya om man säljer dem gamla.. Så om någon är intresserad så skriv så fixar jag bild. Dem är alla ca 6-8 månader gamla, alla är nästan tyvärr helt oanvända och en är använd i ett par månader :) Efter macys blev det iaf victoria secret å sedan hamnade jag på mitt älskade marshalls ! hahah , jag hittade min favorittrosor där, så jag köpte upp alla som fanns i min storlek ! haha . kan ej gå miste om de chansen eftersom dem ej finns så ofta. Ska åka upp till marshalls i novato snart å se om de finns mer där :P blev lite presentshoppibng också. Sedan hann vi ej med så mkt mer än en jamba juice innan vi skulle hämta barnen, å nu sitter jag här å ska snart napa lite. Måste hålla mej uppe sent ikv för ryan kommer till marin runt 23. igår somna jag som en bebis 21.30. Vid 7 tiden blir det efterlängtade Cheesecake fatory också. BRA dag med andra ord !

I <3 Cali

Okej, min första dag var toppen!
Jag vaknade kl 7, sprang ut till barnen som satt och kollade på tv. Dem märkte inte först att det var jag som kom ut så fick inte så värst mkt uppmärksamhet först. När de insåg att det var jag blev jag överröst med kramar !! Sedan fick jag välkomstpresent, kan visa er sedan vad! :) sedan kom förfrågningen om jag kunde följa med å köra den till skolan, fine jag var sliten, stank efter all flygning å såg förjävlig ut men vad gör man inte.

Så jag å min värdmamma körde dem till skolan, jag följde den in å mötte sedan upp min värdmamma igen! Vi gick självklart å köpte kaffe å sedan visa hon mig hennes nya kontor, vi hade ett givande samtal å sedan körde
Hon mig hem. då blev de dusch , frukost å ringa Ryan ! Han har ju flyttat till LA å jobbar alla dagar utan torsdag denna veckan .så vi skulle ej ses först. Men så ändra han sej. Så han ska köra upp sent ikväll (onskv) kommer komma hit torsdag morgon runt kl 5. Å sedan måste dm köra tillbaka torsdag kv för
Å va i tid. Kan ju tillägga att bilresan tar ca 7 h en väg.!

Aja sedan drog jag å emma till efterlängtade northgatemall å påbörjade min shopping! Ojoj :) sedan blev de lunch å efter det äntligen en skinny vanilla!! Anna jag tänkte på dej<3

Sedan hämta vi barnen, de blev baseball, läxläsning å fishtaco,

Idag blir det shopping inne i San Francisco downtown och sedan barntid å sen äntligen Cheesecake factory!!

Varit vaken sedan halv sju, nu är kl halv åtta å jag väntar på att den ska bli åtta så solariumstället kan öppna så jag kan åka dit eftersom jag tog med nej allt regn hit! Bah.

Blogg.se har skaffat sej app i iphonen nu så det kmr bli betydlig bättre med bloggningen!! :)


Tandlös

Min söt-unge tappade sin ena framtand igårkväll!

Så såhär söt såg han ut imorse när jag träffa honom!


Framme

Ny är jag äntligen framme! Resan tog mej 28 h pga att jag fick köa i 3 h till passkontrollen i Chicago. Å därav missade mitt flyg till SF! Nu ska jag sova å imorgon träffa barnen! Godnatt


På väg !

Yes, då är resan påbörjad! Klockan ringde kvart i fem imorse. Vilket inte alls var skönt eftersom jag gick å ka mig vid 1 men kunde ändå inte somna.. Jag har ingen resfeber, jag är inte speciellt nervös. Men jag var orolig över diverse saker . Saker som hänt förut, så som spyor, konma till flygplatsen utan pass, tappa bort passet ngra timmar innan flygning, förseningar, missa flyg, försova mej mm. Men det har gått bra hittills :) det enda är att jag intala mig själv att ha med så lite som möjligt för att kunna shoppa desto mer. Å de har ju vart typ 30 grader i Cali de sista. Meeeen med min tur så är det tydligen regn å betydligt kallare nu! Å inte tala om vad det är på flygplatserna/flygplanen! Fryser så sjuuuuukt mkt! Skulle kunna döda för ett täcke alltså! Man behöver ju typ ha dubbla byxor två tjocktröjor, vinterjacka , raggsockar(som jag faktiskt har med mej) å vantar för att klara en flygresa utan att frysa! Bu!

Aja, ska fortsätta njuta av min regniga utsikt över Helsingfors flygplats i min solstol å hoppas på mat så fort vi lyft.


Just because you have a dick, doesn't mean you should act like one .

De senaste 2 dygnen har jag funderat endel på hur vi tjejer behandlas av killar egentligen.
Båda våra egna och framförallt random killar på stan.
Alla dessa tankar har orsakat av händelser som hänt de sista dagarna.
Igår var jag å anna ute igen, hamna på luux , like always.
Av någon anledning, är vi väldigt mindre omtyckta av en högre uppsatt person där.
Pga att vi första gången vi va där gav honom nobben .
Det är märkligt att när killar får nobben av en tjej. måste dem istället göra allt för att trycka ner henne.
dem kastar så mkt skit, å kränker henne å får henne att känna sej så lite, bara för dem måste på något sätt ta över å få övertaget igen som de miste för ett tag.

Trots att jag inte snackar med några killar när jag är ute, inte dansar med några killar, inte tar emot några drinkar, inte kysser någon, inte går hem med någon, helt enkelt inte är i närheten av någon mer än min fina anna på hela kvällen , varje gång jag är ute. Får jag höra att jag är den mest desperata och slampiga tjejen på hela stället. what? vad har jag gjort för att få höra det? jo det ända jag gjort är att säga "nejtack, jag är tyvärr inte intresserad." That´s it.  ändå får man så mkt skit kastad på sej som tjej. För att man ser bra ut, gillar att gå ut, gillar att dansa , är utåtriktad mm betyder det inte att man är en slampa!

Förra helgen vi var ute var hamna i vi bråk med en som bar pistol, allt pga att jag inte var intresserad av att ha ngt med honom å göra. Jag var påväg ner i trappan när han kom å bara lyfte upp mej stanhårt. sedan hälsa han i hand å kramade nästan sönder handen på mej. När vi sedan stod utanför kollade han en massa på mej, en kille vi var med fråga vad han ville. å då blev de självklart bråk, som skulle sluta med bråk på gatan, då visa han oss pistolen. kan ju säga att de va tur vi hade våra vakter där. Hatar oslos fest gator :P

Var även nere på jernbanetorget en sväg idag å väntade på bussen till ikea. Hade helt vanliga kläder på mej, inga highheels, inget kortkort, ofixat hår å standard smink. men man kan tydligen inte ens gå runt så nere i dem områderna utan att folk ska stanna med bilar, ropa osmickrande saker efter en, börja stöna å ha sej. Jag vet inte vilken kille i världen skulle tycka det var smickrande om en tjej gjorde så när vi går förbi en kille. men jag anser det som otroligt osmickrande och bara otroligt pinsamt för killen som inte vet hur man beter sej på gatan!
Och folk som inte fattar att en undvikan blick betyder nej, och ett nej du kan inte få mitt nummer betyder nej inte facebook heller, vem förnedrar sej så mkt å fortsätter tjata?!


Jag blir bara mer å mer äcklad av killar. Sättet dem ser på tjejer å behandlar oss är bara sjukt. Suttit å snackar med 2 vänninor idag hur sjuka upplevelser vi har haft med killar egentligen.

Sedan är jag väldigt glad att jag ej bor nere på grönland längre, hela det området ihop med jernbanetorget är ju superläskigt ! Idag stod de 2 st å sålde knark till varann 1 meter ifrån mej! Varje gång jag gick av tunnelbanan på grönland va de liksom "okej lägg ner mobilen, ta av dej klockan, håll stenhårt i väskan å ta upp nyckeln å sätt den redo mellan fingrarna redo att sticka ngn i ögonnen" jag skojar inte, jag gjorde mej alltid redo på det sättet på kvällarna! läskiga områden det där.

Okej, jag säger inte att alla killar är svin, jag dömmer inte alla, men dem är många.

Bil

Tydligen har min värdfamilj bytt au pair bil igen... en tredje gång nu.. så nu kör vi tydligen en toyota..
vilket gjorde mej rätt nervös eftersom jag helst vill ha min lilla smidiga volvo som jag vet exakt vart jag hade när jag fickpakera å hur den fungerade.

Att jag inte kört bil på 6 månader å sen ska ner å sätta mej å köra i usa är lite småläskigt. men av någon anledning är jag mer nervös över att köra bil i sverige, än köra bil i USA, trotts att det är betydligt mer å tänka på i usa. Där är det liksom highway som är 7 filiga , å man ska av å på å byta å vänster svväng på rött mm.. men är väl antagligen mindre nervös över de pga att jag senast körde bil i usa ett år, å jag vet att jag kommer köra automat !

Aja vi får se hur de går, Emma har lovat mej körlektion när jag kommer ner ;)



denna bil har vi tydligen nu... lägg märke till hur jag fortf säger vi. hahah

2 dagar

Jaa min USA resa närmar sej, men det gör inte jag.
Det känns som resan är lika långt bort som den var när jag bokade den. vet inte varför.
Kanske för jag inte börjat packa, inte börjat kolla på hur jag ska ta mej ut till flygplatsen, inte skrivit ut biljetter eller något.

Det ska bli huuuur kul som helst att komma ner dit å träffa famiiljen , barnen å alla igen. Men samtidigt är jag rädd att jag kommer bli sjukt rastlös å va där i 9 dagar, utan ryan, utan alla mina gamla au pair kompisar, å bara familjen. kommer bli lite som om att jag jobbar. men men glädjer mej.

Samtidigt som jag bara vill vara kvar här, jobbba, va kvar å träna när jag äntligen kommit igång med träningen. Det kommer ju skita sej som fan i USA. kommer ju inte kunna låta bli mina favoriter : Kitkat med mörkchoklad (som ej finns här) Forzen yoghurt, Skinny Vanilla på starbucks å In n Out. Jaaa, får nog åka å besöka mitt fina gamla Golds gym å se om de kan göra en deal till mej för en vecka . Åh så jag saknar Zumban där med Tika.
Jag å Anna var på zumban här i Oslo förra veckan. Jag höll på å sö av besvikelse. vi typ gick runt å spela luftgittarr till raggarmusik lr ngt. fyfan, ja de va inget shakeitshakeit där inte ! ;(

Idag har jag ont i varje kroppsdel på kroppen ungefär, efter träningen i torsdags å fredags. De var tänkt att jag skulle palla mej till gymmet idag också, dock har jag inte bestämt om jag ska få vilodag idag å åka till  ikea... eller om jag ska bita i det sura äpplet å gå dit ... vi får se :)

RSS 2.0