halloween

ar just pa bussen hem ifran santa barbara .. akte ner i fredags for attt spendera halloween har med ryan och hans kmpisar och Jasmi kom ner pa lordagen.
Det  galet men ocksa inte som jag tankte mej.
pa fredagen spoooo regnade det. och det ar en stor gata med fest hela vagen och husen ar skit sma sa man festar typ pa gatan ocksa villket inte gick sa bra for de oste ner verkigen.. Sa nar vi val bestammde oss for att aka hem ville ju sjalvklart alla ha taxi . vi ringde 10 olika taxi bolag och kom inte fram ngnstans. tror ryan ringde och forsokte fa tag pa taxi i 1,5 timma minst !
pa lordagen tog vi lite sovmorgon, sedan drog vi och kaka frukost och efter det in till downtown och motte upp jasmi och kolla runt dar. skit mysig stad! alskar den verkligen . sedan hem, duscha kaka dricka o fixa iordning sej  . sedan drog vi in til isla vista och motte uppp ryans kompisar . inget regn sa mer lyckad kvall aven om de va kallt.. dock hade vi rakat kopa fel sprit sa ryan drack 50% ... vilket slutade med en lite for full  ryan. vilket va helt okej under natten nar v(han) och kaka nattmat... holl pa och skrattt ihjal mej av honom just da. men de va mindre rolig kl 6 imorse nar ngn besokte toaletten . Da fick jag panik och sprang ut .. jasmi fick komma ut mej mysbyxor , tjocktroja, sockar stovlar jacka mobil och kudde till mej. sedan var jag boende ute pa golvet utanfor varat motell . kan ju ocksa saga att det var UTOMHUS ! De va svin kallt sa de blev ingen somn.. men hade typ hjartattack bara av att kolla in i rummet sa... sedan korde ja upp ocj ut ryan runt halv 10 fixa mina saker och sa drog vi in till downtown igen. nu sitter vi pa bussen hem ,.. som kommer ta ca 6-7 timmar forst , sedan vanta 2 h i san jose sedan ta tag till santa clara och efter det ska jag kora hem till marin..
Tack for helgen Jasmi and ryry <3

Zorro min älskade .

Jag som inte ville ha hund, jag som va sur på mamma å pappa för dem bara skit i att jag sa att jag vill inte ha hund, jag är hundrädd, jag tänker itne göra ngt alls med honom . Men nu sitter jag här och har gråtit i tre dagar över att dem fick avlida honom idag.

Trodde aldrig det skulle bli såhär svårt för mej . trodde inte jag skulle ta de så hårt. men tror det också är för jag sitter här på andra sidan jorden. kan inte vara delaktig överhuvudtaget. kan inte säga hejdå, kan inte vara med mina nära och kära eller ngt . När jag lämnade huset tidigt tidigt måndag nmorgon den 29 mars 2010 trodde jag aaaldrig att det skulle va sista gången jag såg honom . jag var s tressad. och han var den enda bland mina nära å kära jag inte sa hej då till . vilket jag ångrar så sjukt djupt nu.

allt jag gör just nu är att gå runt och säger <"its not fair, i want to be there to" .  Looooooooooooove

Nu ska jag försöka sluta gråta å hoppa in i duschen . försöka bättre på humöret å klistra på ett leende för att sedan börja min å ryans resa när till Santa barbara där halloween ska firas.




Kommer sakna och älska dej föralltid. min första och enda trollmonster <3


kentucky

sitter just nu och kollar på flyg till NY/NJ.... (jaa till dej Anna ! För jag är seriös om att jag ska komma och hälsa på dej! Är det newark jag ska åka till?) det finns ju direkt flyg till NY, vilket är jävligt soft även om det tar sisådär 6 timmar. men finns inte riktigt den dag å tid jag vill åka. däremot hitta jag flyg som är med byte, och bytet är i KENTUCKY !! känns ju verkligen som jag borde ta de flyget, bara för jag verkligen borde åka till kentucky och se vart det var jag egentligen skulle hamnat ! hahah
.. återstå och se hur jag gör ;)


lovade bilder

fick en kommentar från anonym att dem villa ha bilder på all min shopping och på alla mina skor..
alla mina skor kanske kommer, ngn dag om jag har tråkigt haha .
men kan försöka att börja visa mer shopping om ni nu gillar det :)

Så lovade ju bild på min ralph lauren jacka och guess väska så här kommer det !
va riktigt svårt att få en bra bild, det ser bara billigt och platsigt ut på bilden men de e de ej i verkligheten .




höst

okej känner att jag borde bli lite seriös i mitt bloggande igen.
får se hur länge det håller ..
bara på en vecka har vi gått från 35 garder och sommar till ösregn i 2 dygn och riktigt höst !
men jag gillart ! det är riktigt mysigt !
doch har de inte blivit ngn mysig ligga-hemma-hela-dagen-och-gosa-och-se-på-film-dag ännu. det har blivit två shopping dagar ist ..



hösthösthöst! :) slutat ösregna för en gång skull!



på sån här våg får man köra i typ 5 minuter innan man kommer till mitt hus.
jag bor itne på landet/i skogen men jag bor på ett berg :P



outfitbild från förra veckan

regn ..

idag har det regnat regnat regnat.. men jag har tyckt det vart mysigt ! :)
Jag ioch ryan hade bestämmt oss för att åka upp 1 timmar norr ut för att åka till en stor outlet.
å jävlar i mej ! de hade typ allt, de hade : Ralph lauren, gucci, Guess, Nice, adidas, tommy hilfiger, coach . mm .mm .mm ... vi hade lite för ont med tid, vilket kasnke var bra antar jag  ! :P

Det är dyrt för plånboken när det rengar. vilket itne kommer va bra fför de kommer regna hela hösten å vintern här typ å jag måste verkligen spara pengar till alla mina resor !
Men jag köpte iaf en skit snygg ralph lauren vinter jacka, och en guess väska. sedan 2 shorts på barnavdelningen poå nike ! haha. kan visa kort på väskan å jackan sen ! :)
sedan blev de endel julklappar också ! :)

nu ska jag vila lite sedan ska jag jobba ikv ! :)
PUSS

shopping

tänkte visa er en LITEN del av min shopping .



brun ralph lauren tröja som jag köpte för typ 265 spänn,, jävligt billigt å bra :D



mina mysmys tröjor.. de e i flecee .. suuuper sköna ! 2 för 112 spänn :D



mina skor som jag inte bestämmt om jag ska behålla än.. vad tkr ni?
det är overknee skor i typ lädermaterial  :)


hej ! :D

min kära amerikanska iphone gav upp totalt i förrrgår eller när det nu var.
så jag har inga nummer, och ingen kontakt med omvärlden.
inga av tjejerna var online på fb heller, så va omögligt att få kontakt med ngn.
så pga det slutade det med att emelie åkte till shopping mallet istället en regning fredags kväll.
kom hem med lite saker, så som tre par skor ... gaaaaah jag skulle ju spara ?
men de va ju billiga iaf.
nu när jag kom hem så satte jag mej öch organisera bland mina skor för de är lite över allt,
jag räknade dem också... HÄR I USA, har jag just nu 44 par skor .... .? HUR FAN SKA JAG FÅ HEM DEM? jag är ju bara halvvägs in okcså?
jag passa på att räkna mina trosor också när jag ändå var igång eftersom det ligger på topp 2 när det gäller vad ja ggillar att shoppa.. dock blev jag lite besviken , de va inte så många jag trodde de va, de va 88 st ..

jaja så roligt har jag haft en fredags kväll. borde ha duschat egentlgien så ska väl göra det nu :)

Förutom att tagit hand om mina ungar de senaste dagarna har jag även hjälpt min värdmamam med hennes smyckekcollection .. det går superbra för henne nu efter att hon vart nere på showen i LA: så igår inventerade jag alla henne saker,.. fyfan vad jag räknade ! och idag gjorde jag ett par armband..
som tack för hjälpen och som tack för allt jag gör för dem fick jag ettt jättefint brunt armbbad men en riktigt diamant på :D plus ett annat smipelt passande ihop. blev superglad :D


polis polis potatisgris

i helgen var jag i snack med polisen igen,
de e så griniga på mej nu förtiden.
jag hade prevcis kommit in till parkeringsstället,
och tänkte svänga in på förtsta men så såg jag att de inte gick för man kunde bara svänga ut  på den. så jag ångra mej å börja försätta köra framåt ist. (kan meddela att jag var helt säker på att emma å rebecca var bakom mej också för de va dem ngra sekunder innan!)
så jag sket i att svänga in som jag tänkte jag å körde rakt fram. men då hade polisbilen som tydligen var bakom mej börjat köra om mej, så då blev de lite tajt där mellan oss så då hade jag en farbror lr ja mer ung man bakom mej väntandes när jag klev ur bilen. han tyckte jag var stressad å slösa min tid ännu mer  när jag v a tvungen å prata me honom om min körning, jag tala trevligt om att jag ej va stressad å kunde prata me honom hela kvällen om han så ville. . inget mer med de.

vi såg iallaafall facebook filmen den kvällen.., jag såg typ 20 min . sedan däckade jag i två säten å sov igenom hela filmen, jävlar lönt att betala för å se den jävla filmen på bio. gjorde desamma igår, tjata på ryan jättelänge att jag ville se PS i love u igen.., så vi hyrden den. jag såg 20 min å somna. kan verkligen itne kolla på film..
men men..

idag fick jag förresten mejl om ifall jag vill föörlänga eller inte... ? vill jag? vet inte än..

saker blir inte alltid som man tänkt sej.

Det har inte varit någon glad emelie de senaste dagarna .
Mitt tid här har inte blivit ens i närheten av det jag tänkt mej,
både på gott och ont.
Just nu är det ganska mkt ont.
Jag önskar jag inte var så känslig som jag är,
jag ösnkar jag inte brydde mej så mkt som jag gör,
jag ösnkar jag inte tog åt mej av allt som jag gör,
jag önskar jag kunde lära mej lita på folk,
Det hade varit lättare att bara blunda å förstätta.
men jag kan inte.
Jag vet inte heller riktigt vad jag gör för fel.

jag är trött på detta, jävligt trött . Men jag vill inte hem, älskar livet här.
Men jag gillar ärlighet, öppenhet. men alla är tysta, alla viskar bakom ryggen.

Men skit samma, jag har lärt mej att ta mej igenom det mesta.
Är iaf jävligt glad att jag har Ryan, <3 min överlevare just nu.
även om han också gör mej ledsen, för han gör min framtid svår och oplanerad.

hej hopp

de senaste två veckorna har jag haft moment där jag startar bilen, gasar iväg å när jag har fått upp lite fart tar jag min hand till spaken och försöker lägga i tvåan. vilket inte går så bra eftersom jag har automat.. men hela känslan om att tvåan måste in snarast sitter där så handen bara försöker å försöker. lite små roligt. jag saknar manuell!

NU ska jag sova, för ska upp 6 imorn börjar jobba kl 7. fyyyfan... minns inte senast jag gick upp så tidigt. glad att jag ej behöver ta barnen på morgonen vanligtvis. sedan ska ja fy tummen ur å skaffa ett social securty number som man skuille gjort typ de första veckorna man kom hit. tog mej bara 6,5 månad :D

PUSS

godmorgon gonatt godkväll

hej.
jag är trött trött trött..
jag har börjar kl 7 två dagar i rad nu, vilket jag aldrig gör i vanliga falL! ooch att göra på en fredag å lördag när jag egnetligen har jättesovmorgon ärr rätt surt men så är de, glad att jag ej behöver göra de jämt.

denna veckan har jag varit sjuker, så jobbade knappt i tisdags alls, sov massa.. sedan jobbat men vart seg min hals gör förbannad ont, men har hittat fishenman friends här nere nu så. haha.. inget gym lr yoga på hela veckan förutom måndag. tråkigt :(

ha även beställt halloween kostym och bestämmt vad jag ska göra om min värdmamma nu går med på de, hoppas hoppas ser verkligen fram emot de ! :)

Har även hunnit med att blivit stoppas av polisen. jag hade nicoles matteläxa i min väska efter att vi hade stuttit på ikea (!!)  och gjort den. deta kom jag på ca 11 på kvällen när jag var hos ryan och min värdmamma sa att ja va tvungen å åka hem med den, så de gjorde ja halv tolv på natten, tog ej med väskan men av ngn underlig anledning tog ja plånboken ifall ngt kmr hända,.smart täntk !  för påvägen ner ifrån vårat berg blev jag stoppad. han var en idiot å otrligt, sa att jag körde fort vilket skulle va för fort om de va på dagen med ungar i bilen men de va ej för fortf för den situationen. han fråga efter mitt namn ca 3 gånger fast han höll i mitt körkort, han fråga efter min adress 2 gånger, hur gammal jag var 3 gånger, efter min värdpappas namn och telefonnummer och han antteckna allting, tog ryan namn å adress han tog alls, å otrevlig som fan va han., men men.. sen åkte ja hem, funkade fint me mitt svenska körkort även om ja måste ta de amerikanska nu snart för alla poliser är ej okej med de svenska,.

jag försöker spara pengar för jag har slösat för mkt sedan jag flytta hit. dock gick de ej så bra igår å idag. har köpt underkläder å skot för 300 dollarpå två dagar..
men hitta väärlden bästa väska! dock dyr som fan 300 dollr, me n har kostat 520 dollar innan,m tänk då va den kostar i sverige typ 800 doollaar. såå mamma å papppa, kasnke blivande födelsedagspresent? :D:D;)

gonatt nu ska jag sova lite e död

RSS 2.0