Louis vuitton

De som känner mej vet att jag är gaska sko och väskgalen. Förut var det bara skor som gällde men väskorna börjar öka i intresse å antal de också.

Min senast snäcka som kom till samlingen är min Louis Vuitton neverfull GM. Det var inte meningen att jag skulle köpa en LV väska just nu egentligen utan vänta till efter nyår iallafall. Men sugen blev för stort och när jag Tom började drömma om väskan om nätterna kunde jag inte stå emot mer! Är iallafall helnöjd med väskan! Är stor nog å rymma allt jag behöver för både jobb vardag å träning! Toppen!

Han i butiken fråga men om det var min första Louis Vuitton väska å jag svara ja. Då fick jag till svar - å fler kommer det blir! :) å är nog rädd att han hade rätt, redan börjat kolla ut nästa ;)


Inte idag!

Varför sker alltid sånt här mej?? Å framförallt idag. Idag har jag haft noll energi och tålamod! Så nu ska jag hänga min tvätt å sedan sova !


Tanken var god

Det där med att träna igår kväll efter jobbet var ju en god tanke. Men när jag står utanför gymmet inser jag att jag glömt mins nycklar hemma samt brickan för att komma in på gymmet så det blev ingen träning :( drog och sola istället å
Fick sedan vänta en halvtimma på bussen hem..

Nu efter en rätt kaotisk dag på jobbet är jag tillbaka på gymmet denna tåget ned nycklarna så nu jävlar blir det ett ben och rumppass :)

Träningsskor å linne ifrån Nike å byxor ifrån forever21


Smäckad söndag

Medan alla andra legat bakis eller haft soffmys har jag haft fullt upp. Började dagen med en lång och behövlig sovmorgon iofs och kom ur sängen vid halv tolv. Då gjorde jag mej en nyttig och mättsam frukost av lättfil där jag blanda i jordgubbsprotein toppad med pauluns supermüsli samt blåbär :)

Efter frukosten var det dags att dra till restaurangen för lite jobb och det var en en dag på jobbet idag. Rätt mkt å göra å tiden bara flög iväg. Nu är klockan efter 20 å jag var egentligen lust att bara dra hem å slappa i soffan eller ha en behövlig "spakväll" då både hud bryn fransar och naglar behöver fixas. Men det får bli i veckan för har gett mej fan på att jag ska till gymmet ikväll!

Nedanför ser ni min goda superfrukost :)


Sommar/höst outfit

Tänkte lägga upp två mycket (ifrån min sida) omtyckta outfits.

Eftersom vi fortfarande är lite mitt emellan sommar och höst med några fina lite varmare dagar å några kalla regniga tänkte jag ta en av




Bild Nr 1: jacka ifrån Zara, byxor ifrån Zara, tshirt ifrån Gina Tricot, Skor ifrån Jeffrey Campbell, klocka ifrån Michael Kors och Solglasögon ifrån Chanel

Bild Nr 2: Jacka ifrån Zara, Tröja ifrån Bikbok, byxor ifrån Gina Tricot, skor ifrån Skopunkten och väska ifrån Louis Vuitton 


Long time no see

Jag la ju inprincip ner bloggen efter att jag kom hem ifrån USA då jag inte hade något intresse för att blogga längre. Men det senaste har suget kommit tillbaka och jag tänkte ge det en ny chans!

Dock kommer ju inte bloggen handla Om mitt liv i USA lägre utan min vardag här i Oslo. Det kommer bli mycket shopping, lite skönhet, Förhoppningvis lite träning då jag ska försöka börja träna mer å allt vardagligt som sker i mitt rätt tråkiga liv :) men känns rätt omotiverat att blogga med en header som säger au pair i San Francisco . Men förstår mej verkligen inte på hur man ändrar så får leta upp ngn som har bättre koll. Är det någon där ute som vet så ropa till:)


RSS 2.0