Mohombi

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1811045/images/2012/pic_186951527.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1811045/images/2012/pic_186951529.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1811045/images/2012/pic_186951531.jpg" class="image">


Who is in your head ... ?

Nu när jag är utvilad är jag extra taggad för ikväll ! Vill bara att klockan ska bli 19 så jag kan gå iväg till sandra och låta festen börja !

Sitter och kollar på klipp från när mohnombi var i madrid och barca nyss ! Hoppas han ger liika mkt fast han är i fkp . haha :P Jag kommer inte ens behöva dricka ikväll kommer säkert vara hög ändå ! haha . Jag vet ju iaf vem som kommer vara lyrisk när han kör Coconut tree !!!!!!!!! Gooosch . 

Nu ska jag ut på en prommenad å bli av med lite energi !



see you tonight darling

gårdagen

Känslan av att helgen kommer bli grym verkar stämma!

Igår börja jag bussfärden kvart över sex på morgonen, då hade jag gått å lagt mej kl 3 somnat kl 4 å gick upp kl fem, så var lagom sliten, men de gjorde inget ! Kom till Göteborg runt 11 tiden och det första jag gjorde då var å leta upp en starbuck å köpa min latte jag längtat efter, dels för den är sjukt god å dels för jag verkligen behövde vakna ! Sedan begav jag mej till nordstan. kika runt där lite..

Igår när jag gick till jobbet såg jag en tjej med sjukt snygga skor! tänkte gå fram å fråga vart hon köpte dem men eftersom hon var toppklädd å jag såg ut som  skit å hade bråttom till jobbet frågade jag aldrig. vilket jag ångra dypt sen på kvällen när jag satt å sökte runt på nätet för å försöka hitta dessa skor. MEN, andra affären jag går in i är bikbbok. å tro faaaaaaaaaaaaaan skorna står där ! Sådär supersnygga å bara skirker Emelie, så det blev både svarta å beiga , true love !

Efter en halvdag med shoppping, å spenderat lite för mkt för vad som va tillåtet å hade så mkt saker å väskor så jag ej kunde bära mer va de dags å åka vidare till fkp. Trevlig tågresa med linus, blev upphämtad på stationen,  åkte direkt å köpte pizza med mamma. sen ner på stan å gå till systemet och köpa biljett till imorgon. Efter det däcka jag å mamma i soffan med diverse goda saker å kolla på massa tills jag somnade å  halvt i somnen svarade på  mammas alla saker. Klockan hann inte ens kl 21 innan jag hade somna å jag blev bara sur när mamam sa att jga skulle gå iupp till sängen ist. men till slut kom jag upp till min skönhet , å sov ändå till kl 14 idag ! Jag har alltså sovit 17 h inatt ! de fanns visst lite å ta igen !


Starbucks

Tyvärr fanns inte skinny vanilla på menyn på starbucks i Gbg men den kunde fixa en åt mej ändå. Va dock väldigt ovanligt å se dem ha stavat mitt namn rätt på starbucks muggen, skedde aldrig i USA. Det va smockfullt å kö hela tiden. Va ganska kul å stå å granska . I USA är tempot alltid stenhögt å alla är vana vid att vardagen är sån . Arbetet på stressigt starbucks flyter på otroligt mkt bättre i USA än i swe för vi är inte vana vid samma tempo. Dock hat folket ju vara jobbat där tre dagar så de blir hu bättre men dem såg sjukt vilsna ut.


Life is good?

Ojoj vad mitt humör går upp och ner ! Igår var jag på världens bästa humör hela morgonen å hela dagen... Sken som en sol typ? Sen på kvällen var jag skit ledsen å sur . La mej å sov å vakna på precis lika dåligt humör imorse! Så tog mitt täcke å flytta ut till soffan å tvn. Grät åt allting som visades på tv å tyckte allmänt synd om mej själv.

Nu är dock humör påväg uppåt å jag tror helgen kommer bli grym!! Imorgon ska jag först till Gbg å dricka starbucks kaffe , 3 mån sen sist. Å sedan hem till fkp. På lördag ska jag träffa min man och bli förälskad ! Mohombi is in town!!

På söndag kommer jag troligtvis må som jag gjorde förra lördagen , men hoppas det är värt de !

Nu ska jag laga mat, packa väskan med alla snygga kläder jag äger å sen bege mej till jobbet :)


Excited?

Jag har varit skit excited över denna dagen, kunde inte sova igår för var så uppspelt . Men ingenting bra verkar hända idag så vet inte vrf jag var så uppspelt ;(

Har haft en soft morgon iaf. Nu har jag fixat mej. Ska göra en egen skinny vanilla latte men by Emelie ist för starbucks och sedan gå ner till bussen för att åka till shopping mallet.

Min vänster hand är helt förstörd förresten , tidigare i veckan brände jag mej på ugnen så har stort brännmärkte å ny imorse på plattången ;(


if it makes you happy do it, if it doesnt, then dont

Har varit på fett dåligt humör de senaste dagarna.Känns som jag bara går runt på rutiner igen som i höstast. Skit less på hela vardagen å norge förtillfälllet. KOmmit på att jag sover skit dåligt när jag är på dåligt humör också, å när jag sedan väl sover, så drömmer jag hela tiden, Å då är det drömmar där jag är arg/ledsen i drömmarna med så då är jag skit upprörd när jag sover också liksom.

På Onsdag ska jag bestämma mej, hittat sjukt bra biljetter. låt veckan gå fort.


En saknad

Sitter på bussen hem till Oslo, råkade somna till förut och vaknade av att jag i drömmen jag drömde tjafsade med mitt värdbarn angående om han skulle gå på sin karateklass eller inte. Detta var en diskussion jag hade måååånga gånger när jag bodde där nere och nu även i min dröm. Jag tyckte självklart han skulle gå men han och hans uppnosiga kompis tyckte absolut inte han skulle gå. Tyvärr vet jag ej vem som vann eftersom jag vakna.

Det jag ville komma fram till är att det blir mer å mer tydligt hur mkt jag saknar dem!! Tror inte de går en dag utan att jag tänker på dem! Sitter nästan här och är villig att skita i min utlandssemester för att åka å hälsa på dem ist men man ha sol å bad så får försöka fixa båda!

Det är för övrigt helt sjukt att min lillkille fyller 7 om en månad! Han var ju nästan 4 när jag kom!! Hade preeecis precis fyllt 5 å nu blir han 7? Vart tar åren vägen?! Snart kanske jag kommer dit och han växt ifrån allt det där mysiga som att sitta i mitt knä, hålla mej i handen, massa gosiga kramar, graby grab ect. Vilket hjärtekrossning!


Makeover

Sådär nu har jag färgat ögonbryn och ögonfransar så nu ser jag ut som en människa även utan smink typ! Fattar inte varför jag inte gjorde det innan jag åkte till Sälen eftersom jag var typ osminkad hela tiden. Men men.

Även tagit ett långt bad med tända ljus och musik, rakat benen, lagt ansiktsmask, hårmask, peelat mej, hår serum , smörjt mej mm så nu känner jag mej levande igen:)

Nu ska jag bara ha min skönhetssömn också innan tåget/bussen går hem till Oslo kvart i åtta imorgon bitti :)


Hemkommen

Då var även denna Sälenresa över.
Som jag kände på mig resan när jag for hem till Sverige har jag gått och blivit sjuk. Men det har inte stoppat mej i backarna :) feber huvudvärk och halsont har jag och morri dragits med mest hela resan. Men tack vare min sjukhusväska som jag drar omkring med i handväskan tryckte vi i oss diverse piller och klara oss fint !

Vädret började med okej, mulet men inte allt för jävligt. Andra dagen va de förjävligt! Snöa och blåste som faaan så de stängde av stolsliftarna! Pga sömnbrist och feber åkte jag inte allt för
Mkt den dagen så jag tog min snowboard och promenera i 55 min hem till stugan ist. Sist dagen va dock kanon men super kall!

Feber var inte den enda sjukdomen vi hade på besök i stugan. Vakna kl 2 Inatten av att ngn spyr. Var i det läget inte säker på om det var ngn av killarna som fått i sej för mkt dricka eller om det var Sandra som blivit sjuk (hon mådde dåligt på kvällen) . Alla som känner mej vet hur jag reagera! Efter att ha legat och hållt för öronen med musik instoppat på högsta volym i 45 min samla jag ihop mina telefoner , täcke kudde vatten och sprang sedan ner till bastun för att tillbringa natten där för att höra minsta möjliga! Blev inte ens sekund sömn den natten. Bänken var hård, musiken var för hög i öronen och kroppen var så nervös att jag bara låg och skaka! Smsade min fina anna och fick massa pepp talk kl 3 på natten. Ringde sedan pappa på morgonen å sa att jag skulle ta bussen hem! Haha! När jag väl vågade mej upp på första plan i huset vid halv 11 tiden på morgonen verkade Sandra må bra igen och hon hade bara blivit matförgiftad den stackarn!

Förutom det har jag haft en jävligt bra resa då! Längtar redan till nästa! Nu är jag hemma och efter att sprungit runt i underställ och skidkläder nästan helt osminkad, inte fixar hårt ordentligt på en vecka eller ngt kände jag mej otroligt ofräsh! Hann inte komma in i lägenheten innan jag drog iväg och sola och nu ligger jag i badet och ska göra alla spa behandlingar man kan typ! ;P

Väldigt vågat av mej att ligga i badet med iphonen eftersom jag redan tappat en i toaletten en gång. Så ska sluta nu och fylla på med mer varmvatten ist :)


Shoppaholic

Det suger skickligt bra i shoppinghormonerna kan jag säga !

 Gick lite inne i gbg idag för va tvungen gå till apoteket , hittade en massa snyggt ! dock orkade jag inte prova något för hade tusen väskor och jackor på mej så va lagom ofräsh. Men skulle vilja ha nytt smink, nya skor, nya jeans jacka allt ! haha

Samtidigt har jag ju lovat mej själv att inte shoppa mer nu för ska spara. Måste verkligen komma iväg på utlandssemester snart. Plus att jag saknar pluttarna och shoppingen i Cali alldeles för mkt nu igen så skulle vilja hälsa på dem inom snart framtid också ! 3 månader sedan jag var där och det känns som alldeles förlänge ! :(

Felicia SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COM Felicia SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COMFelicia SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COM

funderar på om dessa skönheter ska bli mina inom en snar framtid ! Kommer bli sjukt bra till i vår, kanske tom nya favvisar. Har nyss köpt ett par byxor som kommer vara gaaaaaaaaaaalet snygga till dessa skor.. Hmmm vad säger du Anna, slå till va ? ;)

Stop being afraid of what could go wrong and think of what could go right

Det är ett citat jag börjat leva efter allt mer. Saker och ting hade förut gjort mej till en människa som alltid tänkte " men tänk om...." Men hela det tankesättet gjorde ju hela mej galen i huvudet. Man gick ju runt på nålar tänkandes , tänk om , om allting. det håller ju inte, Det slutar ju liksom med att man är orolig så ofta så man mådde mer dåligt än braa . Och ofta kanske man mådde dåligt och var nervös helt i onödan... Man kanske strunta i och ta risker som kunde ge något bra , för man var rädd att det skulle gå fel. Men men alla har väl varit unga och osäkra, varit med om saker som knäckt dem för att man sedan ska byggas upp som en starkare individ. Så alla bör lära sej att fokusera på det bra som sker och kan ske och inte ta ut det dåliga i förväg. Händer det något dåligt får man ta konsekvenserna för det när det väl händer iställte för att ta ut det i förväg helt i onödan !

On my way

Sitter på bussen hem till Sverige och har precis passerat Uddevalla. Blir att åka den långa vägen denna gången eftersom mamma eller pappa ej kan hämta mej för dem är i Sälen och åker skidor. Är i Göteborg om en timma, då har jag en timma väntetid så då ska bag passa på att släpa med mina väskor till Apoteket, Systembolaget och ngn mobil butik för å fixa ett skal till min phone eftersom jag såg igår att jag lyckats repa den rejält redan :(

Sedan blir de hem å packa allting å imorgon bitti drar vi iväg till Sälen. Ska bli jävligt kul å åka igen eftersom jag ek åkt på 2 år nu.

För övrigt saknar jag Californien något otroligt mkt. Saknar barnen, familjen , SHOPPINGEN, vädret , highwayen, Victoria secret, Marshalls, starbucks, allting! ;(


Nyårsfirande

Eftersom jag lärt mej under mina år att nyår är sjukt överskattat och att saker och ting aldrig går som man tänkt sej försöker jag att inte ha några förväntningar på nyår för man har blivit så besviken på nyår alla år de kaosat på ett eller annat sätt. Och tur va de väl Att jag ej hade för höga förväntningar på detta nyår heller. Visst vi hade planer å jag såg fram emot de liksom men ja.

Först å främst blev jag smådepp på jobbet. Sen tog allting alldeles för lång tid å allt bara krånglade. Jag krånglade å tjafsade med flera st igår, onödigt men Skit sker . Så efter att firat 12 slaget ensam inne i stan väntandes så tröttna ja på kylan å allt krångel så drog iväg på en fest utanför stan. Kändes som vi satt å försökte få tag i taxi/skjuts mer än halva festen vilket va rätt svårt. Väl hemma vid 5 kom i säng halv 8 å vakna 11! Galet 7 h sömn på över 2 dygn.

Men inte bitter över nyår.. Mitt år har börjat bra ändå ä jag har sovit ikapp massa sömn idag så frågan är om jag kmr Somna inatt.


RSS 2.0