LA en snabbis

okeej.. jag har bloggtorka...
eller jag har ont om tid och jag prioriterar den på annat...
men eftersom ja vet att folk väntar..
och att jag kmr ha en grymm äventyrlig helg framför mej vill jag inte ligga efter med två helger..

FREDAG
Egentligen kmr jag knappt ihåg vad vi gjorde men ska försöka skriva lite ..
vi kom dit sent som fan för de va krångel me jennys jobb tider.. så vi anlände mitt i natten typ vid 3 tiden lr ngt..
busade upp på hotellet å smuggle upp Emeli eftersom vi hade ett hotellrum för 2 men vi var 3... hah .
somna ganska snart.. upp vid 8 för å sedan vandra ut på stan. vandrade på alla stjärnor i Hollywood..
vi går förbi en affär å jag får syn på en sverige bikni å börjar ta kort på de, då visar de sej att ägaren till affären är med i Norska hollywood fruar (ni vet anna anka men för norge) dock v denna människa suuuuuper trevlig ! hon har även varit med i playboy, så lite småkändis sådär allt ;) stod å prat me henne i en halvtimma lr ngt om allt å inget..  efter de fick vi gå vidare eftersom vi hade ganska tajt schema... vi åkte då ner till två jättefina stränder.. satna monica beach å en till ja ej minns namnet på.. dock inget solade å badande men vandra runt där å hade mysigt.,. åt lite mat.. vandra bort till piren.. å där när livet är på topp börjar en snubbe med gitarr spela OC låten live för oss.. DÅÅÅÅÅÅÅ var jag i himlen ett tag ! Han gjorde min dag ! efter ngra timmar åkte vi för å försöka hitta hollywood skylten, vilket var omöjligt för de va mörkt å den va ej upplyst.. så vi åkte å handla å fick oss en väldigt obehaglig stund med en man.. fyfan.. men de sluta lyckligt iaf.. tillbaka till hotellet å fixa iornding oss å börja supa för sedan ha de bästa utekvällen . vilka klubbar de finns i hollywood asså. fyfan ., här dansades de på barer och lite allt möjligt ! dock sluta kvällen lite för tidigt tyckte vi.. vilket var bra antagligen för de va ganska jobbigt å komma upp dagen efter..

     

LÖRDAG
d va ännu segare att gå upp idag .. men upp kom vi iaf.. å vi åkte iväg till hollywood skylten nu visste vi ju iaf vart den låg å denna gången kunde vi se den iaf med :) ganska tufft tyckte ja man sett de i så måpnga filmer mm.... sedan åkte vi iväg till universal studio... vilket va sådär för mej.. kollar adlrig på film typ så visste itne riktigt va de prta om på bussrresan... man fick se massa ställen där fiilmer å serier spelats in iaf.. sedan karuseller å så..m de va okej men njaa. men nu har ja gjort de me känns bra :) efter ett  X antal timmar där tog vi sedan bilen å våra star map å leta efter kändis hus.. haha ... vi åkte till playboy mansion och till david beckhamns hus.. både gångerna när vi sprang ut började en vakt prata me oss i radio typ när vi närma oss  grinden, hahah såå sjukt.... vi åkte till lite andra kändisar också som britney spears, jessica alba, vi hittade aldrig deras hus lr så va de port till hela de lilla samhället. sedan blev de mörkt å sent så vi tog bilen å styrde ner emot Newport /OC .. resan skulle ta ca 45 min.. tog 2 h för oss. vi hitta ej hotellet, (ja vi hade gps!) -.. så todde vi vi hittat de , belv as glada. men neee då va de ett annat hotell me samma namn ahahha.  hitta tillslut hotellet å vi va råå trött så somna ganksa fort.. så ingen utgång :(

     

SÖNDAG
Den här dagen va hemsk i början. jag var sååååååååååå trött. jag var s eriöst döööd !! hade bara sovit ca 3-4 h varje natt hela helgen.. so vi åkte runt till lite olika beachar... ja va död döddöd så joina de inte så mkt... sedan åt vi å ja vakna lite.. vi åkte ner till laguna beach.. där va de lite drag å vi spendera lite tid att vandra runt i town /stranden .. sedan blev de hemfärd 2 h för sent... fasta i traffiken 2 gånger å kom hem på tok för sent. men de va de värt ! :)

  

bad bad bad

jag får uppbackningar om att jag är dåligt bloggare..
vilket jag är just nu. ngt fruktansvärt..
men vet ni vrf? jag njuter av livet till max ! :D
jag är inprincip ALRIG hemma överhuvudtaget ! HAHAH ..
LA va gryyyymmmt..
festa i Hollywood var ännu grynmmare ! hahah ,..
bilder kommer. ska bara sno alal bilder från emeli och Jenny också :D
det har blivit grymt väder, barnen är snälla, lillebror har lånat ut sitt spotify till mej å allt flyter på ! :D
tills idag.. då jag ställde mej på vågen eftersom jag känt mej extra fet de sista...
å jaaa.. jag har åkt ner i fällan alla gör som kommer till usa.. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN  ..
de va allt jag kände. paja allt. så nu är de hårdträningen å slut på godis 3 gånger om dagen..
jaa matvanirna här suuuuuuuuuuuuger..
vi äter inte ens middag en gång i veckan hemma så inte konstigt man blir fet. men men


imrogon jobbar jag kväll så då blir de kanske bätter uppdatering om LA:D

LA baby !!

klockan är nu 2.30...
jag har sjukt dåligt samvete över att jag fortf är vaken eftersom jag msåte gå upp kl 7 imorgon för att duscha å fixa..
seedan börjja jobba kl 9, jobba till 4. sedan jäääääääääääävlar bar de av !!

försökte införskaffa nya klackisar idag men hade en jävla otur me min skor, hitta typ 10 ja ville ha, men angintngen så va de slut i min storlek eller så passa de bara inte. så inga nya skor (kors i taken!) men två nya partyklänningar !  åå jäävlar vad jag älskar den ena !! såå snygg! å sedan lite nya linnen till gymmet !

Så imorgon kl 4 bär det av till LA med jenny å emelie !!
där blir de  hollywood, OC, santa monica mm mm :D

kmr förhoppningsvis bli en grymm helg ! men med otrolig dåligt uppdatering = antgligen ingen alls ! :P

msn msn msn

okeeeeeeyyyy.. detta är jäääääääääääääääävligt störande !!
ngn jävla idiot (man har ju sina aningar) har hackat sej in på min msn/min hotmail .. och ändrat lösenet.
vilket betyder att jag inte kommer in ngt mer...
ibörjan brydde jag mej ej så mkt.. jag tänkte ja använder ej msn s¨å mkt ändå..
å de e ju bara å göra en ny.. va bara lite orolig över att iditen kasnke skriver massa konstigt till folk.
meeeeeeeeeen.. nu kom jag på att jag har ju gett ut min email till verkligen alllt !! ALLT !!
Min lcc (kontaktperson i usa) skickar alltid mejl dit om när vi har au pair möten, alla klubbkort jag har, allt viktigt och oviktigt kommer dit !
SÅ NU ÄR JAG JÄÄÄÄVLIGT PISS OFFF  !!
pappa, finns de ngt jag kan göra ?

mamma. skyyyyyyyyyyyyype snarat ! måste prata å fixa för vill ha mitt paket snart ! :)
PUSS

förlåt

jaa jag är typ sämst på att uppdater jag vet ..
men jag har liksom aldrig tid! och då menar ja de verkligen.
om jag ej ska uppdater typ kl 2 på natten !

Jag vaar jävligt social av mej i sverige och ville ofta göra saker.
men häär. här är jag ännu värre ! alltså jag minns typ inte senaste kvällen/dagen jag var hemma utan att göra någonting alls ! jag har inte haft een enda softdag sedan jag kom hit då jag ej gjort ngt alls, och kvällarna då jag bara stannat hemma är fåå! haha .
även om jag slutar typ 10 vissa kvällar ddrar jag ut.. men jag älskart !
älskar att jag alltid har ngt å göra !
om det är ngra timmar, eller en kv lr ngt jag är ledig, å jag ej har ngt å göra får jag panik typ. haah
då tar jag min lilla vovlo å åker ut på egna äventyr. hahahah..

ikväll skulle de va lånnng dag för mej.
jobbade först mellan 9-11... hade playdate min lillkille å en annan liten tjej i tjejens hus ensamma , de va soft.
sedan blev ju off i ca 3 h.. åkte till gymmet, pakera bilen. kände fyfan va trött jag är min kropp är slut. åkte därifrån! hahahah..
igår va ja på gymmet också, gick in, fyfan va mkt folk, klörde lite på en kondis maskin i 7 min, jobbigt. gick av.. (hade hoppat studdsmatta heeela dagen så mina ben var döda!) skulle gå till magrummet å köra lite core, då var de fullt där. så då gick ja hem ! hahah 10 min på gymmet, men jag var ju där iaf ;)

aja tillbaka till idag.. så började ja jobba kl 2 igen.. mamman va hemma åhade killen.. han lekte så fint själv så jag satt å prata med mamman lite, sen kände ja att aj va tvungen å göra ngt (blir rastlös som dess like hela jävla tiden) så då baka jag chokladbollar... sedan diska jag lite å städa.. killen vägra åka till parken med mej så mamman tog med honom på sina ärenden för han ville följa med henne, så jag åkte å tvättade volvon, (eller ja , åkte och lämna bilen till mexikanarna som tvätta den åt mej:P) sedan hem igen. nu sitter jag här och väntar på att alla ska kommahem.. kl är halv 6 ,. och de känns som jag ej jobbat alls idag, såå gött. men ska ju jobba tills 10 ikv lr ngt så kommer nog få nog av barnen ändå:)

imorgon är de lördag å jag är ledig å de ska bli soooool å varmt !
skulle ju egnetligen till santa cruz denna helgen med jenny sara å en svensk tjej som är här på besök.. men de åkte idag runt fem å eftersom jag va tvungen å jobba ikv blev de ingen kuststräcka för mej denna helg :( men de kmr fler tillfällen :)

San francisco !

igår var jag ju som sagt ledig, så jag å jenny åkte in till city,,
först lekte vi turister å åkte runt å kolla på  lite roliga saker..
så tänkte va så snäll å visa lite bilder :)

   
  

så de första bilderna är ifrån lombard... typ världens krokigaste backe,, sjukt folk står i bilköera för att åka i den som tar ca 30 sek att åka, jävligt mkt turister där :P å jenny cpa loss som fan när vi skulle ta kort där och börja säga massa konstiga saker på svenska å barnsla sej, så känner jag bara hur kvinnan brevid kollar på oss, så tänkte jag säga "jenny lägg av jag tror hon fattar svenska" men de kan ja ju ej säga för då fattar ju kvinnan också.. så säger hon sen bara när vi kollar på henne "vill ni jag ska ta kort på er" på svenska, så jaaa hon var svensk ! hahahah ..
sedan bestämmde vi oss bara för att posa lite i en av sf alla backar för å visa er lite utsikt man ser därifrån, å sista bilder är när vi kör ner ifrån sf brantaste backe. och neee det ser itne brant ut. men fan det är de kan ja lova  ! :P

tack för en bra dag tjejen! :)

loooove in the air !

detta är mina nya älsklingar ! :D

 

de vänstra är inte så snygga när man kollar på dem, trodde jenny skojja med mej när hon sa att de va snygga.
men så prova ja dem iaf, å blev käär. hade på mej dom heela lördagskvällen ! de e jävligt höga, men hade jag inte hade potatisar till stortår så gjorde dom inget ont alls ! .

fan känns som denna bloggen blivit mer en sko blogg än en au pair blogg ! haha förlåt ska skärpa mej !

awsome !

Idag är det måndag. men det känns mer som söndag. för det är en röd dag här i usa och jag har varit ledig !
Min helg har varit huuuuuuuuuuuuuur bra som hellst ! fan vad jag har älskat helgen! det är helger som denna som gör att jag vill stanna här föralltid !

I fredags var vi ute och åt och sedan på bio ..  sex and the city 2. jag tyckte inte den var bra, pga att jag inte sett ettan och aldrig sett serien så fatta typ inget.. var egentligen bjuden på att följa med på fest inne i stan av en mexicansk tjej som jag träffade i parken på dagen när jag va där med min lillkille.. men kändes sådär att gå ut med massa främliga mexikanare.. men det var en mysig kväll med sara helene och den nya au pairen emma ! :)

På lördag vakna jag runt 9 och skicka sms till sara å fråga om hon ville hänga med till stranden tidigare (helene åemma skulle jobba på morgonen) sega som vi är kom vi väl iväg ordentligt vid 11 eftrer att handlat å allt vi ska göra innan vi bär oss av till stranden .. hade de trevligt där, jobbade på brännan,.. fler tjejer anslöt.. träffa på folk vi träffat på stranden innan å prata lite meed dem .. sedan bar de av hemåt.. eller ja iaf för dem andra, jag och jenny (som också hade anslutit) drog till cheesecake och åt lite äcklig mat, sedan drog vi till norhtgate mall, ett shoppingställe, för när vi var på bio där kvällen innan hittade jag gryyyyymmmmast skoaäffren! fyyyfan. jag älskar verkligen varenda par där !!!  Och när dom säger till mej "vi har specialerbjudande idag köp två par och få halva priset på ett par" faaaaaan hade verkligen lovat mej själv att inte köpa mer skor, å ni kmr säkert bli arga. men det blev 2 par till, men GUUUUUUD vad jag älskar dem ! sååååååå snygga ! ska visa kort imorgon kanske ! och när jag fått lön igen lr när ja känner att jag kan med att använda mitt svenska kort (om pappa nu kan fixa de åt mej) så ska jag dit igen ! för alla skor där är gudomliga ! men men iaf, sedan åkte jag å jenny hem till mej, duscha å fixa oss iordning, drog å plcoka upp sara å helene  å drog in till stan, å där blev de ppppppppppppppaaaaaaaaarty all night long ! fyyy helvete vilket kväll! bästa kvällen på riktigt riktigt länga tror jag ! jag hade såå grymt kul! massa folk, dansa rööööven av oss verkligen, snygga nya skor, perfekt allting, träffa på lite folk vi kände, tjejerna som hände med dem va verkligen super snälla! här i usa tror man att tjejerna är bitcihga för de e snygga å hänger med killar, för de e så de brukar va i sverige me de va supersöta ! så vi dansa me dem lite, ja vi rockade hela stället iaf ! är man svensk så är man ! hahah .
sedan bar de hem efter lite eftersnack ute med lite random folk ... jenny sov hos mej,

jag vaknar upp kl 9. redo för stranden ! men neee, då är jenny som en död sill, jenny som tom va nykter dagen innan ! hahah. så vid halv 11 fick ja upp henne ur sängen. haha, men iväg till stranden kom vi, stekte på där som fan, träffa folket vi träffade dagen innan , tjejerna kom och snacka me oss, de bor egentligen i LA och san diego så de erbjöd oss sovplatser där om vi skulle ner dit å massa, ybersöta ! sedan steka lite till, sedan kom sara helene å emma, sedan lite bad å sedan belv de för allt.. då bar de iväg till affären å köpa korv å korvbröd å sedan bege sej till nästa strand.. där blev de grillning. hahah eller vi försökte iaf... 5 tjejer va tydligen inte tillräcklgit bra för att få fjutt på elden, så de blev kalla krovar. vilket va äääckligt ! hahah

ssedan måndag idag, de tänkte att de skulle bli stranden men blev ej så, ej tillräcklgit bra vädder, så jag å jenny drog in till city, hon visa mej lite turistsaker som lombard och sf brantaste backe (bilder kommer) ..  sedan blev de lite shopping även om jag ej hade pengar ;/ fan hahah. men underbara underkläder från victoria secret och, mer underkläder, en klänning å en tshirt på forever 21 .:) haha ..   nu är jag paaaaaaaaaaaaank! men 5 dagar kvar till lönm igen ,) de e de braiga med att vara au pair !

förlåt för ett långt inlägg. men jag har verkligen ingen tid alls att skriva på helgerna, det händer alldeeles för mkt !!

har även fått uppbackning av ngn som läser min blogg att jag ska tänka på stavningen mm .. jag vet att jag skriver jätteslarvigt. det är bara för jag är alltid så stressad när jag skriver och jag skriver så fort och aldrig kollar upp eller läser igenom det efteråt. så det blir en heldel fel ... men jag trodde inte det var så illa så man ej fick ngn sammanfattnign av de.. men jag ska försöka skärpa mej :)

godnatt ! imrogon väntar gymmet å jobb igen !

RSS 2.0