6 månader ! ½ år !

okey, idag den 29 september är det 6 månader sedan jag satte mej på flyget och flög ner till usa, helt ensam !
6 månader, det vill säga ett halvt år, det vill säga halva min tid här ifall det inte blir förlägning ! det är gaaalet !
men jag ångrar det itne en sekund! jag är glad att jag åkte även om jag tvekade och faktiskt aldrig bestämmde mej är jag så glad att jag tog chansen !!

MEN !! ......

jag har alltså varit här halva min tid, ett halvt år.. och jag har inte fått en enda lösgodis påse ner skickat, inte knappt ngt godis alls. jag trodde ni där hemma kände mej å visste hur mkt jag älskade godis? jag trodde de skulle ligga si sådär eettt paket i månaden till mej.. men nee ett paket har ja fått å de va för jag verkligen böna å bad om de ! annars inga paket, dvs inget godis inte ens ett brev har jag fått? har ni glömt av mej här borta??

Så om jag har ngn snäll i familjen/släkten/kompis ... så skulle emelie gärna vilja ha :

* De stora röd/gula sura döskallarna!
*sura melon godisar!
* center choklad (finns i lösgodiset)
* meeeeeeeeeeeera surt godis eftersom de knappt existerar här !! dvs så som sura nappar, sura flaskor , mm mm..
* Kolaflaskor
* dumle
* dom där röda kuberna med typ 5 vita stränger i.
* å massa annat gott godis ! 

OBS ingen lakris ! 

hahah okej, adress finns att få !

Godnatt allihopa ! (hoppas ngn nappar på mitt utrop om (hjälp??) 

förresten, mera skypetid vill jag ha också ! de där 7 minuterna var ej okej mamma  å pappa efter så många veckor ! 


helg

okey, det är helg..
igår träffade jag sofia, en ny tjej som bor uppe i novato , hade inte träffat henne innan fast hon vart här i över en månad, men igår blev det av. vi drog upp till northgate och shoppade lite. har itne shoppat på 2-3 veckor. och de enda jag köpte igår var träningskläder !! för de behövdes verkligen eftersom jag kör yoga 4 dagar i veckan och tränar på gymmet ca 5 dagar i veckan. kändes lite äckligt med bara 2 ombyten då. haha .

sedan väntade vi på att de andra skulle höra av sej om fest, men de sega otroligt mkt så vi tapppade sugen, så vi sket i de. förhoppningsvis nblir de ikv ist.. jag har ej vart ute på över 5 veckor ! de kryllar i kroppen, dock ska jag köra om de blir ngt ikv ..

annars är de jävligt varmt här i helgen, si sådär 35 grader. gööött, men suger att de varken blev stranden lr pool häng.. men men ,,, nu ska jag nog snart iväg å kika på fotboll... sedan ska jag jobba mellan 16-21,,

imorgon hoppas jag att jag å ryan ska komma iväg till six flags. ..  dock verklar det inte som ngn kan jobba åt honom så de ser lite mörkt ut nu,, men håller tummarna ..


hur är allting hemma? snart oktober.. läskigt vad tiden går fooort.

btw... jag har fått tillbaka volvon nu,, ganska ledsen över det ! hahaha


3 månader !

Idag är det exakt 3 månadeer tills jag sätter mej ppå ett  flygplan hem till sverige för att fira jul och nyår med er ! :) förhoppnignsvis kommer det gå fort dit ! :)


bilar

jajja,,,,, i trosdag pajjade min bil för en FEMTE (!) gång ! Min värdmamma hade lovat mej att de skulle köpa en ny bil med en gång om den pajjade igen. och de var vad hon först sa när jag berätta om de också. en ny bil i helgen sa hon.. sedan pratade hon med värdpappan och de bestämmde att de skulle försöka laga den,,, igen.. inte för jag vet om snubbarna på verkstan har blivit så mkt smartare på 1,5 vecka när bilen var inne senast. men men upp till dem. så snubbarna kom och hämta min bil.. och jag kör just nu runt i pappans Audi a4.... inte så dumt att byta ut min volvo s60 , 2003.. mot en 2010a men men :) jag får ej köra överallt och jag delar ju med dem nu så kan ej ha bilen när jag villl. de sa att de skulle hyra en bil till mej om verkstan besetämmer sej att behålla min bil länge.. men jag hoppas hoppas bara på nytt bil köp.. dels för jag litar inte på min bil överhuvudtaget. den kan pajja näääääääär som,,, och jag har aldrig gillat volvo , även om de va kul å köra en svensk bil här nere... men de ska köpa en toyota prius till mej i så fall. och dem är såååååååå söta !! haha ur gulliga ! å även om de säger att den bilen inte är lika bra som volvon kan väl allting vara bättre än en bil som dör hela tiden ?


 
min bil som är på verkstan, volvo s60, 2003 ( min är dock ganska repig, men inte bara pga mej!)




värdpappans bil som jag delar med dem nu, Audi a4, 2010.. :)



förhoppningsvis kasnke min kommande bil :) toyota prius :)

mat

mamma och pappa.. jag vill bara varna er..
jag tror eran dotter här borta i det stora landet börjar växa upp en aning..
igår drog jag med alla tjejer till cheseecake fatory igen . dels för de va längesdan vi var där och jag behövde mat ! riktigt mat ! säkert 2 månader sedan föräldrarna lagade mat här i huset.
MEN ... istället för att köpa min hamburgare med bara kethup och pommes till (som afktistk är otroligt gött där...)
så beställde jag lax, med broccoli , sparris och mos !!!!!!!!.  doch för typ de dubbla priset.. 200 spänn :/ men fyfan va gött de va med riktigt mat för en gång skull!  men sen när började jag äta fisk? OCH LAX?  jaja antar att det är en bra sak ! :)

Vill bara meddela aatt jag är troligt glad att ajg bokat mina biljetter hem redan för nu är alla biljetter hem 300 dollar dyrare än den jag köpte ! så snart ses vi hemma ! å fyfan vad mat jag ska äta ! HAHAHA


yeey

jag känner mej ganska duktig som har varit på yogan på morgonen och gymmet på kvällebn tre dagar i rad nu ! Eller är de fyra? sak samma .. (okej gick faktiskt inte på yogan igår men ändå ! två pass om dagen (ett igår) är bra för att vara mej !! )

Dock va de jävligt kul igår när jag va på gymmet me ryyan.. vi var där ganska sent .. runt 10 tiden.. jag va rätt trött.. llr ngt. haha .. så körde jag lite armar med lösa vikter.. och efter typ 10-15 upprepningar säger ajg till ryan " faan det är så sjuuukt mkt jobbigare att lyfta upp vänstern.. är det sånn stor skillnad för att man är höger hänt ?!"  han vänder sej om och kollar på mej och börjar as garva.. det visa ssej att jag hade två olika vikter .. en 'som va tyngre och en som va lättare. inte undra  påå att de va jobbigare i vänstern hahahah... garva så jag dog efter det.

min yoga lärare gillar även denna ställningen .
vi har kört den i si sådär över en timma i två dagar nu. ahahha


<3



Things can come and go, I know but Baby I believe
Something's burning strong between us
 and that makes it clear to me
 
I wanna be there for you
Sharing everything you do


my future house

förra helgen var jag och ryan och besökte utsiktsplatsen över golden gate bron..
vi fann även vårat blivande hus.
Det är inprincip gratis, allt som behövs är lite renovering, vi behöver inte bygga någon toalett eftersom vi har den offentliga toaletterna brevid oss, (billigt och bra, även om de stank så mycket så vi inte ens kunde gå fram och ta ett kort på dem, men det finns ju doft granar ! tummen upp!) vi har även en jättestor bakgård där vi kan ha bbq, och vänner kan även få ta med sej ett tält och sova över ! :)

här kommer bilder !



baby välkomnar er in .. :)



jag var ganska excited att se vårt nya hus !
(Notera flipfloppen med sockar i ! Hahah nya trenden här nere ;) )

 

Allrummet/sovrummet ....  Ryan checkar in golvet.. hahah ..



Det andra lilla rummet .. som vi inte kommit överrens om än ifall det ska bli kök eller min klädkammare..
jag menar,, det finns ju ganska många snabbmats kedjor här .. så varför ett kök??



vi hade även ett rum brevid med galler för fönsterna. perfekt. där kommer jag låsa in Ryan ifall han blir förgalen!


Så mamma och pappa ... ifall ni nu kommer i sommar är ni jättevälkommna att bo med oss ! ta bara med er ett tält ;)



dåligdag

idag var nog den värsta dagen sedan jag kom hit.
jag mådde rätt dåligt igår.. har typ panik och ångest över en massa saker.
dels att min bil adlrig funkar, att skolan inte går vägen som den ska, att jasmi är här just denna helgen och jag är utan bil.. framtiden, allting...  får bara ångest ibland..

så idag ,,, fick jag ta vanen , mammans stora bil, för jag var tvungen att åka till collage för att försöka reda ut saker.. tog med mej min kära pojkvän som skulle få prata åt mej eftersom ajg redan försökt en gång.. inte för att de gick vägen så mkt bättre men sak samma.. vi kmr tillbaka till värdmammans bil.. OCH BILEN STARTAR INTE !!!!!!!! alla möjliga lampor lyser om batteri och olja och jag vet tusan va allt var ! allting bara rasa för mej.
alla tankar för i huvudet på mej . värdpappan var borta och hade sin bil, min bil är på lagning och nu pajjade jag denna bilen och.. allt som gick runt var " VEM FAN SKA HÄMTA UPP LILLKILLEN ?! HAN KOMMER STÅ DÄR ENSAM !!! HUR SKA JA KUNNA FIXA EN BIL TILL VÄRDMAMMAN? VEM SKA HÄMTA UPP TJEJN?! DE KOMMER SKICKA HEM MEJ! NU ÅKER JAG HEM, TVÅ BILAR I TVÅ DAGAR.!! jag satt och lipa i 15-20  mintuer när ryan gjorde allt möjligt för att försöka få hjälp.. sedan bad ja honom bara ringa värdmamman och be henne fixa ngn som kan hämta min lillkille och säga att jag pajjat hennes bil..  han ringer henne åt mej för jag gråter bara...  förklarar hela situationen.. hon säger bara men gjorde ni verkligen rätt gå tillbaka till bilen och startaa igen och tryck hårt på bromsen när du startar den. tro faaaaaaaan bilen startar !! det är en sån bil som man startar utan nyckel och bara trycker på en knapppt. jag har kört den flera gånger innan. men tydligen inte noterat att jag hållt inne brommsen när jag startar bilen. såå neeej, ingenting var trasigt.. men jaa. jag fortsatte lipa en timma efter det... körde hem ryan, lipa hela vägen, grät hela vägen till mejj . kommer hem ser att värdpappan kommit hem plus vi har främmat, sitter i bilen i 5 mintuer å gråter. går in min bakväg. värdmamman ser mej ändå.. kmr å pratar med mej för hon ser att jag gråter. hon frågar om jag å ryan gjrot slut lr bråkat lr ngt.. ja bara nej vekrligen inte. hon bara vad är de t då? jag bara men hela bil situationen. hon bara skratta åt mej och sa att allt var okej och pappan inte ens visste ngt.

jag var skakis och borta hela dagen.. skit trött efter allt gråtannde. men de va nog itne bara bilen. är bara för mtk just nu...
och nu är jag typ fast i mitt hus för min bil ska va på lagning hur länge som hellst och jag får hellst inte använda värdpappans bil han gillar de ej riktigt men jag får de för mamman. men inget six flags som va planerat , ingen city, ingen lämna bilen utanför hemma under natten.. så jaa de e lite svårt och jag har knappt träffat ryan på 3 daga r:( så nu sitter jag å väntar på att få skjuts till ryan .. ingen aning om hur lr när jag ska komma hem men de löserr sej : P tänkte ju cykla först men de blev för mörkt. å vet ej om värdmamman hade låtit mej. hon låter mej inte ens gå ner från vårat berg själv nu för det är mörkt hahah .


på tal om bättre saker. min lillkille va den sötaste någonsin igår kväll när jag skulle till gymmet !!! han var såå ledsen för ajg skulle åka och sprang efter mej ut till bilen och krama mej typ 5 gånger sten hårt i typ en minut , sedan fick jag bära in honmom till mamman, så hon fick ta honom så gjorde vi grabi-grab... han gör alltid det med mamman ! men bara mamman<! han håller mammans hand när hon ska åka och min hand för han ska stanna med mej , sedan går mamamn och gör slängpussar och jag får alltid ta hoom, det fick vi göra fast de va ja som skulle gå.. såååå söööt !! så började han gråta och sa att han skjulle sakna mej ! men jag skulle bara va borta 2 timmar. samma visa var det idag när jag skulle åka å hämta tjejn! det får mej att smälta ! MIN PRINS!


mad angry sad

åååh är så jävla frustrerad !!
ingenting funkar som de ska !
skolan funkar inte .. jag måste signa upp för klassen senast imorgon. har försökt i två veckor nu.
men läraren ger ,mej bara fel koder hela tiden ! har haft tre st nu och alla sägs att de redan är avända av en annan elev.. vart på kontoret men de kan ej hjälpa mej-.. hittar ej läraren igen. båda är bort resta nu och jag har mejlat henne men hon svarar ej. vet ej va ja ska göra å får panik på de.
som smör på allt pajjade min bil igen. den höll en vecka .. sååååååå glad !!utan bil i helgen. pappa bortrest och bara en bil hemma. vi är långlediga. jasmi kommer till stan igen.. ryan ledig på dagarna ochc hela måndag... six flags va planerat på måndag- men neej. ingen bil !

förbannnad. och ej vart på gymmet på en vecka fan !
så nu ska ja låna vanen och dra dit !
hej !

Sveeeeergiiiiee !

mamma pappa bror syster kusin faster morbror sandra vanner allla !!!!!
19 december satter jag mej pa flyget. 20 december har ni mej pa svensk mark igen for16 dagar !!! :D
Langtar saaa sjukt mkt !
dock insag jag att det ar typ 4 mander kvar tills jag kmr men de skiter jag i .. de gar fort forhoppningsvis!!!
biljetterna ar nu iaf bokade och klara :D
looooove

RSS 2.0