Nyår

Då var det nyårsafton igen! Efter fyra timmar sömni natt är jag nu påväg till butiken för att köpa dunderfrukost till mej, Anna och Gabriella (som är här och hälsar på ett par dagar :))

Sedan är det dags för mig å försöka mej på å fixa mej nyårs snygg innan jag ska iväg å jobba en kaotisk dag på jobbet! Massa bokningar å kmr nog bli en toppen dag! Hoppas på att få sluta hyfsat tidigt så jag kan möta upp den andra å sedan börja festandes ! Sen blir de fest sålänge min kropp orkar med!

Med tanke på mina 4 h sömn inatt å stressig dag på jobbet vet jag ngn som kommer vara antingen kanoners eller skit trött inatt!

Gott nytt år!


Dålig tisdag !

Igår var en dag som inte gick min väg överhuvudtaget. Först å främst så började morgon fett dåligt. Sedan efter att panikpackat mina väskor å ändå inte fått med mej allting blev jag hämtad av elin å hennes pappa eftersom dem skulle köra oss till Uddevalla därifrån bussen till Oslo skulle gå..  

Eftersom jag var sen som fan med å  boka biljett tillbaka eftersom jag hade svårrt å bestämma mej om jag skulle åka tillbaka igår lr idag så  var elins buss fullbokad när jag skulle boka. Så elin åkte iväg med gobybus 14.45 å jag skulle åka med swebus 15.00.. Det stod inte på min biljett ifrån vilket hållplats swe busssen skulle gå ifrån så jag satte mej i mitten så jag hade koll åt båda hållen, Swebussen är ju ändå vit målad med en stor fel Swebus logga på så skulle ju inte missa den. Satt ute ifrån 14.45 då elin  åkte, när kl var 15.30 hade fortf ingen swebus kommit, Då ringder jag till kontoret å frågar vad det är som sker, börjar bli orolig att jag b okat på fel dag eller ngt. får sitta å vänta jättelänge i telefonen. Tillslut får jag vet, jo bussen har visst vart där å plockat upp folk. MEN det hade inte vart ngn swebus utan en inhyrd buss. Så de hade hyrt in en okänd buss, det stod inte ens oslo i framrutan på den, de fanns ingen logga, å de kunde inte säga ifrån vilen hållplats de skulle gå ifrån. TRO FAN DE ITNE VA KONSTIGT ATT JAG MISSA BUSSEN??  iaf, nästa buss som skulle gå var fullbokad. så jag fick lov å gå på bussen som gick halv sju. jojo men jättekul å sitta på torp  å vänta i nästan 3 h med tre feta väskor så man ej kan röra sej någonstans. men tiden gick, å jag gick ut till bussen smo skulle gå 18.30 lastar på alla mina väskor, ställer mej i kön in, personen framför mej går på å då säger busschaffören till mej, tyvärr det är fullt du får ta nästa ! GAH.. ut med väskorna, å vänta på nästa som kom som tur va bara 5 min efteråt. men de va då fan inget smile på mina läppar när jag äntligen 5 h efter att jag skulle åkt egentligen steg på bussen.
Så det tog mej 10 h å komma från fkp till oslo. å de va ett helvete å släpa väskorna hem i gruset. självklart4 missa jag tbanan med 1 sek å fick sitta å vänta på nästa...

Väl hemma råkar jag trycka in fel pin-kod på min svenska iphone så den är helt låst nu, där har jag alla kontakter.. och på den norska iphonen står de ingen service å går ej skicka ngra sms lr ngt .. så nu sitter jag här med min sleta sony ericsson ändå.  Efter det gick min nya svarta favvo byxor sönder i gylfen så nu är dem åt hevelte också. Så det var ingen toppen dag igår.

Som smöret på moset har jag nog världens PMS för är skiiit känslig. Vill bara gråta åt minsta lilla. När jag missa bussen ville ja bara lipa, herregud har ju vart me om värre, missa ju flygen hela tiden när jag va i usa typ... Läser jag blogg om  ngn som är au pair lr ngt börjar jag lipa också för då saknar jag mina värdbarn, kommer de en fin låt blir jag helt tårögd. Ah de e fan inte lätt å va tjej med alla dessa hormoner :P

Imorgon väntas jobb igen :)


Juldagen

Yes då var julafton över för detta året och nu är det bara ett år kvar till nästa jul...
Vill tacka mamma, pappa, lillebror, kusin, faster med man, morbröder med familje å alla andra som gjorde julen lika bra som alltid !! Tack för alla fina paket jag fått , all mat , all kärlek å all glädje !! Jag kommer nog alltid vara som en 5 åring på julafton så är det bara ! Jag blev iallafall jättenöjd med allting och mamma å pappa blev nöjda med sina julklappar å även lillebror verka nöjd så jag lyckades nog i år känns de som :)

Idag står juldagen på spel å jag har vart hos morfar för mer julmat å nu ska de börjas duschat å försöka göra ngt åt mitt ovårdande yttre som vart föööörjävligt iår ! fyfan har nog aldrig vart såhär ful på jul. Ögonen brynen va uvtäxa som en skog, jag var blekare som aldrig förr pga ingen solning, hann iofs sprigna å klippa mej i fredags, har fulaste utväxten i håret, inga julkläder köpa mm..
Men vet blev ju en bra jul ändå. hoppas det är mörkt dit vi ska ikväll så ingen ser mitt ovårdande yttre ;P haha..

Min mage säger iallafall stopp till alllting som har med julmat å göra just nu.. Å allting annat också för den delen. får inte ner någonting. Så min fråga är ju hur driiita jag kommer bli ikväll. haha . Den som lever få se. Är jag inte i säng vid 6 kan ni börja leta efter mej ! nejdå, ska bli lagom som alltid :D

Tror även det är någon förbannelse i mitt å annas sovrum. För varje gång jag sover i våran säng där så kan jag inte sova ! Spelar igen roll om jag går å lägger mej 21, 24, 03 eller vad klockan är., jag kan verkligen inte somna ! Men sover jag någon annanstans , tex hemma i fkp så sover jag som en liten prinsesssa ! Konstigt det där ! Nej just de, duschen var de som vänta ja !


Julklappar

Lite av julklapparna jag fått , en vit snygg brandsläckare och en rosa onepiece :)

På korten under är högen vi hade till julklappsleken och bilden längst ner är fynden jag lyckades sno åt mej i leken :)

Hoppas ni alla haft en toppen dag och kväll för det har jag haft:)


God jul

God Jul önskar lillebror, mej själv och kusinen!

Kusin Olivia du är Extra saknad en sådan här dag! Hoppas din jul i Australien var grym!


I love smartphones !

En normal kväll i lägenheten på björnsletta ser ut såhär... Jag å anna sitter med var sin dator i knät å kollar allt viktigt å oviktigt man kan kolla på en dator, samtidigt försöker vi ha en konversation med varandra.. Ibland lyckas vi bättre å ibland sämre, å ibland blir deet att vi faktiskt snackar via datorn på fb istället för med munnnen fast vi sitter 2 meter ifrån varandra...

Klockan närmare sej 23 å anna inser att hjärnan börjar signalera läggdags för hennes del. hon går å lägger sej å jag sitter kvar ensam... Men, Anna har nyss skaffat sej smartphone, å för er som inte vet fnns de internet på den, plyus fb.. så hon stänger av datorn, flyttar sej från soffan till sängen å loggar sej på på fb från mobilen istället ! hahahha. så oftast fortsätter våra konverationer på fb chatten, hon liggandes inne i sovrummet å jag sittandes ute i tvrummet ! I just looove smartphones ! Gör att jag har "sällskap" 1 h extra varje kväll :D


Dock ska jag finna sängen snart också, har rätt mtk å göra imorgon. Ska inom jobbet en sväng på morgonen, sen träna, sola, in till banken å fixa en massa, ringa en massa viktiga samtal, fixa tid till å fixa naglarn, säga upp mitt svenska mobilabongemang, fixa norskt mobilabongemang, sstäda lägenheten, packa allting inför hemresan till sverige och säkert en massa mer som jag glömt.  Hoppas på sol imrogon ockå iallafall så man får lite energi till att gå upp tidigt :)

Natttii Puss


Awesome Monday baby !

Idag stod jag upp tidigt å jag har vart på bra humör från start faktikst ! Men kan man va annat när man vaknar till klarblå himel å sol plus snö på marken? Solen ger en lyckorusningar alltså!

Vid 11 tiden mötte jag upp tjejerna ifrån jobbet för en lunch på Olivia, valde spagetti och köttfärssås eftersom det typ är min favvorätt. Frågade snällt efter ketchup när jag hade fått  in maten (alla som känner mej vet min besatthet till ketchup!), han kollar på mej å säga nej de har vi inte å går. Jag trodde han bara drev med oss och börja skratta lite å frågade istället nästa servitör efter ketchup. Men fick samma svar ifrån honom,! Hur fan kan man servera pasta utan ketchup?! Redan då var ju hela min mat upplevelse förstörd. Försökte äta de utan ketchup men kan tyvärr säga att maten i sej inte smaka speciellt bra, mkt underlig smak så blev att jag lämna typ allting, ! :/ Vi hade iaf "julavslutning" eftersom alla tjejerna på jobb drar hem där dem hör hemma nu över julen å vissa ser jag inte förrän nästa år igen! Var super mysigt!

Efter lunchen drog jag å Elin till Oslo city å shoppade lite. Jag kom hem  utan  ngnting alls. bra jobbat Emelie, spara spara! Är nästan klar med alla julklappar också (om dem nu kommit hem till brevlådan i swe) så känns skönt !

Sedan for jag hem å hamna i sängen ett tag med en jävla huvudvärk frös som en gosse gjorde jag också. Efter att jag slumrat i sängen ett tag å elin hade ringt å väckt mej si sådär 3 gånger for jag upp, böt om å drog sedan iväg på äventyr med Elin igen som vara hela kvällen och avslutades med en god norsk kebab faktiskt !


Christmas time

Om fem dagar åker jag hem till sverige och falköping . till alla nära å kära för å fira jul. Glädjer mej ngt sjukt mkt. Men sedan är jag ju separationångesten grundare känns det ju som så jag är samtidigt jätteledsen att jag ska åka hem så länge . haha . Men jag älskar ju julen och skulle aldrig få för mej å fira jul någon annanstans än hemma med nära å kära.  Men samtidigt känns de å tråkigt å lämna allt så länge. Lämna vår lägenhet som kommer va alldeles tomt, lämna anna min fina sambo å inte se henne på över en vecka vi delar ju säng dagligen nu liksom, kommer sakna jobbet å att få jobba, kommer sakna gymmet eftersom jag ej kan träna hemma, kommer sakna alla kompisar, alla på jobbet, Oslos shopping, de msysiga gatorna. Ja allt...

Men jag vet också att jag troligtvis kommer uppskatta oslo, anna, gymmet, jobbet å allt annat mkt mer när jag vart borta ifrån det ett tag ! Så ska hem å mysa å äta å festa med famnilj å vänner å bara njuta så får oslo å alla dessa människor vänta..

Jag hoppas dock på en lika vit jul iår som förra året. känns rätt kört men tänker inte sluta hoppas !



Denna bilden är tagen när vi gick up till kyrkogården på julafton förra året... jag heeeelt excited över all snö eftersom jag kom ifrån Californien där vi inte hade så långt ögat kunde nå.. :)

woopwoop

Sista lördagen innan jul nu då!
Dagen igår var rätt bra , började med att gå upp tidigt för en gång skull, bara en sån sak får en ju å känna sej jävligt bra, så får börja med det oftare ! Sedan bar det in till stan för fika å kos på stan with the giiiirls :D Man glömmer av hur bra man mår i deras sällskap ibland ! Efter det var det fick jag springa till jobbet å dra igång restaurangen .. Jag tror dock alla Oslo bor har shoppat upp sina pengar på julklappar för det var väldigt stilla på jobbet å vi typ slogs om arbetet och stod å umgicks istället. VÄldigt trevligt det också även om jag gillar att  jobba när jag väl är på jobbet :P Men men , blev en kort fredag för mej på jobb å jag fick sluta redan kl 8..

Missa tbanan PREEECIS när jag skulle åka hem, så åkte till natiional å tänkte ta bussen där ifrån, men då missar jag bussen preeeeeeecis också, den åker ifrån mej. Så dela med mej av alla svordommar jag kan till männniskorna som stod i närheten å gick tillbaka å tog tbanan hem. Halkade säker  500 gånger på vägen hem från tbana till lägenheten men inga skador iallafall :)

Hemma blev det matlagning, duschning, städning å sedan filmmys. Dem som bor över oss hade fest inatt å deeeras gäster verka aldrig vilja gå hem.. Å dem var allt annat än tysta. å Dem hade ju självklaart valt att sitta i det rummet där vi hör allting ifrån ! Så va ingen lugn natt här inte, så somna inte förrän vid 5 då folk började¨gå hem..

idag är anna borta hela dagen å jag har mellan vakt på jobb så börjar inte förrän kl  17. Det och ihop med att jag somna sent gjorde att jag tog en sjukt lång sovmorgon. Igen , tyvärr. Men spela roll när vädret ändå är såhär å man är ensam.. Nu har jag iallafall ätit å ska ta på mej för å åka in å möta mia i stan för en kaffe innan vi börjar jobba !




Washington DC


Julklappar

Jag var så nöjd med mej själv.. jag hade alla julklappar kart för mej i huvudet tidigt.. Säkert redan för en månad sedan visste jag vad jag skulle köpa till mor å far... Jag var nöjd, riktigt nöjd över vad jag kommit på ! Men sen är det ju mej vi pratar om, så jag fick ju aldrig tummen ur å köpa dessa saker till dem... Det var  ju nbara å klicka lite på nätet så de skulle ju bli enkelt.. Jag kaaaanske skulle hitta ngt bättre liksom, så jag avakta.... Alldeles förlänge.. Så nu är både mammas å pappas julklappar slutsålda.. Herregud, för mej är de ju skitviktigt å ge bra julklappar så världen rasa ju å julen blev plötsligt en hat högtid.. Men efter att gråtit 2 tårar samla jag  mej å kom på att jag hade en backup plan faktikst.. så jul kanske kan bli okej, trotts att vi tydligen ska ändra på traditionerna.. Är en person som inte gillar förändringar, speciellt inte på jul. Men jag biter ihop, ska tydligen vara 22 år nu och inte 3 så får väl försöka bete mej som vuxen också då. även om det är svårt !! Så nu ska jag sitta uppe hela natten å klicka hem julklappar till varende kotte jag känner !

God jul på er mina vänner ! :)



jag å kuss julen 2009 , kommer känna sjukt konstigt å tråkigt att hon ej är där på jul med oss som alltid, men hoppas du har det grymt i australien babe !! <3


On my mind

Jag har funnit en ny låt jag lyssnat på om å om hela dagen..
Egentligen är det väl inte såååååååååååååååååååååååå bra , visste den är bra men inget Wow.
jag tror jag fastnat för den för  när jag kollar på videon känner jag alla känslor dem känner typ... Man får känslan av å vara nykär när man kollar på videon... Och det kan väl inte finnas något bättre än det ? Man svävar runt på rosa moln och livet lever när man är nykär och det är den känslan videon bjuder på ! Och eftersom jag inte känt den känslan själv på väldigt länge kan man ju inte låta bli och kolla och känna deras kärlek iallafall.. :) Dem är sjukt söta tillsammans ! å den får mej å längta till sommaren !

Ooh den dagen jag blir kär igen, kommer nog alla i min närhet märka att jag är kär.. Haha jag kommer verkligen sväva på rosa moln då.. Men när den dagen kommer vet man inte.. Jag har lärt mej att inte hata singellivet nu som jag gjorde förut, så det kan nog kanske dröja.. har iallafall bestämt mej jävligt hårt för att inte slösa tid på fel killar . Man vet när det är rätt så är det bara, man ska inte behöva fundera över det liksom.


Mjöööölk

Idag har jag vart ledig... Var iväg på ett möte å sedan tog en kaffe på stan med en kompis, det var kooos :) Oslo är otroligt mysigt nu vid juletid ! Måste ut på stan oftare !

Skulle  iallafall inom butiken när jag skulle hem för behövde mjölk för den andra hade blivit gammal å var godis sugen.. så gick där å plocka bland varorna, bestämmde mej för å skita i godiset eftersom det gått ganska bra nu å börjar jag äta igen kommer mitt sockerberoende tillbaka ännu värre. Så kommer jag hem, å inser att jag fått med mej en jävla massa skit, men ingen mjölk! deet som var själva anledning till varför jag gick till butiken! Så det blir ingen morgon gröt för mej imorgon inte ! ;(

!

Fett sur! Godnatt.


10 december

som de flesta vet kanske vart det ju min födelsedag i lördags. Å jag är en person som ääääälskar födelsedagar och julafton och allting i linkande form.. Så jag var faktiskt lite ledsen att jag skulle få fira min födelsedag i Oslo utan Alla mina nära å kära som jag har där hemma. Min chef hade även vart söt å gett mej ledigt.. MEN saken är att alla jag känner här är typ Anna å dem på jobbet.. Å anna skulle jobba hela dagen å dem på jobbet jobbade ju eftersom jag var ledig.. Så jag blev sånhär bara , Jaha va fan ska jag sitta själv hela dagen på min egna dag.. Så var lite små skeptisk till hela lödagen faktiskt ..... MEN....

Först å främst kunde jag inte vaknat upp på ett bättre sätt, Anna kommer in sjugandes med  något sjungandes ifrån mobilen också, trodde detta var ett youtubeklipp (eftersom jag hade ett youtube klipp när jag sjöng för henne) Men det var mamma å pappa på skype ! Tog mej nästan en minut till å fatta att det var mamma å pappa ! Haha så mysigt å få prata lite med dem ! :) Anna skrattade så mycket så hon råkade blåsa ut mina ljus hon hade tändt för mej när hon kom in ! Hahah fick oss alla att skratta gott på morgonen. När hon väl tänt ljusen igen blåste jag ut dem å vi fikade på gifflar ! MUMS ! hahah 

Sedan berättar Anna för mej att hon försökt å få ledigt idag.. men att det ej är helt säkert ännu så hon måste åka till jobbet å se om hon behövs eller kan åka hem igen.. Jag blir överlycklig å hoppas på det bästa ! Men inann hon drar hann vi med lite julbak å bakade pepparkakor! Ja jag var som ett litet barn i det ögonblicket ! haha.. sedan drog anna iväg till jobbb å jag blev ensam å allting blev direkt mkt tråkigare.. Börja städa upp baket å fixa iordningen mej.. Efter ca 2 timmar kommar anna tilbaka å vi drar iväg ner till bryggan för en jäääävlig god lunch ! Efter det ble det lite shopping på stan innan det var dags å bege sej hem för å göra sej festsnygg ! Festnaglarna skulle fixas, sminket skulle på, håret skulle plattas, klänning skulle väljas mm. Ni tjejer vet vad jag menar ;)


Efter lite drickande här hemma tog jag å anna tbanan in till jobbet där vi mötte upp de andra tjejerna. In till Jacob Aall som alltid, lite dirnkar, lite gratis shots å sen vidare till La belle... Å där tar inte kvällen slut men mitt blogginlägg. Allt mer som behövs sägas är att kvällen va gryyymm !  Å att jag var jäävligt bakis på jobbet dagen efter ! Tack Allihopa för en toppen födelsedag !! :) <3




Julmys

Nu har jag äntligen fått julmys i vår lägenhet också! Papparkakas bakning, julstjärneblomma, julstjärna i fönstret , adventsljusstake å paketkalender.. Nu trivs jag :)


just friends ?



Hittade denna videon på Facebook. Det roligaste är att tjejerna är eniga om en sak å alla killar är eniga om precis motsatsen.. dock får han ju tjejerna att ångra sej sedan .. :P  Jag är dock på killarnas sidan måste jag nog erkänna .. :P

Ikea

Börja dagen med å sova jävligt länge. När jag väl hade tagit tag i mitt liv drog jag till Ikea med Elin! Fick äntligen köpt min adventsljusstake, bättre sent än aldrig antar jag. Nu måste jag bara brinner ner ljus ett å två tillräckligt mkt så det ser trovärdigt ut :) imorgon får jag även mossa ifrån söta Elin :)

Köpte även en presentkalender. Så nu kmr anna få ngt roligt varje dag till jul. Tror inte hon uppskattar de lika mkt som jag men skit samma!

Nu hat snön kommit med så nu är alla julkänslorna på plats typ. :)

Tomtekalendern jag köpte, dock är inte alla luckor fyllda ännu :)


Hej

Homesick


Sakande <3

Det fiinns en människa i mitt liv som kan få mej å le bara jag kollar på honom. Hur ledsen/sur/arg/trött whatever jag än är, så börjar jag le så fort jag ser eller börja tänka på denna människa!

Å det är denna personen ! ..

 

Mitt kära värdbarn i USA. På tisdag äär det exakt 8 månader sedan jag flyttade där ifrån. Och idag är en sådan dag så jag ångrar sjukt mkt att jag flyttade därifrån och inte förlängde ! Hade jag kunnat hade jag adopterat denna pojk! Han sa till mej när jag var där , Emelie Im gonna break your heart. Och ja, damn så rätt han hade, He broke my heart ! går inte en dag utan att jag tänker på min kära värdfamilj! Denna kille å jag hade sjukt starka band till varann å sist jag var nere å hälsa på i en vecka sa han "Snälla istället för att stanna en vecka kan du stanna föralltid". I wish. Reaktionen och överfallet jag fick av honom när jag kom upp på morgonen för å säga hej till dem för första gången sedan jag lämnade dem är oförglömligt!  Hade jag vart 6 år, hade jag iallafall vart rå kär i honom ! Är det bara jag som ser hur snygg denna pojk kommer bli när han blir stor  ! Är det bara jag som förstår hur många hjärtan han kommer krossa ! Han har ju redan börjat liksom!  haha  .



Mina finaste värdbarn ! jag saknar er varje dag ! Love you  <3


RSS 2.0