Framme i NY!

Åh äntligen framme, eller rättare sagt kom jag fram för ca ett dygn sedan.
det slutade med att jag åkte själv ifrån Frankfurt iallafall, hade fattat det helt fel.
Blev lite nervös över det men de gick bra, trotts försening på 2 h.
iallafall ända tills jag kom fram till NY flygplats å inte hittade den som skulle hämta upp mej!
Sprang runt över allt å alla ploiser sa åt mej att jag var tvungen å gå ut för att ja skulle bli hmtad där.
Gick ut men ingen där, börjar ringa till kontoret i boston, fick bara till svar att jag skulle ringa skolan,
vilket jag gjorde, å de e itne så lätt å förkalra vart man står på en flygplats där allt ser likadant ut utifrån haha.
men fick till order att gå in igen . så hitta tillslut en snubba som hämta mej,
trodde vi skulle va en hel grupp av aupairer men de var bara jag å han. haha
Tänkte ett tag när jag satt ensam i en främmande snubba "vad faaaaaaaaaaan håller ajg på med?!"
men va sjukt trött så somna ganska snart i bilen haha .

KOm fram till skolan, fick min rumnyckel å gick till rummet där min rumskompis redan låg å sov, pinsamt.
bädda lite snabbt för å sedan ha mötet alla andra au parier haft tidigare, skulle även få pizza å äta men hoppa de, ville bara sova. haha . Va sjuuuukt trött för hade bara sovit 2 h på över 40 h !

Avskedet på flygplatsen gick så jävla mkt över förväntan ! med tanke på hur mkt jag böla när ajg åkte iväg en vecka trodde jag detta skulle bli värre än en marddröm. Men atagligen har jag ej fattat att jag åkt än eftersom de gick så bra.! men nu börjar de kännas.

Dagarna är långa på skolan, utsidan är skitfin, insidan är sunkigt. klassrummen är otroligt varmaa å kvava så jag får huvudvärk.. Maten är ok, trodde den skulle va värre, tyvärr spöregnar de men de lovar bättre väder så de hoppas jag !

Fcik en låda med massa presenter av min värdfamilj idag, Så söta! va bland anna betald guide tur i NY, mat i NY, presentkort på Starbucks, en hoodtröja, godis keps, vattenflska å massa mer, blev så glad !

Nu efter alla lektioner har jag pratat lite med Älksklingen på skype , så skönt å höra din röst även om de hacka massa.. Saknar dej massa älskling!ALla ni andra med !

Nu dör snart min dator å jag ska låna ut den till stackars Anna nu som inte får igång den. Jag är så jävla glad att jag har henne här annars hade skolan vart mkt mkt värre!

Sry för tråkigt inlägg med bara massa info men batteriet tryter å jag är för lat för å hämta laddaren! haha

see u soon ;)


26 timmar tills bilen går.

okej ny är det bara ynka 26 timmar tills bilen drar iväg mot landvetter,
jag är arg på mej själv, för jag fattar inte att jag ska åka.
Jag som alltid brukar börja packa en vecka innna jag ska åka ngnstans för jag tkr sånt är så kul har inte ens börjat packa deenna gången,
Å nu är det bara ett dygn kvar ! Å jag ska vara borta längre än ngnsin ! Gaaah bli så arg på mej själv.
sedan är de tusen andra saker jag behöver göra med, typ fixa med min externa hårddisk, lägga över allt dit p sen lägga över de i datorn för å sedan kunna lägga över allt i iphonen, å för mej sonm aldrig gjort sånt innan kan de ju ta lite tid, tur man har en hjälpsam pojkvän! (k) . Sedan har jag inte ens´öppnat å börjat kolla i dem där au pair häftena man ska läsa å fylla i massa frågor i, tur jag har ngra timmarp å mej på flyget ! haha fan va lätt jag tar på allt ! :P

Dagen har varit bra, jag hade världens bästa å gulligaste bror som åkte tillbaka till skövde fast vi va där igår å köpte skorna jag glömde av å köpa, Åh PUSS PÅ DEJ ! :)

Kvällen har bestått av massa massa mys med äsklingen !

Ne nu är jag så trött så jag ser ikors, men dum som jag är ska jag ge mej upp å börja packa nu , för det behövs !

xoxo

Lite mer info..

Jag läste lite i Annas blogg, (en au pair som åkter samtdiigt som mej ! :) )
Och där berättade hon lite om sin värdfamilj, det slog mej att jag inte berättat ett dugg för er om familjen som jag ska till!

Som ni redan förstått så ska jag alltså till San Franciso, Californien ! Eller ja , rättare sagt till Ross som liggger 20 min Utanför SF.
Familjen består av en super gullig å omtänksam mamma, en pappa som också verkar snäll men som jag ej pratat lika mkt med, En dotter på 8 år som är såååå söt å skit excited över att ja ska komma så känns toppen ! Å en kille på 5 som mest springer runt å leker när jag pratar med familjen på skype haha ,men också skit söt !
Allting känns toppen å de känns verkligen som detta är familjen med stort F ! : )

Jag har varit lite orolig över huset  å framförallt mitt rum! För jag är lite töntig av mej, jag gillar inte gammeldagsstil, eller den stilen de har i USA med massa konstiga möbler å färger å krusiduller, å tycker jag inte om inredningen så trivs jag inte heller i de rummet å då vill jag bara fly typ, jag är knäpp jag vet !
Men fick bilder på mitt rum idag å kan inte annat än älska det !
Åh så fint å precis i min stil. Här kommer två bilder så får ni se ! :)

 



2 dagar ? eller är det 3? haha blir förvirrad

Haha upptäckte idag att jag börjat mina två senaste inlägg precis likadant, Så nu ska jag skona er ifrån öppningsfrasen "dagarna blir bara färre å färrre i detta inlägg iaf ;)"!)

Dagen har vart stressig ! gick upp vid 10 tiden idag, gick å solade å sedan blev de en snabb vist på gymmet, (det var massa killar där så vågade inte riktigt gymma då jag tkr de e så pinsamt, plus att de va kort om tid ! )

Sedan bar de hem å så vakna baby , vi gick upp ja duscha å så sedan va de tänkt att ja skulle klippa mej så vi gick ner på stan, dock blev de ingen kliipppning! skit också är verkligen jätttebehövligt! Å imorgon har min frisör stängt ! så det får bli att gå till ngn opopulärt å oproffsigt ställe å hoppas på de bästa! Vi hamna iaf i solväggen å de va såååå skönt ! stekte på riktigt bra ! haha

De bar hem igen iaf å där va de full rulle med massa främat, mammas kusin ! Å sedan kom Mammas bästa kompis, super gullig, fick lite påskchoklad ett jättefint kort med massa text i å lite pengar ! Söt tjej det där! :)

Sedan en timma senare ner till stan igen å möta kussis,,  trevlig fika med henne å kort därefter kom bror med kompis så drog vi till skövde.
Ingen jättelyckad tripp för mej. men lillebror hitta ett par byxor å en tröja så det var väl bra ändå! Å jag skulle köpa ett par nya vita tygskor eftersom mina är både söndriga å jättesmutsiga, å de va rea på dem skit bra ju! Men så skulle jag ta dem precis innan vi åkte hem såja slapp släpa på dem , så glööööömde jag !  så nu är jag skit sur över det också!

På vägen hem från skövde ringer Jeenny så står hon hemma hos mig å väntar för jag var lite sen, så fick jag träffa henne å säga hejdå! fick ett superfint halsband av henne ! Åh så söt hon är, hade du ej behövt gumman! :) <3 Du måste hålla mej updaterad på allt som händer här hemma !kmr sakna dej så!


Nu har ja kollat på lets dance me mamma å väntar på att älsk ska komma hit igen efter sin match! :)

Nu börjar lets dance igen , tjao :)

3 dagar!

Dagarna blir bara färre å färre.
Har idag varit ledig i en hel vecka ifrån jobbet, ändå känns det som jag inte varit ledig ett piss för har varit full upp varje minut nästan!

Igår var det byebye middag med tjejerna ! , Usch så sorgligt , Men det var riktigt mysigt ! Vi åt pappas hemmalagade pizza, pratade, mös, kollade på gamla fest bilder å hade anmält trevligt!
Fick även ett jättefint armband av dem å ett jättefin kort ! Kommer ha armbandet på mej varje dag !
Glöm inte av mej tjejer ! Även om vi ej ses lika ofta längre så älskar jag er ändå ! :)

   Studenten ! <3

 
Karnevalen 07 ! Ja jag kommer sakna alla våra galna dagar !


När dem gått så blev de endel tårar, dels för de va sista gången ja träffa dem på skit länge , å dels för lite snack med lillebror :/  Allting är fan inte så jävla lätt med att åka !

Sedan kom min baby iaf å fick mej å må lite bättre, vi åkte till mc donalds å köpte cola å sen hem! :)

Idag gick jag upp hyffsat tidigt, vakna vid nio å kom upp tio. Nu har jag varit å solat å gjort ett kort besök på gymmet. Nu ska jag hoppa in i duschen å sedan springa ner å kllippa mej !

kl 12-1 kommer min fadder ifrån gbg,
kl 1 kommer mammas kompis å ska säga hejdå till mej ,
kl 2 ska jag fika med kuss,
kl halv 4 ska jag åka med lillebror , hans kompis å älskling till skövde
vid halv 7 ska ja träffa jenny.
 
Jaa det är lite små speckat program som gäller. Å emellan de ska ja hinna springa till jobbet å lämna min jobbar kläder, gå till apoteket å köpa medicin, gå till bokaffären , åka till ÖB. mm mm :)

  tjejerna ifrån jobbet :)

Fråga mej inte när jag ska packa för det har jag inte börjat med ännu! :P haha, just de behöver tvätta ytterligare lite till med ja! :O
Önska mej lycka tilL! :)

                                 

Malin igår ! :) Jag å martina fixar med bilder, tyvärr ville r ej va me på ngt kort! :(  å sen armbandet ja fick! :) <3

5 dagar !

Dagar i sverige blir bara färre å färre,
jag kan verkligen inte förstå att jag om fem dagar är påväg till andra sidan atlanten, alldels ensam!

Idag har de vart fullt upp hela dagen, nästan iaf.
Hoppade träningen för en sovmorgon, jaa jag är lat å ja blir fet , men va fan lär ju blir fetare i usa så ;P
seda börja ja å pappa ta tag i mina datorer lite smått, vii insåg att de skulle va väldigt bra för mej att ha en extern hårddisk så vi åkte å köpte en sådan så jag kan lagra alla min tidigare bilder jag har plus alla bilder ifrån usa! men vill ju ej riskera att de försvinner om de händer ngt med datorn eftersom min dator är lite halv pajj!

Hade sån panik igår för igår var min bärbara dator heeelt flippad! trodde den va helt paj å såg hela min usa resa utan dator där ett tag, haha. Men idag har vi formaterat om den å fixat lite så nu verkar han må bättre ! :)
Vi har även tömt min gamgamla dator å alla mina bilder å musik mm så nu ska ja sälja  den innna ja åker ! :)

sedan blev de å åka å hämta visumet å lite böcker ja besälllt, köpa lite mer godois mm :) har köpt 5 maraboo chokladkakor ja ska ha me mej å ida köpte ja ännu lite mer godis för 100 spänn å imorgon lr i helgen ska ja köpa en feeeeeet påse me plockgodis te mej, godis till föräldrarna å goodis till påskäggen till barnen, kmr fan ha lagt över 200 spänn på godis när jag är klar ;P haha tur ja ska  ha två väskor så ja slipper tänka på vikten :P

Ikväll har vi varit iväg till min kusin å haft hejdå middag, sorgligt men trevligt! Fick jättegod fläskfilegryta å sedan min favorittårta med ett flygplan på ! :) så gulliga ! Så fick ja ett fint kort å hjärta som ja ska  ha memej å tänka på dem ! :)

Kan jag verkligen fatta att detta håller på att hända ? :) tyvärr blir de inga bilder idag då jag ej orkat lägga in ngra sen vi formatera om den ,.

22,57

Sådär, även denna dagen avklarad ! :)
Blev lite inhandlat inför resan idag, En väska som sagt, en ny mascara å ett reseset med shampoo å balsam å så till skolan ! :)

Hade sån beslutångest om jag skulle köpa en svart eller mörkbrun väska att ha som handbagae ... vet inte hur många gånger jag sprang dit å testa å kolla, tillslut blev de den bruna å jag vet fortf inte om jag vill ha den, Jag tkr den svarta skulle va bra för den passar ju till allt ! Å har ja svarta skor som ja oftast har vill ja ju ha en svart väska,. Men å andra sidan har ju ALLA svarta å sett flera me just den väskan i svart, så kkänns tråkigt samtidigt som den bruna va nog lite snyggare i sej . men aja svårt de där,
Vad tycker ni? Brun eller svart ? :)


Tyvärr gick det inte få fram bild på väskan i brunt eller svart för hemsidan hade flipp men såhär såg den ut iaf då fast mörkbrun :P

Sedan mötta jag upp daddy med mina två sis å vi gick å fika , eller dom fika å jag åt mat för hade inte ätit ngt på hela dagen ! haha , Va trevligt att träffa dem lite ! men man börjar verkligen fatta att man ska åka snart när alla hejdå träffar börjar komma!

Ne nu sitter jag vid min stationära dator å baby ligger med min bärbara å väntar på att ja ska komma så ska vi kolla på dejting in the dark ;) haha ..

Gonatt allihop!

6 dagar

Sådär, nu har jag hunnit vara vaken ett bra tag, ätit frukost, suttit vid datorn, mejlat alla svenskar som kommer åka samtidigt som mej! Så nu har jag äntligen hittat en som flyger precis samma flyg som mej ! Känns skönt !
Jag har även hunnit med att få upp min pojkvän som gillar att sova extremt länge på dagarna plus duscha!
Så nu sitter jag är i badrock å tänkte ta tag i lite saker innan jag ska ta tåget in till gbg ! :)

En massage är verkligen behövligt nu! Men får nästan lite dåligt samvete när jag ska in å få en skön massage nu så kollar man på sin älskade som hasar runt i lägenheten som en 90 åring gubbe (han sträckte sej tydligen eller något på träningen igår)



Aja nu ska jag sätta fart ! I göteborg ska de även köpas ett handbagae som jag ska ha på flygresan där all min packning för au paír skolan ska vara. Men eftersom jag inte helt bestämt mej ännu om jag ska ha en eller två stora resväskor (även om jag tror att ja ej får plats me allt i en hur mkt jag än vill) Så är det lite svårt å köpa handbagae, För ska jag ha en resväska ska jag ha min kabinrullväska som handbagae, men ska ja ha två ska ja ha en lite större handväska som handbagae typ. aja de löser sej! De ska även växlas pengar mm :)  Dock harja ingen aning om hur mkt jag ska växla men, blir väl atnglien för mkt som alltid :)
Hörs kansnke ikväll igen ! :)

7 dagar !!

Förlåt för otrolig dålig uppdatering !
Det är ganska stressigt nu dagarna innan man ska åka ! Å stressigare blir det känns de som !
Igår tog jag mej ialalfall upp till Stockholm å emma !
Lyckades ta tbanan allldels själv fast jag knappt aldrig vart i sthlm så de gick ju fin fint även om ja va lite smårädd pga allt amn hör som händer i tunnelbanan, våldtäckter mm ,.
Men kom fram hel iaf :) Vi gick å handla å sedan blev de korv å bröd framför tv å sedan en tidig kväll eftersom jag skulle upp tidigt till ambassaden å de andra hade annat pyssel för sej tidigt !

Mötte upp Gabriella på Centralen (en au pair som åker en vecka efter mej )
Vi tog bussen 69 bort mot ambassaderna och ställde oss sedan i kön, tog inte så jättelänge iaf,
men när vi står i kön kommer jag  på att jag ej har med mej pappret som CC skickar till en med bkoningstiden å bokningsnummret mm.
Blev skit nervös om man va tvungen å ta m,ed de eller ej, de behövde man ej ! tur de !

Går igenom säkerhetskontrollen precis som på flygplatser å lämnar ifråån mej mobilen, går in i en annan byggnad där massa folk sitter å väntar så vi slår oss bara ner där, men hinner inte sitta länge förrän vi blir tillsagda att man ska gå till en tant först å lämna alla papper, gjort å sagt, otrevligt som fan va hon också å fick mej på lite dåligt humör. Hon talar om för mej att jag glömt YTTERLIGARE ett papper (trodde verkligen jag hade stenkoll å hade kollat igenom alla papper flera gånger så allt va me ! Men detta papper ja glömt satt ihophäftat med mitt papper som låg hemma med fel personnummer fick ju nytt papper å glömde ta bort de andra från de gamla) Well well, detta papper va tydligen ett kvitto på ngt som CC hade betalat in åt mej, Jag fick slå mej ner å vänta igen, ovetandes om jag kommer få mitt visum utan detta papper lr itne ! De va ggaaaaaaaaanska nervöst kan ja säga me tanke på att ja åker om en vecka skulle ja ju ej hinna upp till ambassaden igen innan det ! Men som tur va kunde de kolla upp detta åt mej å ja fick mitt visum! Tack !

Vi stanna kvar ett tag å prata med Anna en annan au pair som åker samtidigt som mej ! Super trevlig tjej ! När även hon va kvar åkte vi tre tillbaka in till stan, anna åkte å jobba å jag å Gabriella gick å strosa på stan å väntade på att Emma skulle komma in med alla mina saker, efter de gick vi å kääka mat som itne smaka de bästa, sedan gick vi på stan igen fast ingen orka så vii hama på ett café . å sedan gick ja till tåget.

Super trött va ja så totalsomna de två första timmarna på tåget, sedan va de bara segt å jobbigt å jak unde ej låta bli å hålla på med mobieln så blev åksjuk vilket sitter kvar fortfatande så jag ska ta å stänga av datan nu å vänta på att min kära pojkvän ska komma hem så vi kan äta å sedan lägga oss för jag mår sådär !

Imrogon väntar att åka in te gbg å få massage å färga ögonbryn å ögonfransar. Sedan ska ja köpa lite sista saker å efter de träffa pappa å säga hejdå till honom !

Ne hejdå för idag  ! :)

11 dagar kvar!

Nyss hemkommen från en trevlig kväll med jobbet!
Vi var ute och åt och hade det mysigt ! :)
Fick jättesöta saker ifrån dem! uuut fina å gulliga brevpapper med söta kuvert.
Så har de skrivit adress på ALLA kuverten plus skrivit upp deras födelsedagar och andra högtider när de vill ha vykort så jag inte ska glömma av det! haha så söta! :)
Sedan fick jag ett jättefint armband och massa annat smått å kul! :)
Dock missade jag tyvärr tåget till Alingsås å min älskling. Vill verkligen sova där inatt !
Dels för  ja saknar honom massa å vill ha ahns värme inatt! Å dels för de inte är många nätter kvar å jag snart åk till stocholm i två dagar !
Å sedan ska jag även jobba där imorgon hela dagen så vore skönt å slippe pendla imrogon bitti!
Så nu sitter jag å väntar på att han ska sluta träna så jag kan fjäska gärnet så han kanske kommer å hämtar mej? :P   * hoooopppas ! *

Aja, jag är jävligt trött å fryser som bara den så de blir inte så mkt mer skrivande idag !

gonatt

Varför ska allt vara så jävla komplicerat med denna blogg eller?
Jag förstår inte ens hur man lägger in en profilbild å lite info sådär snyggt  på sidan av bloggen.
Ska man behöva be om hjälp om allting?
Min hjälpare åker ju till spanien , kom igen bloggen va på min sida lite då !

Godnatt på riktigt nu !

12 dagar kvar !

12 dagar , goooosch det är ju ingenting !

Natten spenderades hos bästa pojkvännen ! Sedan blev det tidig uppgång för mej med en heeeldag på jobbbet!
Gick superbra fram till middagstid och min lunch, de va bra om folk å jag var bra. haha. men sedan dog hela jag. blev såå trött. å när kl var halv sju och jag stängde var jag inte piggare!
Hade tänkt jag skulle sätta mej med visum papperna efter jobbet eftersom jag har en timma då jag sitter och väntar på tåget, men var lite småstressad när jag åkte igårkväll så hade inte lyckats få med mej ngra papper !

Tåget var självklart försenat, å tågresan va pest å pina, va så trött  , hade ont i huvudet å mådde illa. hade TRE stycken brevid/bakom mej som satt å prata/skrek i var sin telefon och alla på TRE olika spårk, sedan en fjärde jävel som satt å skrek på dessa tre för han störde sej tydligen lika mkt som jag. haha .

Äntligen hemma iaf, tänkte bara kolla upp lite vitkiga saker så som visum kostnaden och banknummret mm och sedan sova. Skulle sova innan 10 hade jag bestämmt mej för. Nu är kl snart 12 å jag är fortf vaken, tusen gånger piggare än va jag var när jag kom hem, Kan de va godiset kasnke? :P
Men är hyffsat nöjd ändå för har gjort hälften av visum papperna nu!

Kan inte förstå att jag åker snart ! imorse fick jag lite tid över när jag hade käkat å så, så kröp ner i sängen hos min älsk igen, va så underbart att bara känna hans värme emot min kropp, känna hans lukt (han luktar som en bebis:P)  å han bara håller om mej. Just i den studen undrade jag jävligt mkt vad jag hade gett mej in på, hur fan jag kunde välja bort det !
Men.... Det löser sej ! Jag har ju min dinosaurie baby ;)



Imorgon väntar sista arbetspasset på riktiga jobbet, sedan blir de ut å äta me jobbet !ååååh kommer sakna dem så !

Eftersom jag inte vet om det är mest au pairer, eller nära å kära som läser min blogg (eller kasnke inga alls?) så är det lite svårt att anpassa sitt skrivande å veta vad man ska skriva om, Så ni kan väl göra lite anmärkningar i kommentersfältet så jag vet ! ;)

NU ska jag nog sova snart !  , 2.5 timmar försent!
Imorgon väntar ett sista tandläkarbesök tidigt, bäst å kolla läget i munnen innan man åker ;P


13 dagar kvaar!

Idag hade jag ställt klockan på åtta och tänkte snooza till halv nio, Det hela sluta med att jag kom upp ur sängen halv 11 ! haha .
Men jag är ganska glad ändå ! Har fått hyffsat mycket gjort! Eller ja, bokat tandläkartid och bokat tid för manikyr och färgning av ögonbryn och ögonfransar så jag kan använda mitt presentkort innan jag åker eftersom det bara gällde ett år ! :)

Sedan bar de iväg till gymmet, å fyfan. gå inte å träna utan frukost ! Hela kroppen skakade efter, nästan iaf ;)
Jag förstår inte folk som kan träna samma muskelgrupp i flera timmar. Som har typ ah tisdagar kör jag ben onsdagar rygg mm... Jag gör ngra övningar på en del sen är jag trött å det blir tråkigt å då byter jag del. haha (Y)

Jag är lite orolig över mina visumpapper, läste igenom dem igårkväll. Och jag tycker inte alls det verkar mkt och krånligt. ! Vilka alla andra verkar tycka ! de tkr det är skit jobbigt å mkt ! SÅ börjar bli orolig att jag missat ngt ? :P Visst de e jobbigt å ta tag i de, men när man väl börjar sen kmr de nog gå undan !

Nu ska jag göra havregrynsgört och fruktsallad! Sedan väntar duschen för mina kusinvitaminer kommer hit å ska träffa mej innan jag åker!

                                  


               




Ha en bra dag å njut av solen ! :) Man blir så mkt lyckligare när solen skiner ! ;D


14 dagar

Åh vad trött jag är !
Gick upp tidigt för hade tänkt att träna, men när jag igår insåg hur mkt pappersarbete jag egentligen har kvar innan jag åker och att Jag måste skicka efter mitt internationella körkort snarast och behövde bild till det gick jag istället upp och fixade lite och gick sedan ner och tog kort till körkortet och visumet. Jag tänker avnända samma till båda och håller tummarna att det funkar. Vissa säger att det ej gör det men jag tror nog de går ! :)

Sedan blev det iallafall jobb, Min näst sista dag på mitt riktigt arbete och 2 dagar kvar nu på mitt vikariat i Alingsås.  Känns lite sorgligt faktiskt.

När jag kom hem såg jag att det fanns kött färdigstekt och har varit så jävla sugen på en riktigt ordentlig middag på länge nu me kött å potatis å sås å grejer.
Så perfekt tänkte jag, behöver bara koka potatis å göra sås inte konstigheter å enkelt å fort.
Men jag har en förmåga att alltid köra på högsta värmen (Det är ju så tråkigt att laga mat å de går ju mkt fortar då!) Så när jag sedan gick och kollade till mina poatisar var det mer potatismos blandat med potatisbitar potatisgegga och vatten! Tog en bild med mobilen och skickade till min pojkvän och skrev "detta ska vara TRE hela potatisar" . Fick tillabak " detta är kaos du måste lära dej om vi ska kunna bo ihop!" haha , jag tipsade honom om att ge mej en matlagnigskurs i Julklapp. Men tar nog tillbaka det för fyfan va tråkigt å laga mat på bestämd tid ! haha .

Nu är jag trött som få men sitter och väntar på att min kompis Hanna ska komma hit å färga mitt hår som jag försökt göra ett halv år. Vet egnetligen inte om ja vill färga det, Det är så krångligt när det ska gå ur för fast det är toning får jag sträck å ser förjävlig ut sen. jag vill att de bara ska sitta i sådär 1-3 veckor :P


Jag å hanna, här är nog sist jag hade färgat håret ..
tjo slänge! :)

gonatt

Som ni ser håller bloggen på att likna mer en blogg ,
detta är inte tack vare mej utan tack vare en jättegullig tjej som heter Emma som är betydligt duktigare än mej!
Vi skulle egentligen till au pair skolan ihop men hon fick tråkigt nog skjuta upp sitt avresedatum en vecka !

Men som sagt, snart är den snyggg som få !

Nu ska jag sova!
Och jag har fortfarande inte plockat upp visum papperna och börjat med dem som jag skulle ikväll.
Jag har heller inte lyckats kolla på filmen och tv programmen jag skulle se så vet inte vad jag slösa bort min kväll på.

Men gonatt iallafall :)

15 dagar kvar

Okej, Igår hade jag mitt första nervsammanbrott innan resan.
Jag var helt ur banan hela dagen , Var arg på alla och grät en massa utan anledning!
Framförallt när jag var med min baby  .

Men idag är jag på banan igen ! (tror jag) :)
Imorse, eller ja förmiddags var det väl. Blev jag väckt att solljuset titta in och en pojkvän sittandes i sängen som halvropar enligt mina öron " viiii måste gå upp nu" .

Haha , det hela sluta med att han gick upp och jag låg kvar i sängen tills 15 minuter innan jag var tvungen att köra honom tills sin fotbollsamling. Sedan tog ja hans bil till tågstationen, å åkte hem till mitt.

Dagen börja halvbra med att jag står å väntar på bussen i 20 minuter för att jag är för lat för att gå hem , men det kommer ingen buss för jag har kollat fel å den skulle gå 14.40 istället för 13.40.  Så det blev att gå hem ändå efter all väntan! :P

Senare får jag även sms ifrån Tareq " jag sa ju åt dej att stänga av lysena nu startar inte bilen!!" haha oooops. Jag är väldigt väldigt glömsk å okoncentrerad innan resan har jag märkt. Kan inte fokusera alls och glömmer  massa saker hela tiden! Värst är de på jobbet ! haha . Jag hade alltså parkerat bilen med ljuset på fast han sa till mej å han fick ej igång den när han skulle hem. Förlåt älsk! (a) :)

Dagen fortsätter i samma linje och när jag har bestämmt med en kompis att vi skulle träna kl 4 idag. Yes äntligen blir de av tänker jag. haha kommer te gymmet- ingen där? Vart är hon jag brukar alltid va sist !
Ringer henne, nee då sitter hon hemma å kollar tv å trodde jag menade imorgon. haha.
Men men inte deppa jag för de. Jag å en stackars tant var det bara på passet,  Freestyler latino!
Och jag kände mej inte ett piss latino, (okej kasnke de sista fem mintuerna när jag fått rätt vikt på banden) .
Det var nämligen första gången jag var på passet och visste inget vad man gjorde eller skulle ha eller något.
Men man hade några gummiband som man band fast händer å fötter i. Och tydligen var det olika styrka på dem. Det var såååååååå sjukt jobbigt i min högerarm! Gosh kände mej riktigt otränad ett tag. När jag efter 45 minuter lyckades fråga  vrf de va så ojämt me vikt i armarna visa de sej att jag hade en 3a på vänster och 6a på höger. (6a var meeeeer än extremt vältränad) så ja instruktören kunde förstå att jag tyckte det var jobbigt ! haha ..

Nu har jag iaf solat å käkat pizza med pappa! Super bra med pizza efter träning ! not.

Nu blir det dusch sen ska jag försöka sätta mej och ta tag i Visum papperna. Alla säger att det är så otroligt extremt mkt arbete så sjukter liksom upp det hela tiden.


16 dagar kvar

Med nästan bara två veckor kvar tyckte jag det var i stor tid att ta tag i bloggen !

Detta är alltså en blogg om min resa som au pair till USA!
Tjejen som hatar förändringar , vill ha allt som det brukar och är fast i tradtinoner ska ta sitt pick och pack och göra allt som talar emot henne !  men ändå inte på ett sätt..

Efter en ooooootrolig lång tid i matchningsprocessen, en ångrande emelie flera gånger, en enorm otur med familjer som hoppat av i sista sekund, blivit av med jobbet mm.. Tillslut hittade jag familjen med stort F och är på väg till San Francisco , CA.. Faaanns det någon anledning till att taacka nej när familjen är toppen och man kommer till sitt drömställe? Neeeeeeeeeej :D

Så den 29 mars bär det av till NY och skolan.. Nu är det är jävla massa som ska fixas innan ! .
Polisregister, hälsokontroll personlighetstest ska försöka skickas in idag !
Sedan väntar alla papper för ambassaden ! Mindre roligt haha.

Ne nu ska jag palla mej upp ur sängen efter en bra ute kväll igår,. Har dragit mej i sängen extra länge för vet att storstädning av rummet väntar.
Efter det blir det dusch och sedan Alingsås för myslördag med bästa killen <3





Igår var jag ungefär lika glad som på bilden när jag för en gång skull fick träffa min tjejer å komma ut med dem :D tack för igår tjejer <3



Välkommen till min nya blogg!

Blogggen är igång ! :D
Om det nu är någon som väntat på den ? ;)

RSS 2.0