hiiiiiiiiiiiiiiii :D

okeej...
jag har en stor klump med ångest och stress över skol klasserna jag måste ta är i usa.
jag tänkte ju först skita i att ta allting eftersom jag trodde jag skulle åka hem innan mitt år..
men nu funderar jag istället på att förlänge.. fullfölja mitt år ska jag iallafall göra om inget oväntat händer.
så då blev de helt plötsligt lite panik med skola eftersom jag itne funderat på de alls och inte riktigt visste när de börja.
när jag väl visste när de börja va de typ en vecka kvar tills allting började å då försatte jag sega eftersom jag ej visste vad jag ville läsa och de jag ville läsa va redan fullbokat. nu har klaasserna hållt på i 2 veckor och igår var jag på skolan och frågade om jag fick signa upp mej på yogan.. som jag redan visste va full egentligen. hon sa nej först men efter ett litet tag sa hon okej. klumpen har nu släppt delvis.. men finns ändå kvar där lite..
för jag vetti fan hur jag ska klara av att gå upp 4 morgonar i veckan i 4 MÅNADER och göra YOGA som jag gjort en gång å tyckte va tråkigt å jag är skiiiiiiiiiiiit ovig och kan typ inte göra ngt av de.. men men detta ska gå bra.
jag ska göra mina timmmar, förhoppningsvis bli lite vigare och lära mej gå upp i tid. funderar starkt  på att ta boxningsklassen med millo också bara för jag saknar PSI så jävla mkt på atlantica.. det har ignen boxning alls här :(

på tal om annat bröt min bil ihop idag för tredjegånge.. PREEEECCCIIIIS innan jag kom ut på highwayen .. och preecis så jag lkunde köra in på bensinstationen. . såååånn jävla tur jag har haft varje gång den pajjat.--  än sålänge har den ej pajjat på motorvägen och ej när jag haft barnen. men är jääävligt trött på att dee ej hittar felet och att de bara ger tillbaka den .. den funkar ju. men den kommer pajja igen de vet vi alla... nyyy bil snart kasnke ?

jag har nu också fått alla bilder ifrån när jag var nere i LA med jenny och emeli så om jag inte är allt för upptagen kommer de nog snart ut på fb ;)




jag och mina favvo barn + kompis på six flags (typ liseberg) :P
notera sötnoosens lååånga frisyr. hahah det vvar strax innan klippning :P

fight for this love

Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse (curse)
Makes it hard to know which road to go down
Knowing too much can get you hurt.

Your imagination is your preview of life's coming attractions.

idag är en sådan dag när allting är dåligt.
idag är en sådan dag då jag bara gråter.
gråter över allting som jag måste lämna här.
gråter över allting som jag saknar hemma.

har suttit och pratat med min kära sandra på msn , vilket var väldigt behövligt men också får en att sakna allting så mkt mer !  jag är sjukt ensam just nu , och jag är piss off på cheesecake som har boka upp ryan på dubbla arbetspass både fredag lördag och söndag. och det har aldrig hänt innan. men självkalrt just nu bara för alla är bortresta.

nu ska jag nog palla min tjocka röv med träningsvärk till gymmet igen och försöka bränna bort de kilon som klistrat sej fast på min mage sedan jag kom hit.

längtar till hösten :)

au pair livet.

ibland funderar jag på varför jag tog bestlutet att åka som au pair.
det känns nästan som jag aldrig tog beslutet. jag visste nog inte ens när jag åkte om det var detta jag ville göra eller ej . och än sålänge har allting gått oväntat bra.. jag läste så mycket i folks bloggar om hemlängtan, gråta sej till sömns, inte komma överrens med familj mm.. jag var nog inställd på betydligt mer hemlängtan än vad jag haft. inte så att jag inte saknar er för det gör jag som fan, alla nära och kära, göteborg, fester, mina jobb , mitt rum, cykeln maten, allt personligt man brukar göra.. men det är inte så att jag har en ständig smärta och gråter mej till sömns. det är mer att jag brukar tänka på er och le för mej själv för jag vet hur underbara ni är och jag är glad att jag har er och att ni finns kvar även om jag är på andra sidan jorden.
men igår var faktiskt första gången jag grät för att jag saknade er.. men de va så mkt igår så de va inte bara därför men jag sakner er verkligen ..

jag undrar varför man gör det här. man bygger liksom upp ett helt nytt liv här. på andra sidan jorden, på ett helt nytt ställe, men helt andra och nya människor, men nya förutsättningar och nya utmaningar. Folket här borta är mitt allt för tillfället. det är allting jag har här. händer ngt mellan dem och mej finns det inget liv för mej i usa inprincip.. jag har fått en till extra familj, jag har fått två små skitungar som jag ser som ngt mellan mina syskon eller mina egna barn, jag har fått en ny mamma som jag ser som extra mamma eller nära vän, och jag har ffått en till extra pappa som beskyddar mej för minsta lilla här i det stora landet. Händer ngt dem, så har jag ingen familj på denna sidan, jag har heller ingenstans att bo, inget jobb, ingen bil, ingenting..
Mina kompisar här borta är dem som gör att jag klarar av att stanna här. hade jag inte haft dem och göra alla mina hyss här hade denna resa inte alls vart desamma.. men det är svårt. för folk kommer och går hela tiden. folk åker hem förlängre mm, och tjejer är tjejer, det snackas och har sej, men jag har dem. <3. .
och självklart lyckdes jag fast jag ej skulle gå å bli kär... utan honom hade denna resan vart betydligt mer plågsam...  just nu är alla dessa människor,, alla dessa platser, alla dessa rutiner , allt detta är min vardag. mitt liv..  vad händer när mitt år är slut och jag måste ta mitt stora pick och pack och lämna allt detta?
lämna det som idag är mitt liv och min vardag? och när jag kommer hem kommer vardagen jag hade när jag åkte vara som bortblåst. då blir det att börja om igen på nytt. för en tredje gång.. ?
det är skrämmande... det är läskigt och jag vill inte tänka på det ..
att åka som au pair känns som att ta en paus ifrån verkligheten, men när ska jag gå tillbaka till verkligenheten? jag vet inte ens hur jag vill min verklighet ska se ut..

... så jag försätter att rymma ifrån den..



(jag älskar er alla fortfarande där hemma, men det är läskigt att man bygger upp ett helt liv här borta som man sedan ska lämna... lämna för att komma hem. hem till er. men också hem till ett ställe utan jobb, utan pojkvännen och kärleken, utan ett eget ställe att bo på, utan framtidplaner och utan drömmar.)


heeeeeeeeeeej...

okeey,.. lite uppdatering om livet igen då..
jag har jobbat som en idiot denna veckan känns det som, är trött och sleten och har sjukt mkt sömn att ta igen. har somnat klockan 11 typ varje natt denna veckan, inte det roligaste för mina kära pojkvän men så är det. I förrgår jobbade jag 11 timmarr, och det är itne så soft att vara au pair som ni tror. men men  nu har de iaf åkt iväg med bilen igårkväll för att bila ner till LA , med ett och anant stopp på vägen.. jag trodde jag skulle ha 6 dagar med underbar frihet... vilken slutade med två dagar frihet..  men de gör inget, de va ju lite mitt eget fel , bara för jag har svårt att säga nej. trodde bland annat att de skiulle åka igår morse,, vilket va istället igår kväll.. och idag har jag jobbat åt deras kusiner.. började 8 på morgonen. fyfan inte kul.-. men de va de värt de, de barnen är typ uber ssöta och såååå lätta att jobba med ! underbara kids ! och extra money ! :) Imorgon ska jag även jobbar extra igen, åt min familjs bästa kompisar barn... de barnen är inte lika lätta.. de e värre än mina egna.m och den mminsta är 1 och hatar mej så om han får se att jag är barnvakt kommer jag ej få tyst på honom med gråt. INGET HJÄLPER ! SÅ ÄR LIIIIITE NERVÖS.. hoppas han sover :P och hoppas de andra är snälla. sedan söndag och måndag fri sedan flyger jag ner till LA och familjen för lite jobb på satna monica beach.. inte heeeeeeeeelt fel kanske ;)  lite roligt också att ryan ska ner till LA PRECIS samma dag som mej... helt oplanerat. dock flyger han ej med mej ;( haha.

jag är även rätt piss off på cheesecake , vanligtvis min favvoritrestaurang som schemalagt min baby DUBBLA PASS BÅÅÅDE FREDAG OCH LÖRDAG PLUUUUUUUS MÖTE denna helg.. nu när jag är ledig och fri och har hela huset. jaaaaaaaaaa de gjorde mej lite sur ...

klockan är nu halv 6 och de enda jag gjort idag är att jobbat tilll 12.30 sedan har jag bara varit i sängen och sovit och vart på datorn. är sååååå seg.. och istället för att palla mej till gymmet ska jag palla mej till shoppingcentrat och spendarea lite pengar som jag ej har ... jag har faktiskt inte shopat på 2 veckor och förtjänar det !

och jaa. jag är mer sur. jag trodde för 2 månader sedan att jag hade beställt mina 7 par skor jag verkligen ville ha... efter mkt om och men och mejlat dem mm visar de sej att de ej gått igneom å  att de inte alls är beställda för de kunde ej ta mitt svenska kort.. och jag trodde verkligen jag hade betalat vilket jag ej hade .. (så de pengarna har jag på ngt sätt spenderat på annan skit utan att veta om de ) .. så nmu sitter jag här med 10 par skor jag verkligen mååååååååååååååååste ha ,, men ej pengar till de..  blääääääää :P hahah ..
önskar man kunde påverka au pair livet mera så man kunde jobba mer å tjäna mer. men här spelar de ingen roll om du jobbar 20 timmar lr 45 timmar. samma lön för de..

nee dags att ta tag i dagen /kvällen..


RSS 2.0