chicago

båda gångerna när jag flög nu så mellanlandade jag i chicago.. och båda gångerna lyckades vara på kvällen då det var mörkt.. vilket jag är väldigt glad för för det var så sjuuukt mäktigt..
så jävla grymmt var det, jag är så ledsen attt man ej fick ha på kameran så jag kunde ta kort. men sökte på internet å även om de bilderna inte alls är så coola som de var i verkligenheten kasnke ni får en liten bild av det iaf ..



 
självklart var jag ju ej så nära de höga byggnaderna men de va coolt å se hur de stod där bland allt ljus ..


 
tänk er som detta men jag var närmare så man såg ljusen mkt mkt starkare och man såg ljus i detta nätmönster så långt ögat kunde nå , ne de var riktigt mäktikgt faktikst. Nu vill jag åka till chicago, säga vara en cool stad


borttappat språk,

Jag har insett att jag har tappat engelskan otroligt mkt medans jag var hemma i sverige..
När jag ringde ryan på flygplatsen efter att ha landat i SF så kände jag hur jag staka mej fram,, jag fick liksom tänka efter innan jag pratade och glömde av vissa ord.. så efter ett tag säger han i telefonen : " baby har du tappat engelskan helt när du varit borta ?" haha jaa nästan :P
lite synd för jjag troodde ju att detta år skulle hjälpa mej med engelskan,, vilket det iofs har gjort men tråkigt om det ska försvinna så fort efter att man har kommit hem igen .
Sedan när vi låg å kollade på fillm på kvällen dagen efter att jag hade kommit tillbaka , så hade jag (som alltid somnat i soffan i mitten av filmen) så skulle han bära in mej till sängen senare när filmen va slut,-. Då hade  jag tydligen vaknat upp å börjat prata massa svenska när han bar mej, men han sket i det, sen när han lagt mej i sängen så gick han på toa å när han kom tillbaka satt jag mitt på sängen å prata svenska igen.. denna gången fick jag till svar "men emelie snälla prata engelska om jag ska förstå ngt" hahah.. så borta var jag, var nog halvt sovande också. och igår kollade vi på män som hatar kvinnor fast nummer tre, minns ej va den heter på svenska.. å då pratar de ju svenska i filmen så då började jag också prata svenska me ryan.. inte lätt detta. men han lär ju sej lite när jag gör så:) hahah

Idag har jag haft en sånn slappar dag. vakna upp tidigt för jag va så hungirg men låg kvar i sängne till typ 10, gick uppp.. väckte ryan vid 11.. så käka vi, jag duscha sedan kolla vi klart på filmen vi börja se igår för som alltid somna ja så vi kunde ej se klart den, efter vi sett klart på filmen som va otroligt störande för den laggade hela tiden va kl tyo halv 3 å vi skulle egntligen åka till shoppingmallet , men jag va för trött så vi somnade om, sov till halv 5 då vi var tvugna å gå upp för ryan skulle jobba.. efter det har jag varit med min värdfamilj som kom hem igår, de har vänner över på middag så har varit med dem :)

back in america

Jaa.. då har man spenderat lite mer än 2 dagar här i usa igen då..
Igår var jag med Ryan inne i San Francisco för han skulle signa upp för modell agenturen. bra jobbat älskling.
Det var mysigt.. Dock hade dom ju rea på victora secret vilket slutade med att jag spenderade lite mer pengar som jag inte har.. men de va inte så farligt..

Idag kommer familjen hem... Det känns blandat.. antar att de ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen, fast ändå inte.. Har saknar dem massa . men blir stressad.. För jag var helt säker på att jag skulle förlänge 6 månader.. Men nu när jag har vari hemma är jag inte alls så säker ..  Just nu känns de som 3-4 månader till är till och med för långt. Har jättehem längtan just nu.. Men samtidigt vet jag att jag inte kommer kunna bosätta mej i Falköping. så om jag har inte har en säker plan som kommer fungera inom de närmsta veckorna kommer jag ej åka hem för kommemr få panik i Falköping. OCh jag kommer inte kunna gå arbetslös en längre stund.. Neee detta blir å fundera på igen.. börja om från början.  eller kanske inte fundera så mkt alls å gå på vad magkänslan säger sista dagen jag vet inte ...

Just nu längtar jag masssa till cancun iaf ! antar det bara är att blicka framåt å tänka på de så går väl dagarna undan ! :) btw.. annna lever du? försökt få tag i dej ett tag nu..

Ne om man ska gå upp snart, äta frukost, köra baby till jobbet, på ngt sätt åka å storhandla åt familjen, (men 5 dollar på kortet blir nog lätt) å sedan göra sej klar för å ta emot dem här hemma igen :)

Pusss alla

jul å nyår i sverige

jaa.. då har jag inprincip min sista dag i svierge imorogn.. kl sex på tisdag morgon bär det iväg igen ...
mot... ja mot vad... hem? mitt andra hem?.. mitt resemål? jag vet inte. jag kallar allt hem just nu. samtidgt som de känns som inget av det är hemma .

jag var ganska ledsen när jag åkte hit, även om jag längtade hem sjuuukt mkt mkt ! till familj å vänner, jag var övrlycklig övar att fira jul hemma. men jag hade panik de 2 första dagarna. jag ringde ryan hela tiden å sa att jag bara ville komma tillbaka. från andra dagen hemma minns jag knappt efter det vad som hänt. tiden flööööög förbi !! å nu är de tillbaka färd igen. å då sitter jag iställlet å gråter över att jag behöver åka tillbaka.
är mer ledsen än första gången . antaligen för att jag den gången trodde jag skulle komma hem efter 3 måander.. nu vet jag aattt jag kommer bli borta ungefär lika länge igen ,... konstig känsla det där att man är ledsen vilket ställe man är på . men jag vet efter en vecka i usa kommer det kännsas som hemma igen och bra .

det har vart så jävla skönt å va hemma över jul ! hemlängtan kom krypandes så sjukt mkt veckorna innan jul! Jag vet inte om jag hade klarat en jul borta. jag är så jävla traditions bunden på jul. å det är den störta familjedagen som finns. iget ska ändrats å allt ska va som de va.
å jag fick min älskade minidator i julklapp å massa annat !

det känns som jag inte hunnit träffa folk ens hälften så mkt som jag hade önskat !
Men lite mys har jag allt hunnit med ! 
- spa i skövde med älskade kusin
- habo å jkp med mamma å pappa
- göteborg å träffa pappa2 å systrar
- nyår å juldagen med tjejerna
- hejdåprat hos sandra
- lillebror lagar middag till mej ikv
- fika å lägenhetskik me hanna
å massa mer ... Tack till alla .. kommer sakna er redan när jag sätter mej på flyget.

mest är jag ledsen att lämna lillebror ..  vi har inprincip aldrig tid att träffas . lr prata. å framför allt inte när jag är i usa .. å han är den som ändras mest under tiden som jag är bora. å han är den jag behöver vvara mest orolig över . hatar att behöva å gå å va orolig över ngn som du är så långt bort ifrån ..


sedan skräckar jag inför flyresan på tisdag.. med alla dessa förseningar å inställda flyg ! Om... jag är i tid ska jag landa 23.15 i san franciscio.... å då är det preeeeeeeeeeecis att jag kanske hinnner med sista flyge tillbaka till marin och ross.. men oddsen ärju sjuuuuuuuukt stora att jag kommer vara försenad pga inställt eller försenat flyg när jag ska byta två gånger på vägen ner ....  å de betyder att jag misssa sista bussen hem... vilket i sin tur betyder att jag inte har ngn skjuts hem. för ingen i värdfamiljen är hemma, å ryan kan ej  . å tjejerna jobbbar ju dagen efter. snällla ajg ber till högre makter att jag hinner med bussen hem !! åh .

aja nu ska ja packa väskan igen, nästn gång hörs vi i usa igen

RSS 2.0