Uppe med tuppen

Yes ! Idag är jag uppe med tuppen !
halv nio stod jag upp, inte dåligt för att vara mej.
Laga mej finfin frukost, som jag är tokmätt ifrån nu,
hällde i mej en stor kopp kaffe å massa c vitamin så jag ej skulle somna om.
det är tänkt att jag ska palla mej till gymmet nu så jag hinner träna innan jag börjar jobba, Okej jag bröjar 14 men vill ej stressa.
Dock vet jag inte hur jag ska lyckas slita mej ifrån mej sköna varma filt. Anna har sänkt värmen i lägenheten å jag fattar inte hur man höjer så nnu är de sviiin kallt ! ;(

Igår kom jag å anna äntligen ivääg till ikea. vi fick köpt en massa nödvändigt vilken känns skönt. Nu början lägenheten faktiskt kännas lite hemtrevlig  ! De va tänkt att vi skulle ragga upp en kille där också som kunde bära hem allting åt oss. Dock gick de inte så bra, så vi fick släpa hem allting själva på bussen, men självständiga kvinnor som vi är gick de fin fint ! haha :)

Ne om jag ska lämna bloggen å faktiskt ta å palla mitt ass bort till träningskläderna kanske. :)
eller sitta kvar här å leta efter ny vinterjacka, kan ju behövas ! :P nej .

Slutstation

Jag har insett att jag och Anna borde bo på slutstationen av Tbanan/trikken/bussen . På 2,5 dagar har vi missat våran egen hållplats 3 gånger !
Först gjorde vi det natten mellan lördag å söndag när vi hade vart ute (precis som vi gjorde när vi bodde på hovseter å bussen kom tillbaka å plocka upp oss). Denna gången kom tyvärr ingen buss tillbaka , å vi var helt lost, så vi fick ta en taxi, å betala 150 spänn för att åka tillbaka till hållplatsen vi råkat åka förbii ! haha .

Sedan fick jag ett sms av anna i måndags, som va rätt långt.. Direkt efter får jag ett till sms. "Faaaaaaan nu missade jag gå av på våran station bara för jag skrev sms till dej!" jag skratta gott åt henne å tyckte hon var rolig.

Igår satt jag på tbanan, fixade med mobilen å lyssna på musik , kollade upp när de va 3 stationer kvar, nästa gång jag kollar upp, tro fan jag har passerat min station ! Japp japp, de va bara gå av, gå över till andra sidan för att åka tillbaka, jaha då går de inga tbanor från den sidan?? sprang runt å virra att tag, tills jag insåg att tbanan gick i båda riktningarna från samma sida.

Aja inte lätt, borde finnas ett alarm på mobilen som piper när man kommer till sin station ;P

mitt nya namn är trötter

dagen idag har varit hemsk !
jag var inte vad det är med mej, är så sjuukt trött hela tiden.
måste ha näringsbrist på ngt lr ngt,
eller så är de att vi ej har ngra fönster så jag ej får ngt dagsljus .
För både där jag bor å jobbar är ju i en källare, ej så kul :/

Idag gick jag upp vid 7 iaf, men så funkade ej internet, så vänta ja på att anna skulle vakna men hon hade sen vakt så vakna aldrig. Så gick å la mej å sov igen.. Gick sedan upp vid 10 igen.. åt lite frukost, å gick sedan å la mej igen ! vakna igen vid 12, gick upp å åt frukost igen , för å sedan bege mej till gymmet. men så tänkte jag att jag kunde bege mej tiill gymmet med full mage, så jag la mej för å vila i 10 min, å somna ytterligare en timma !
Vid 14 tiden kom jag upp, palla mej till gymmet. körde skiten ur mej där. kom hem, åt lite.. fortfarande inget internet, livet sög hahah. Så gick å la mej igen ! Nu sitter jag här nyduschad. Anna kommer komma hem om ca 40 minuter , supertaggad på utgång tror jag. Jag är allt annat än taggat. fast and furious tokyo drift går påå tvn å jag vill helst bara sitta å mysa framför den. men har ju lovat å taggat hela veckan så får väl rycka upp mej.

Mina planer för imorgon gick i spillo nu också då jag var tvungen å byta till öppningsvakt på jobbet istället för stägningsvakt ;( aja . livet kommer snart igen

födelsedagar

Jag har kommit på att mina närmsta plus lite annat folk fyller år inom loppet av en månad typ..

Pappa fyllde ju igår, Grattis pappis <3
9 okt Fyller min finfina kusin,
12 okt fyller mamma,
13 okt fyller lillasyster,
19 okt fyller Johan
och 25 okt fyller Anna !


6 stycken inom nästan loppet av en månad. Ganska roligt egentligen, kanske borde jag ordna en stor överraskningsfest här för allihop för enkelhetens skuull!
Jaja, blir väl tyvärr inte så mkt firande eftersom 4 av dem är i swe ¨å jag ej har ngn möjlighet å åka hem till dem! Men dem ska komma å hälsa på mej snart så då ska dem firas med bullar å ballonger ;)


mitt andra hem

Idag var jag uppe å stod klockan halv 7 på morgonen, fast jag är ledig idag ! woop, inte dåligt gjort !
Dock blev det en nap runt 10 tiden men det behövs ju egentligen inte sägas ;P

Idag har jag även pallat mitt ass till Svenska ambassaden här i Norge, För att hämta ut mitt pass. Jag kom på igår att det endast är 11 dagar tills jag åker till USA igen, å fick lite små panik , ifall något skulle krångla med passet, vilket inte skulle förvåna mej ifall det gjorde. Men jag fick ut passet efter lite väntetid, å nu är allt som ska göras är å söka om turistvisum och föra över en bra summa med cash till mitt bankkonto som går å använda i USA. :) Fan , nu kom jag på ett till problem, vart fan ska jag skriva ut biljetterna?! Vi har ju ingen skrivare här? aja det löser sej, är ju ändå 10 dagar kvar imorgon ;P

Kollade även vädret i ross/san francisco idag, dem har idag 30 grader å ska ha runt 25 grader de närmsta 10 dagarna, så om det itne håller i sej när jag är där lär de ju bli sura miner, as bra också för då behöver jag bara ta med tunna å lätta kläder = mer plats till shopping ;P

Måste börja min lista på saker som måste köpas också.. har börjat lite lätt :

* Uggs, lär ju behövas i vinter kommer bli råkallt
* Hunter stövlar + sockar, lär ju också behövas med tanke på all slask de kmr bli
* 1-2 nya träningskor
*1-3 nya uppsättningar med träningskläder
* Tandblekning
* Ögonfransnäring
* Smiiink !
* Massa underkläder ifrån Victoria Secret !
* Mitt kära CandyBaby läppglans jag tappa en utekväll i Oslo ;( Ska köpa minst 4 eftersom jag alltid tappar dem)
* Jacka
* Väska kanske om jag är så kär jag tror att jag är i Michael Kors väskan
* Tanninglotion
* Mina favvo tuggemmin
* Sen kommer det väl bli en massa radom saker å en hel del kläder :) Glädjer mej sjukt mkt ! Inte shoppat ngt i Oslo typ sen jag kom hit pga jag längtar till Usas shopping !

Vickan, Marshalls, Maycs, Northgate mall, CVS, Safeway, Forever21, Michael Kors  See you soon !

Skor.... eller Kastruller ?

Varför jag hamna här är för att jag egentligen försöker packa men det går helt åt helvete så då ger jag upp egnetligen.
Enligt mej har jag inga höstskor nere i norge så jag vill ta med mej massa nu när jag åker tillbaka.
Men enligt Anna har jag redan alldeles för mkt kläder och skor (hon kan ha rätt eftersom jag fortf har en resväska som jag ej packat upp eftersom det ej får plats) . Men jag känner mej naken när jag inte har mkt å välja på !
Måste ju liksom ha med mej alla mina favvisar. Så när hon fråga mej vart jag skulle göra av allting svara jag under kudden! Å de ska jag fan ha om det krisar, jävlar vilken nackspärr jag kommer få ! haha ..

Men iaf, huvudsaken till varför jag åkte hem förutom att träffa familjen var att hämta en massa kastruller och stekpannor å såna praktiska saker så vi kan börja laga mat igen ! Även liten handdukar å sängkläder , latteglas mm..

Nu är resväskan nästan full, och jag har inte ens vart i källaren och hämtat upp all denna skit ännu !
Så nu börjar funderingarna gå..... vad är viktigast, skorna eller kastrullerna..?
Anna, vi har ju klarat oss utan att laga mat i över en månad nu... tror du ej vi klarar oss lite till ? ;)  Haha

Fan vi skulle ha hyrt en större lägenhet , detta kommer gå åt helvete, gick ju ann då det var sommar och skorna var tunnna och små ballerinas mm.. Men nu när hösten /vintern kommer och det ska fram med stövlar å tjocka vinterjackor å annat blir det svårare, det går liksom inte stapla 3 par stövlar på varann som det går med sommarskor ;(



Mina å Annas högklackade svart partyskor i den första lägenheten :)


Vi säger inte längre hejdå, vi säger vi ses snart !

Igårnatt drömmde jag om mitt farväl i USA. Att behöva säga hejdå till en familj, vänner, bekanta, ett helt samhälle man levt med i över ett år är svårt. Att säga hejdå till vuxna är en sak, klart det aldrig är kul. Men man vet att vuxna ändras inte så mycket på samma sätt. Om jag träffar dem om  1-2 år igen kommer dem va ungefär samma person. Men att säga hejdå till barn, å ej veta när man får se dem igen , men veta att de kommer dröja är svårt. En femåring är en helt annan person efter 1-2 år ! Att dessutom säga hejdå till barn som man agerat mamma för i över ett år är hemskt! Jag ser dem, framförallt lillkillen eftersom vi var mest på dagarna, och hade sjukt bra kemi ihop, jag ser han/dem verkligen som mitt egna. Och att då lämna dem, och ej veta efter hur många månader/år man får se dem igen är hjärtekrossande. Framförallt när man vet hur ledsna dem var. När min lillkille bara sitter och gråter otröstande och inte ens vill prata med mej för han är så ledsen på mej att jag lämnar. Usch det var inget roligt.

Jag drömde alltså igår natt att jag var tvungen att ta detta farväl igen. Jag gick runt och bar på min lillekille som bara grät och grät i min famn. Samtidigt som jag gick runt å krama alla och sa hejdå. Min värdmamma hade ju sagt att jag var tvungen å vara stark för barnens skull och ej visa mej ledsen å gråta. Så det gjorde jag inte, om jävlar vad jag grät på insidan.

Antagligen drömmde jag detta för jag är jävligt nervös över hur jag kommer reagera när jag åker och hälsar på i USA. Det var många tårar när jag berättade för dem att jag valt att åka hem istället för att stanna. Men själva dagen när jag åkte var rätt smärtfri. Både hejdået med ryan och med familjen och lillkillen gick utan tårar. Men av någon anledning känns det som när jag kommer åka hem denna gången , kommer det var beydligt svårare, jag vet inte varför. Kanske för att jag visste när jag åkte hem, att jag skulle åka å hälsa på så fort jag fick möjlighet. Kanske för att jag kommer inse hur mkt barnen har växt och ändrats medan jag är borta. Hur mkt jag fakitskt missar när jag är på andra sidan atlanten. Eller kasnke för att jag aldrig trodde jag skulle sakna dem SÅÅÅHÄR mkt ! Jag tänker på min lillkille å tjejen och deras kusiner så gott som varje dag ! Dem är mina trollungar så är det bara ! Så jag ska aldrig mer säga hejdå , ska alltid bara säga, vi ses snart igen !



I love you my sunshine !

Falköping

Yes, efter att ha slutat på mitt ena jobb blev jag ledig ett par dagar .
Då passa jag på att åka hem till Sverige lite ! Till lilla Falköping !
Hälsa på familj, släkt och vänner. å även hämta en massa saker till våran lägenhet !
Är ledig tills på fredag, men får se när jag åker hem, känns som jag kommer bli otroligt rastlös här ! :P Haha

Imorgon ska jag iallafall ha kusindag med min fina kusin. Först ska vi till skövde och gå på stan och säkert luncha, sedan ska vi åka till Spa avdelningen på badet och bara koppla av och snacka en massa skit!

Puss <3

Lördagskväll

Igår var det alltså utågng för mej å anna.
Vi kom hem runt nio från jobb, börja fixa iordning oss, svepte lite vin.
Sedan drog vi in till stan, började på ConSenzo (på vårat jobb) å snacka lite med folket där å tog en cider :)
Sedan när det blev allt för mkt folk där å man ej kunde röra sej vandra vi vidare i regnet ner till Paddys och mötte upp lite folk och drog en järgerbomb (Åh vilka san francisco minnen jag får!) , Sedan slutade vi på Luux , för ovanligheten skull? haha eller inte. Var rätt mkt folk där , och ganska mkt kaos. Sedan vandra jag å Anna hem i renget, blev blöta som aldrig förr när vi väntade på bussen.


Always keep your heels, head and standards High

Hela veckan har jag varit världens lyckligaste människa.
Jag har gått runt och lett för mej själv, kännt mej som världens fån när jag hela tiden smilat, när jag varit övertrevlig mot alla och vart supersocial mot allt å alla.
Men saker å ting börjar gå bra nu.
Jag jobbade min sista dag på mitt ena jobb i fredags, Börjar alltså med ett heltids jobb nu! Som jag dessutom trivs sjukt bra med ! trivs med jobbbet i sej, trivs i miljön och trivs sjukt bra med mina arbetskamrater!
Har äntligen också flyttat till fast boende, som är sjukt fint  ! Allting är nytt, vi behöver inte flytta runt längre,vi behöver inte bo i resväskor och vi behöver inte vakna varje natt för att dem bråkar på gatan utanför. vi har även nu kyl, spis, ugn, micro och hela köret så nu kan vi äntligen börja laga mat igen!
jag kommer  nu även ha tid för attt börja leva lite, börja träna regelbundet , gå på stan, träffa folk, göra va fan jag vill å inte bara jobba sova jobba träna jobba sova osv..

Jag har även börjat vänja mej vid singellivet. Är ju vanligtvis väldigt dålig på att se det positiva och bra med att vara singel eftersom jag gillar 2samheten och närheten. Men efter 7 månader har jag tydligen vant mej att vara ensam. Det är så skönt att inte vara sårbar på samma satt. Att veta att man inte kan bli sådär djupt sårad. Träffar allt förmånga idioter till killar, för att man ska ha någon tro om dem överhuvudtaget. Ensam är starkast, eller?

Veckan har iallafall varit väldigt bra, men en liten dipp med negativa saker igårkväll/natt. Men så blir det när folk blir fulla, när folk är idioter och ej vet hur man beter sej. Men jag är påväg uppåt igen och jag tror hösten kommer bli grym!


Mongobarn x2

Jag har en så otroligt fin vän som finns där i alla lägen !
Å ingen eller inget ska få komma emellan oss två !
Hon gör mej till en otroligt störd och mongo människa och jag älskart ! <3 haha

 



Kommer sakna dej när jag reser bort ! ses i helgen sambokvinna!


FUCK

Dagen som vart så himla bra sluta helt otroligt dåligt iallafall!
Hade ju kollat biljetter till SF, fanns bara 2 kvar till ett bra pris. Men så fick jag inte boka för ryan , för han skulle sncaka med mej först om ngt, men så jobba han så han kunde ej snacka me mej nu.. så väntade jag.
Å nu har biljetterna gått upp 2 fucking tusen ! (2000!!!!!!!!!!!!!!!) . hur fan kan en biljett öka med nästan 40% på ett par timmar !

Fan så arg jag är ! Nu vet jag inte om jag kan åka! Har egentligen inte pengar att slösa på att åka dit nu. Skullle bara åka för jag hitta billig biljett å för jag faktiskt fick ledigt. kommer ju shoppa som en galning med om jag åker. Fan vill bara gråta.

gonatt!

Tvillingar?

Jag vet inte hur många gånger jag och Anna den senaste tiden fått frågan om vi är syskon, eller till och med tvillingar! ofta när vi är ute på stan tillsammans får vi den frågan! I förra lägenheten vi bodde i trodde en att jag var Anna när hon stod och pratade med mej! haha , och på vårat jobb har dem förväxlat oss också!

Men droppen var ju idag , när anna har lagt ut en bild på mej på hennes blogg. Och hennes egna pappa har kommenterat "är det du?" hahahha. Sååååå lika är vi faktiskt inte ! :P Ska någon av oss behöva färga håret blont för att dem ska kunna se skillnad?






Smile like you've never cried, fight like you've never lost, love like you've never been hurt, and live like you'll die tomorrow.

Idag är en bra dag!
Jag har varit 2 timmar efter hela dagen å de har spöregnat men de gör absolut ingenting!
Började med att jag gick och la mej 2-3 timmmar försent inatt, inte förrän halv 3 kom jag i säng.
Och 10 i 6 ringde Annas alam, som hon aldrig vaknar av utan jag får väcka henne varje gång ! Jävla mans fasoner hon hålller på mej ! ;P
Kom iaf till jobb, Trodde jag hade koll å var i god tid med allting, men av någon anledning hade jag massa saker kvar att fixa när alla kunder kom, vilket resulterade i att kunder klagade och var otrevliga fast dem såg jag sprang runt som en idiot, vilket gjorde att jag blev på lite dåligt humör ett tag pga sömnbrist också. Men det gick över fort när jag hade slutat och åkte till mitt andra jobb för att fixa lite praktiska saker vi behövde gå igenom. som alltid när jag åker till jobbet blir jag stående och snacka med johanna i flera timmar. Jag hade massa planer efter jobbet. Jag skulle tvätta, packa upp, sova , träna , sola ect ect.. Men blev kvar på jobb i nästan 2 timmar å tjöta.. så kom jag hem, helt överlycklig ! Hela vägen från Tbanan till lägenheten gick jag å log för mej själv. Har nämligen fått ledigt 9 dagar i oktober ! Så ikväll eller imorgon ska jag boka biljetter till San Francisco och min kära fina värdfamilj!
Ser så sjukt mkt fram emot att få träffa dem igen !! Få mysa med barnen ! Få shoppa en massa i alla USAs bra affärer ! Det ända tråkiga är att jag kommer 12 dagar försent. Ryan kommer ha hunnit flytta tiill LA då. Så är inte säker på om jag kommer kunna träffa honom ! Hur kommer Marin vara utan Ryan? kommer bli helt konstigt för mej ! Men glädjer mej sjukt mycket iallafall!

Tid över till annat..

I veckan som kommer jobbar jag jättelite ! Egentligen jobbar jag fortfarande mer än en normalperson. Men för att vara mej, och för att vara hur min tidigare månad sett ut så är det lite !

Veckan som kommer ser ut såhär:
Måndag: Cantinan 9.00 - 14.30 ,  Big Horn 18.00-23.30
Tisdag:  Cantinan 9.00 - 14.30
Onsdag: Cantinan 8.00 - 15.00
Torsdag: Cantinan 8.00 - 15.00  Big Horn - Standby
Fredag:  Cantinan  8.00 - 15.00 , Big Horn  18.00-00.30
Lördag:  Big Horn  14.00 - ?
Söndag: Big Horn - Standby

Känns konstigt och tråkigt att jobba så lite.. Dels för Anna jobbar som en idiot denna vecka, dubbla passa alla dagar typ. Vem ska jag umgås med liksom? känner ju inga här ;(. Å sedan för jag trivs så sjuuuuukt bra på mitt nya jobb så vill helst jobba varje dag !  å sedan behöver jag ju pengarna ! Men jag hoppas det bara är tillfälligt denna veckan med så få tider bara för vi har upplärning på en ny. är ju ändå lovad en heltid så hoppas de kommer hållas ! :)

Men kansake bra att jag ej jobbar så mkt denna vecka eftersom jag ska ha upplärning på cantinan med den nya tjejen ! Jobbar ju min sista vecka där denna veckan. Lite synd att jag ej fick sluta idag som det var sagt för då kunde jag åkt hem till kära swe tis- fre! Det hade verkligen verkligen behövs ! massa saker jag måste ta ner till den  nya lägenheten!

Men aja, får väl se till aatt friskna till snabbt så jag kan börja träna ! Vill ej böörja träna innan jag är helt bra eftersom jag vet att jag ej kommer ta de lugnt utan köra stenhårt med en gång, så typiskt mej, satsa 110 på allting jag gör. Sedan  får jag väl ta en tripp till ikea, å fixa i lägenheten så vi kommer iordning. Kanske gå å knacka på hos de 2 svenska killarna som bor brevid å se om jag kan hänga med dem lite när anna jobbar :) haha

Färgning..

Igårkväll färgade Anna mitt hår å jag färgade hennes hår..
vi har försökt få till det i en månads tid känns de typ som.. å äntligen hitta vi en kväll som båda kunde å orka..
Jag var livrädd att min färg ej skulle räcka eller att håret skulle bli svart..
dock märkar knappt jag och framförallt ingen annan skillnad på mitt hår ! haha, så får färga om det snart !

På Annas hår märktes det dock skillnad ! Det var en som hade frågat henne idag om hon hade gjort slingor ! HAHAHA. Jag var tydligen inte så duktig på att färga hår, så hon har blivit en aning fläckig.. lite som en tiger ! ahaha, . har så dåligt samvete ! tkr så synd om henne, usch skämms ! Å nu tvingar hon mej aatt färga om det ! Är redan nerövs över det, tänk om jag misslyckas igen? Hon kommer ju fan slänga ut mej ! ;(

Sorrry babe ! Men det klär dej , you are like a tiger ;)

Luux night club

I fredags drog jag och Anna ut en sväg..
Hamnade på Luux igen. En bild ifrån kvällen.


Just can´t get enough

ja, det är verkligen så med mej. Jag kan aldrig få nog . Oavsett vad så ska de alltid vara mer mer, bättre bättre, större större. you get it? Det är liksom alltid go go go med mej.. Nu har jag under en månads tid haft 3 jobb samtidigt, varav 2 av dem har båda nästan vart på en heltid var.. Vilket betyder att jag jobbat 7 dagar i veckan och 5-6 dagar med dubbla pass! Nu är jag ledig ikväll, och även imorgon .. Whooop?! Men inte fan känner jag " ååh vad skönt att äntligen vara ledig en kväll, att bara slappa, kommer iornding i lägenheten, ta hand om mej själv, göra vad fan jag vill." Nej, istället känner jag "paaaanik vad fan ska jag göra hela kvällen?"
Ändå har jag jobbat hela dagen redan, jag öppna så jag var först å gå , hon fråga mej typ 3 gånger vill du gå hem? jag bara nej helst inte hahah. Och nu sitter jag här, letar igenom facebook, mobilen mailen, allt jag har för att hitta någon jag kan ringa och terra, någon jag kan tvinga gå ut å ta en drink med mej. men nej, fanns inte så mkt kul! haha

Nästa vecka kör jag min sista vecka på kantinan, vilket också innebär min sista vecka med dubbla jobb ! Sedan blir det bara ett jobb, å då kommer jag börja 14 som tidigast, ibland 19. Vad fan ska jag göra hela dagarna!? jag är redan nu inställd på, okej jag måste söka ett nytt jobb, som extra jobb på dagarna, kommer ju klättra på väggarna annars ! hahah , jag i ett nötskal alltså.

Men längtar även tills jag blir helt frisk så jag kan komma igång med träningen ordentligt. så jävla pepp på å börja trääna stenhårt igen. Hållt upp alldeles förlänge nu ! Så förhoppnignsvis kommer det ta endel av min tid och energi! :)

I morgon är även anna ledig så då ska vi packa upp i lägenheten och fixa. Å även färga våra hår som vi försökt göra i en veckas tid nu men aldrig fått gjort eftersom vi aldrig är lediga samtidigt :P Fan att ikea inte är öppet på söndagar alltså !

                                            

Mamma och Pappa

Min älskade mamma å pappa är just nu i bulgarien och göttar sej !

Dem firar 10 år som gifta och 20 år som förlovade ! Glada för deras skull! Å glad för mammas skulle eftersom hon älskar värmen , å tjatar alltid om att få åka utomlands å sola å bada. Medans pappa inte alls är mkt för att resa å ligga still i värmen. Så det har inte blivit allt för många resor. Men nu är dem iväg igen :)


Mamma å pappa i glatt och onyktert skick, antar det kommer många såna bilder ifrån bulgarienresan!



Jag och mamma när vi var ensamma i turkiet 2007... vi tog vårt pic och pack och åkte utan grabbarna eftersom de ej uppskattar det lika mkt ! En resa som ger många fina minnen , men även endel ångest, eller ånger över hur jag betedde mej mot mamma under resan. Var ju fortfarande i stadiet där allt mamma gjorde var pinsamt ! Så när pinsamma situationer uppstod blev jag bara arg på henne, även om hon bara försökte för min skull!  Men när vi båda kan ta ledigt och rätt tid kommer ska jag ta med henne på en ny resa, någonstans, som kommer slå alla gånger denna resa! Min dröm är att en dag ta med henne, eller helst hela familjen, till min familj i USA. De kom ju aldrig och hälsade på. Men vill visa dem vilka som är min andra familje, vilka som tog hand om mej ett år, vilka JAG tog hand om ett år, hur området där jag faktiskt bodde ett år av mitt liv var, bara min vardag jag hade för ett år. En vardag som är så långt ifrån deras. Ville verkligen att de skulle kommit, men jag åkte hem ist ;( En dag ska dem få se det!

Älskar er båda ! Är glada att ni uppfostrat mej och format mej till den jag är !


RSS 2.0