regnig söndag = shopping !

oj oj oj vilken stress det varit idag från min sida !
Det var ju som sagt shopping som stod på schemat idag, i vacaville! ca 1 timma å en kvart bort..

först å främst va vi ute igårkväll. den kvällen är inte ens värd att nämna. haha sån konsatig kväll, inte mycket värt att minnas iaf..

så jag å millo som sov hos mej, super mys eftersom jag hatar sova själv ställde klockan på 9.. drog oss lite, gick upp.. fick meddelande att stina ej skulle med längre. ringde runt å väckte folk vi snackat med att de kanske skulle med å shoppa.. Norska vilde, å även eva som flytta hit går ifrån boston som jag var på au pair skolan med ihop! super kul att se henne igen verkligen ! vi hade planerat att lämna marin klockan 10... vi lämnade marin efter halv 12. vi tänkte va hemma till 6 då jag börja jobba, men vilde skulle börjat jobba kl 4. vilket var STRESS för mej,. för jag hade sett fram emot dennna dagen i 6 veckor att få köpa alla mina måsten köp innan sverige ! men vi åkte iväg. å jag gasa mer än behövligt hahha. tur inga poliser höll sej i närheten.

Kom  dit, å sprang i alla möjliga affärer. alla shoppa som stollar förutom millo. tråkis ;). hahha, vi hann med äcklig hamburgare /smörgås också mellan varvaen...

detta blev mina köp för dagen. jag höll mej otroligt bra till listan jag postade på bloggen . dock råkade två punkter bara bli gånger två istället ;)




Vi tjejer som var iväg :D

       



Jag var rätt glad när jag äntligen fått min väska(or) ...
även om den vita blev en storlek mindre än vad jag ville. men det är det värt ! :D

Pusss <3







Torsdag morgon

Okej.. det var nästan bara familj å vänner som svarade på strejk inlägget .. men jag är glad de vill ha koll på mej när jag är på andra sidan jorden iallafall :)
Jag tänker inte strejka, men det kommer säkert verka som det . för jag är sjuuukt upptagen just nu !

Nu sitter jag här i min säng... Skulle gjort såååååå mycket igår. Men jag va sjukt trött för va upp till halv 4 på natten dagen innan å fixade en massa som måste göras innan resan. Så skulle jag fortsätta med det igår kväll plus packa mina kartonger. skulle bara ta en 20 min nap så jag skulle orka. Sluta med en timmas nap. sen väckte anna mej <3.. men va alldeles för trött, så blev att jag kollade på paradise hotel å snackade med henne istället för att göra någon nytta. när klockan sedan närma sej 12 å jag skulle sova kunde jag ju självaklart inte somna eftersom jag napa till 21.30.. Suck.

Så ställde kolckan på 7 istället, kom upp klockan 8. Har fixat klart med familjens present och nu ska jag börja packa kartonger å sortera rummet tänkte jag. Men hamna här.
Fick även mitt paket idag som jag beställt, efter cancun tyckte jag att jag inte hade några läpglans kvar. för att jag blev av med ETT där nere. hahah så då beställde jag 10 (???) nya läpgans .. hmm. å lite annan skit. å de kom idag iaf så det var ju en bra start på dagen :)

Längtar så sjukt mkt till helgen ! Vart otroligt otroligt fest sugen sen förra helgen. men det blev ingen utgång förra helgen för det var bara jag å millo som ville ut. Å de betyder en får köra å en dricka . inte allt för kul ! Så varje gång jag lyssnat på partymusik har hela jag gått igång ! å jag har inte ens kommmit iväg på zumban en enda gång denna veckan ! de har ju ej gjort de bättre !

Så i helgen blir det: Maskerad(?) Party, min efterlängtade Outlet, party igen ! Söndag ... hmm Ikea kasnke? eller däcka i sängen hela dagen. ?

Nej. nu ska jag göra nytta å försöka packa mina kartonger :D


cancun baby


strejka ?

Jag ser ju på statistiken att jag har en massa läsare.. men det är fan ingen som kommenterar.
funderar på att strejka ...  kommer ni sakna mej om jag gör det?

Puss

Igår... så började jag tänka på att jag snart skulle lämna usa , och min lillkille..
så jag bad honom om en kram ... så kramade jag honom, och då PUSSADE han mej !
utan att jag bad om det, det bara kom, sådär spontant..
och han är en människa som aldrig aldrig pussar någon, inte ens sin egna mamma typ!
Å han gillar hellst inte att kramas heller så mkt.
så det värmde så i hjärtat ! men det gjorde riktigt ont också. va jättenära på å börja gråta .
han är som min, älskar honom så högt. <3

Fan nu gråter jag bara för jag kommer sakna honom så mycket. min prins <3

btw, så gick det åt helvete med packningen.. när jag hade sorterat ut alla kläder jag ville ha med mej hem å lagt dem i väskan så var båda väskorna överfulla å övervikt. å då hade jag alla jackor, skor, väskor, smink mm kvar. så beställde 2 kartonger som kommer på måndag som jag ska shippa hem..

men jag får fortfarande köpa väskan har jag beslutat mej för. för jag har varit otroligt jävla duktig ! så det så.
dock har jag värsta problemet med att välja färg nu !!. tänkte mej brun först, men så va den bruna färgen sisådär  i vekligheten, så tyckte tina den vita, å den va faktiskt snygg !! å millo tyckte den svarta, å svart passasr ju till allt ! å jag använder ju väldigt mkt svart ! det är ju min favvo färg. men så har jag ju min juicy couture väska som är svart å även min guess väska är svart. så då känns de lite tråkigt att köpa en till svart...? samtidigt som vit kasnke bara är en sommar färg..? så vad tycker ni... behöver er hjälp å åsikter till nästa helg. för då blir de inköp ! :)





vilken .. ?


packa = michael kors väska? eller?

Nu ska jag börja packa. är jätte exstas över det !!
för jag har kommit överrens med mej själv, om jag får i allting i mina 2 resväskor så jag ej behöver skippa hem en stor kartong... då ska jag få köpa en michael kors väska denna eller nästa helg. Som ett minne å en gåva till mej själv för att jag gjrot ett sjuukt bra år här borta i usa ! Så nu är de upp till bevis. låt oss se hur mkt kläder å skor jag kan offra för väskan ! haha



tror det kommer bli denna modellen... dock inte helt säker ännu .. vet att vissa av bilderna blev väldigt suddiga när jag gjorde dem mindre men ville ni skulle få en liten uppfattning hur väskan ser ut ...



dock ej bestämmt mej för vilken färg, vad tkr ni? 1,2 eller 3 ? :)

fredag

Fick sluta en timma tidigare idag, skööönt ! med tanke på att jag började jobba en timma tidigare idag, dock åt en annan familj men !

sitter just nu å äter middag i min säng, alla andra är ute ur huset, idag blev det långa gröna ärtor (finns det ngt annat svenskt namn för dem?) Greenbeens iaf.. å champinjoner å kycckling.. tomaterna va slut lite ledsen över det ! haha .

Jag har så sjuuukt mkt jag måste göra ! Packningen får mej att bli galen. jag är ju vääälrdens optimist å tror att jag ska få plats med alla mina saker i mina två resväsor plus handbaggage... men att jag sedan hade 2 fulla väskor när jag redan åkte hit, å sen dess shoppat upp hela min lön jag fått här å massa från sparkontot är ngt jag verkar glömma. Hopppet sviker en aldrig. men måste provpacka idag eller imorgon så får vi se om jag eller alla andra har rätt :P

Måste även sätt igång med min avskedpresent till familjen, måste skicka in det i helgen om jag ska hinna få det i tid så det måste jag sätta mej med ikvälll!

Samt att jag måste skicka en massa email till massa folk, skriva mitt CV, skicka in mitt cv till massa ställen, börja leta lägenhet å fan vad mtk det är jag måste göra. samtidigt som det är massa massa saker kvar här jagt vill uppleva å göra innan jag åker, plus massa folk jag vill träffa. gaaah, varför bestämde jag mej så fortf för att åka hem  ., men men detta blir bra !

Just  nnu sitter jag i sängen deppig, ont i magen, ledsen att jag ej kan vaara i NY med anna gabs å sofie denna helgen som det var planerat från början, saknar er så mkt tejejer ! <3
Nu ska jag äta min mat å kolla på paradise hotel ...

puss

fight for this love ?

Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Knowing too much can get you hurt.

Is it better? Is it worse?
Are we sitting in reverse
It's just like we're going backwards.

I know where I want this to go
Driving fast but let?s go slow
What I don't wanna do is crash nooo.

Just know you're not in this thing alone
There's always a place in me that you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start.oh

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough, gotta fight some more.

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
If it's' worth having, it's worth fighting for oh-oh-oh

Now everyday ain't gon' be no picnic
Love aint a walk in the park
All you can do is make the best of it now
Can't be afraid of the dark.

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
If it's worth having, it's worth fighting for this love

I don't know where I'm heading,ohh
I'm willing and ready to go.
We've been driving so fast
We just need to slow down
And just ro-o-o-o-o-oll.

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough, gotta fight some more.

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
If it's worth having, it's worth fighting for oh-oh-oh

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
It's worth having, it's worth fighting for oh-oh-oh-oh-oh

Danny Saucedo

Så roligt idag, av någon anledning satt jag och tänkte på kvällen när jag och Sandra var och kollade på Dannys spelning han hade. Och bestämde mej för att skriva om den i bloggen bara för att göra mej själv uppspelt av alla minnen. Så kommer jag hem och sätter på spotify. Och då dyker det upp en bild på Danny om att han tydligen gått vidare i melodifestivalen (eller alla ni där hemma??)

Så nu ska jag skriva om den , bara för att det var en av mina bästa kvällar någonsin ! haha . (sandra u know whan i mean! )

Danny skulle alltså komma till dagnys och spela, Det var 2 dagar innan jag skulle fylla 18, och det var 18års gräns! Jag var lagom ledsen. Därför hade vi bestämt oss för att inte gå. Men vi var ute på fest i kinnarp hos amanda. När jag och sandra tillslut ändå bestämmer oss för att åka in och testa. Sandra var 18 och börjar att gå in , Jag kommer efter, visar mitt körkort som säger att jag fortfarande är 17. Vakten kollar på det, kollar på mej, och släpper in mej ! YEEEEES.

Vi dansar lite och väntar på att de ska öppna till nedervåningen där spelningen ska hållas, när dem gjort det går vi ner. Dansar lite till å besetämmer oss sedan för att ta plats så vi hamnar långt fram. Vi står långt fram å så kommer det någon jävla bitch som försöker knuffa bort mej så hon hamnar framför, men här tar vi ingen skit så efter lite knuffande hamnade hon bakom iallaffall!

spelingen börjar och den är gryyyymm ! vi står längst fram men längst till höger, men den ögonkontakten alltså, man blev knäsvag. Och i en av låtarna kommer han fram och smeker mej på näsan med sitt finger. HAHA , trodde jag skulle dö.

efter spelningen får visssa komma in backstage,. Egentligen fick man komma in 2 minuter å sedan gå för att släppa in nästa gäng. Av någon anledning får jag å sandra höra, "det är lugnt ni kan stanna sålänge ni vil" Så när alla andra får gå. sitter vi där och dricker och festar med hela gänget!! jag får en egen plansh skriven till mej med söta saker. å Danny är inte blyg överhuvudtaget, haha . jag å sandra sitter i soffan å han slänger sej raklång över våra knän. Å där låg han mest hela kvällen. När vi sedan skulle lämna runt 2 tiden (de va tvungen att åka för de va tvugna att vara tillbaka i sthlm igen kl 7 på morgonen för video inspelning, Idioter ! haha) Men iallafall, innan jag gick fick jag en kyss på munnen och jag svävade nog på moln i veckor efter deet ! hahah, jag tvättade inte armen på dagar för jag ville ha kvar autografen hahah .


Break your heart

Ikväll har jag fått smaka på nackdelen av au pair livet.
Ikväll berättade vi för min älskade värdbarn att jag är en svikare och hade ångrat mej med förlägningen och istället ska åka hem/åka till norge, och inte kommer stanna ett år till som utlovat.

Min tjej tog det jättebra, självklart besviken och jag var tvungen att lova henne att jag ska komma och hälsa på varje sommar! Hon är jätte excited över den nya au pairen nu så det var inga större problem med henne.
Men lillkillen var en annan femma. Han börjde först storgråta. så tröstade pappan honom. 
Sedan kollade han typ inte ens på mej på hela kvällen. Han tog en gamal kartong ifrån en leksak och låtsades läsa på den (han kan inte ens läsa) Allt för att vara upptagen. sedan bad han pappan att leka med honom. Allt för att slippa visa känslor till mej. Men sedan sa pappan till honom att han skulle gå och ge mej en kram för jag var också ledsen. Då kom han fram och krama mej så hårt så jag kunde inte andas , å han vägra släppa.
Mamman sa även till honom att han skulle gilla den nya au pairen. så sa hon, du gillade ju Maria (en gamal au pair) Han bara: Nej! mamman;: du gillade ju Karloine också: Han bara : Nej ! mamma: Å du gillade ju EEmelie. Han JAA! (självklart gillade han dem alla) Men Aj faan vad det gjorde ont i hjärtat !
Efter att vi hade berättat ville jag bara gråta varje gång jag kollade på honom.  Men min värdmamma vill att jag ska vara stark och inte visa att jag är ledsen för då blir det värre för barnen. Så vi ska vara glada och excited över den nya au pairen och allting roligt som kommer. Så ja efter att vi prata om det gick dem och skypade med den nya au pairen, ethan kollade på tv och jag städade undan middagen fort som fan så jag sedan kunde springa in och gömma mej på rummet. så fort jag stängt dörren om mej brast jag ut i tårar.

I början av min tid här, så spelades låten "break your heart" med Taio Cruz på Radion. Och alltid när den kom så höjde vi volymen massa och sjöng till den ihop. Han älskade den låten ! Och en gång sa han . "Emelie I'm only gonna break break your break break your heart" Och så kollade han mej rakt in i ögonen. Och mycket riktigt hun, det gör du !! I tusen delar just nu ! Killarna börjar i tid, 6år och krossar mitt hjärta så jag gråter som ett barn. <3


RSS 2.0