sverige

är nu på hemmaplan efter en låång resa! Har inte svoit på ritkigt på 33 timmar så nu blir de sääängen för mej !
Tack allihopa för mitt supriseparty!! mkt uppskattat att se alla igen !
Looove

bye hostfamily .

Idag åkte min värdfamilj till australien, de ska vara där i 3 veckor ..  lyllos dem som får komma till sommmaren. men jääävlar vad vi har packat. kan ej fatta hur  mkt saker man behöver ha med sej !
Så jag vinkade av dem idag runt 8 tid ..  Kommer sakna dem, speciellt min lillkille.
han va så söt.

lillkillen: Emelie jag är så ledsen att du ej kan följa mej till australien !
Jag: Jag också, men jag ska ju åka hem och hälsa på min familj! Men jag kommer sakna dej massa !
Lillkillen: Jag kommer sakna dej meeeeeeeeeeeeera!!

och idag när de väntade på att bilen skulle hämta upp dem säger han:-
Lillkillen: Emelie du behöver packa din väska för du ska följa med till flygplatsen.
Jag: ne men E jag ska ju inte följa med er det vet du ju..
Lillkillen: Nee men du ska ju också gå på ett flygplan!
Jag: Jaa men jag åker inte hem förrän på söndag , jag ska stanna här 2 dagar till.
lillkillen: Men du ska väl inte stanna i sverige föralltid ?? 
Han fråga mej igår också om jag skulle stanna i sverige föralltid och att ja va tvugen å lova å komma tilllbaka.
min gullunge !!

Idag fick jag även min första böter.
Kämapde i evighet att pakera så jag inte skulle hamna på övergångsstället . när ajg äntligen fick till det sprang jag ni till skolan och betalade min räkning, -.. när ajg sedan kommer tillbaka. sätter jag mej i bilen å ska köra iväg. då ser jag... vem fan har satt ett brev på min ruta? brevet var inget kärleksbrev. de va bööter...
böter för att jag hade pakerat med nosen åt fel håll. vem fan bryr sej? pakeringen va en bland de bästa jag gjort. mne men jag hade alltså pakerat på fel sida vägen utan att vända om . så där rök 33 dollar. absolut inte vad jag behövde nu .


Är även superstressad över att jag åker på söndag. trodde jag skiulle ha massa tid mellan de att familjen åkte å jag åkte. trodde ja skule va eldig hela dagen idag med. istället blev schemat fullspäckat.
jobbade hela dagen idag. ska jobba 12 timmar imorgon åt barnens kusiner, vilket jag inte alls har tid med egentligen, å jag å ryan hade egnetligen tänkt åka in å åka skridskor i sf å ha mysigt för de e våran 6 måanders dag å de e enda dagen han ej jobbar innan ja åker . men så blev de inte , behöver pengarna så. å lilltjejen är välrdens mysigaste. Lördag dag blir de å göra ngt mysigt med baby , å lördag kväll blir de goodbye bbq hos ullis. sedan bär de av söndag morgon så när ja ska hinna tvätta, packa  å fixa klart me julklappar v et jag inte ..? kan ngn ge mej  ngra mer timmar på dygnet snälla?

lördag

sitter här nu en lördags eftermiddag.
var på rätt bra humör idag.
hade hela helgen så fint planerat framför mej.

Lördag- julshopping till familj å vänner i sverige !
Lördagkväll/natt  - utgång i SF med tjejerna
Söndag - Skridskoåkning på Union square (när ryan för en gång skull va ledig en helgdag!)

Men jaaaaaaaaaaaa.... planerna hade ju varit så mkt otroligt roligare om de hade hållt.
Det blir ingen julklappsshopping idag- för som vanligt har inte min värdmamma satt in mina pengar i tid.
vilket händer 99% av gångerna , vilket är fett irriterande !

Å de blir ingen skridskoåkning imorgon när de sska va 20 grader å solsken ., för då ändra min värdmamma hela planerna igen å ska ha mej å jobba imorgon.

Så tack å hej för en jääävligt rolig födelsedags helg ! jag är piss sur just nu !

weekend in nyc

Okey. Min tripp började alltså torsdag kväll.
Jag slutade jobba strax efter 7. stressade som as eftersom jag ej hittar min laddare till kameran och jag ville hinne köpa en ny till resan. Min buss gick klockan åtta och jag skulle då hinna packa klart, säga hejdå, åka till best buy i san rafael (vilket tar minst 15 min) välja en bra kamera , köpa den, åka till bussstället, köpa biljett och köpa pakeringsplats, på mindre än en timme. Men jag hann, spendera ca 3 minuter inne på best buy för att välja å köpa kamera, om de blev en bra en vet jag inte än ens..
men det blev en canon SD1400 SI.. och de hade ej den svarta ja ville ha, de hade bara rosa, så rosa blev de, eller jaa chock cerise är de väl mer :/

Bussen tog mej till flygplatsen å noll problem där, flyget lyfte i tid. Det var trångt och jag kunde inte få en minut sömn även om jag försökte så gott jag kunde. De satt en söt 1-2 åring sätena mitt emot mej, hon roande mej ganska mycket, fram till att jag vakna upp av att de torkade henne spyor hon hade spytt upp. dumma unge :( ..

Väl framme i New york kom anna och gabriella och hämta upp mej. Tack så jätte mkt tjejer ! Vi tog oss hem efter lite förvirring, jag fick träffa annas värdfamilj, vi åt frukos, sedan bestämde jag å gabbi oss för att ta en powernap.. Pooof sa de så somna vi , och vaknade sedan upp SEX ttimmar senare ! HAHHA. okej för mej som inte hade sovit på hela natten. men gabriella ?? haha . å anna hade tydligen inte en tanke på att väcka oss, sötnos. haha. jaja sömn fick jag då iaf. sedan jobba anna lite till efter det blir de lite käka å duscha å göra oss iordning. Vi tog 9 bussen in till NYC. Där började sedan galenskapen ! Festa loss på två ställen tills morgonen kom rusande. Inte stänger de 1.30 där inte som i dumma marinan i SF. fan vilket drag de va där (eller var det vi som var darget??) haha kul hade jag iaf !

Dock mådde jag inte allt för bra dagen efter.hade gått på kvällen å oroat mej hur de andra tjejerna skulle må dagen efter , att de inte skulle orka med att visa mej runt inne i stan på lördagen. hej hopp. jag var den som mådde sämst av oss.! haha. men mkt pga min fobi också. gick runt som ett ufo och skakade. så jaa, vi spendera en timma på ett café. dem åt frukos å jag förökte samla mej. det blev ingen julgranstittande, ingen turistande, ingen shopping. det blev tidiga bussen hem å en halv banan för mej. sedan däcka vi alla 3 i gabbis säng ett par timmar. Jag är inte så jätteledsen att jag itne turista runt  i NY för jag har redan gjort de en gång, å jag gillar staden så mkt så jag vet att jag kommer komma tillbaka igen. men jag är lite ledsen att jag inte tvinga mej själv att gå å kolla på den stora julgranen. för även om jag kommer tillbaka kommer ej julgranen va där. men men mår man dåligt så gör men . men hade grymm utekväll!


På lördagskväll åkte jag å anna och käka på cheesecake och vandra runt i deras shoppingsmall, vilket var ett jättebra mall, de hade massa bra affärer, men shoppade inget ! Sedan åkte vi hem å kika tv i deras bio salong !

Söndag hade de au pair möte jag följde med på, sedan hängde vi lite hos gabriella och försökte klura ut våran cancun resa, s edan va de tvugna att köra mej till flyget :(

Tack för en jättebra helg tjejer ! Saknar er redan ! Nu är de eran tur att komma till mej snart ! <3


jag i Nyc väntar på en taxi


gabriella och jag ute


jag å anna banan


kom snart !! <3

NYC ! :D

Imorgon kväll sätter jag mej på flyget och flyger över till andra sidan USA igen,
Där jag en gång började min resa .
Flyger hela natten och landar 6.55 på newark där Anna är så snäll och kommer å hämtar upp mej !
Sedan ska jag spendera helgen med henne å Gabbi. Ska bli så kul att träffa dem igen !
jag träffade ju både Anna och gabriella på ambassaden i Stockholm. Och var även på au pair skolan tillsammans med anna ! :) Så nu kör vi en återförening och de ska visa mej New york ;)



jag å anna på au pair skolan :)

RSS 2.0