Mina fina fina barn

Förra veckan när jag jobbade fick jag ett mejl ifrån min värdmamma.

det innehöll denna bilden ifrån när dom var på Hawaii, Och så stod det "Come visit soon, Let´s book a flight"

 



Ostabil som jag är just nu började jag storlipa. Kan inte tänka på mina fina barn utan att börja gråta förtillfället !
Så har pratat med min chef å försöka göra allt jag kan för att få en vecka fri och åka å hälsa på min skitungar ! Hörde ifrån Emma att dem växt sjuuukt mkt ! Tänk E hade nyss fyllt 5 när jag kom dit , Nu är han 6,5 ! Vart tog min baby vägen?! Han som alltid ville bli buren, kliad på ryggen när jag låg i sängen brevid honom å skulle natta han! Han som alltid gjorde grabygrab när jag eller Mamman lämnade huset ! Åh så jag saknar min trollis ! Hade jag varit 6 år hade jag vart stenkär i honom!
Sjuk vilken kärlek man kan känna till en 6 års kille, som man varit med i ett år. En kärlek och en roll som mamma som alltid kommer finnas där! Hoppas hoppas som fan jag får en vecka ledig i september eller oktober så jag kan åka å hälsa på dem! Å bocka av lite på min shoppinglista på saker som måste köpas i USA ! haha <3


Thank you for teach me how to love

Fått en ny låt som går om å om igen hos mej !
Å varje gång den början om på nytt., kommer ett stön ifrån mej ! Haha
Den ger mej en sån sjuk konstig känsla i kroppen .
Typ samma känsla som du får om du spanat in en kille en hel kväll. Men han har spelat skit svår.
Å sen precis innan du börjar ger upp. Får du det där smilet som bara säger att han egentligen vill ha dej !
Hahah, ah varje gång låten kommer på börjar jag iaf le för mej själv !
Texten och budskapet är sjukt fint !



Jag är iallafall glad att jag har lätt för att älska och att jag har så mycket kärlek att ge. Ibland lite för mycket kärlek . Ibland vet jag inte vart eller vem jag ska ge allt. Men blir också då att man saknar alla nära å kära som är utspridda överallt <3

michael kors

Ni som följer min blogg vet ju att jag valde mellan 2 michael kors klockor förut. Efter att ha sett den andra i verkligheten var den alldeles för liten för min smak. Så då blev det inte den.
Med andra ord blev det den med stor MK logga, Matchar min väska otroligt fint. Hahaha.

Är fortfarande lite osäker på om jag äälskar den. Men men, ni vet ju hur jag är, sjukt velig !
Eftersom jag varit otroligt charmig på jobb de senaste så konsta denna klockan mej torsdags å fredags dricks! ;)
Så de gick bra, charmar jag lite till på jobbet i veckan ska jag nog ha råd med mat också! Haha. ;)

Bara så synd man är så dum å kommer på detta efter USA. å ej orkar vänta tills man åker dit igen, då kosntar klockan tyvärr det dubbla :( men men, lätt att vara efterklok! Med tanke på hur mkt jag slitit det sista är jag värd det <3


det börjar gå åt rätt håll igen

Förlåt människor ! , eller okej familj släkt och vänner!
Jag vet att ni egentligen undrar hur det är med mej! Jag som alltid brukar höra av mej till folk hela tiden.
Tjejen som har mobilen och facebook i högsta hugg hela tiden, ringer, smsar, skriver på fb snckar irl eller vad som hela tiden! Å nu har jag knappt tid eller ork att berätta för er att jag faktikst lever !

Jag lever, är dock sjukt sliten !
Igår jobbade jag först, sedan tränade jag, å sedan jobbade jag igen, sedan skulle vi köra utgång på de, men alla ställen vi kom till hade 23 års gräns, så vi satt bara å drack vin. Åkte iallafall hemifrån kl 8.30 och kom hem igen 04.30...

Idag mår jag skit, har sträckt mej i innelåret! gör as ont kan knappt gå :( har sjukt träningsvärk och är förkyld som fan! jag tackar min chef som gav mej ledigt idag på dagen ! Så nu jobbar jag bara ikväll! tack gud för de !

Allt känns ju bättre av att jag vakna halv 12 av åska plus någon jävla konsert som hålls utanför där vi bor ! kill me !

MEEEEEEEEEEEEEEEN.... om allt går som de ska flyttar vi den 1 sept. lite utanför stan, på RÄTT sida ! Till en heeeeeeeeeeeeelt nybyggd lägenhet ! jag har ej sett den , bara anna. men tror de kommer bli sjukt bra !!

Tror septemeber kommer bli en sjukt bra månad ! Efter 2 tuffa måander, varav en sjukt tuff kommer saker å ting äntligen bli bra ! Bra jobb, bra lägenhet, börja träna igen mm... Nästan allting på plats resten ska fixas !
Har kollat om jag kan få en vecka ledigt i oktober också för å åka å hälsa på mina fina barn. saknar dem så<3

life is a bitch

Mitt liv ser allt annat ut än så som jag vill de ska se ut förtillfället..
Visst jag klagade på att jag jobbade få timmar förut, men allt har blivit till överdrift.

Förtillfället ser mina veckor ut såhär:

Måndag-Torsdag : Cantinan: 9.00 -14.30 , Big Horn: 18.00 (19.00) - 23.30
Fredag:               Cantinan: 9.00 - 1 4.30 , Big Horn: 18.00-24.00
Lördag:               Big Horn: 14.00 - 23.30,  Consenzo nattklubb 23.30 - 04.00
Söndag:              Big Horn: 18.00  - 23.00

Så jag jobbar sjukt mkt, jobbar 7 dagar i veckan , varav 6 dagar dubbla pass.

Att jag sedan på det mår helt kasst också gör saker å ting sjukt svårare! Mår dåligt både fysiskt och psykiskt och ingenting i min kropp fungerar som det ska! Och tårarna bara rinner såfort jag blir ensam.  Men ska ta mej igenom all skit å se till att mitt liv blir som jag vill.

Har fan inte shoppat sedan jag kom till Norge! Teckeen på a
tt jag ej mår som jag ska, jag som alltid shoppa förut! Glad som ledsen, shoppingen var min närmaste vän. Aja.. Glad jag har Anna i dessa tider i varje fall <3.

Nu ska jag gå in å lägga mej på min jääävla tältsäng som är lika hård som betong och sova tills jag ska besöka jobbet igen !

godnatt.<3


Tänkte fel, tänker om!

ibland kan man ha jättebra planer, jättestora drömmar och mål.
Och när man sedan väl når de målen. Kanske man inser att det inte var alls så som man trodde att de skulle vara.
De drömmarna som man haft kanske inte alls passa mej.
Eller så kan man ha mål, som man tyckt vart väldigt höga, Så man har inte riktigt räknat med att nå dem.
Jag brukar sätta höga mål, å jag brukar se till att jag når mina mål eftersom jag är sjukt målinriktad å bestämd. Men ibland sker ngt så man får kalla fötter.

Iallafall, Vi flyttade ju förra veckan, till mitt i centrum. Fan va bra tänkte vi! Vi kommer bo mitt i smeten !
Nu efter att ha sovit i lägeheten i hmmm... 3? 4? Nätter, inser jag bara .. NEJ ! Jag är ingen tjej som ska bo mitt i smeten. Visst jag har skit nära till affärerna , till Tbanan å allt jag behöver. Men nej, det är inte värt det. Att vakna flera gånger i nätterna pga, all traffik som är utanför, liv ifrån puben som ligger nedanför, folk som bråkar på gaten mm. Fan blir ju galen varje gång jag försöker sova, oavsett om det är dagtid eller natttid !
Det stinker även piss i hela området precis utanför dörren, det är absolut inget säkert och bra område så man tror man ska bli bortrövad varje gång man går ut ! Att dem vi bor med även röker på varje dag, aldrig städar och är allmänt konstiga å alltid har folk över gör de inte bättre.

Sa jag att jag längtade tills vi flyttatr 1 oktober, Och flyttar UTANFÖR själva centrum!
Jag var visst ingen storstadstjej! Men jag är heller ingen landtjej, jag bor gärna nära storstan, men inte mitt i skiten!


.


Som ett guldkorn i sanden!

Från att vara ingen, till att bli min ljuslykta i vardagen! Ja det är min fina sambo jag pratar om!

Det hela började förra året, innan vi både skulle dra iväg ett år till USA. Jag hade ingen aning om vem denna person var, Men av någon anledning så fick jag henne på Facebook, Och vi konstaterade att hon skulle till au pair skolan samtidigt som mej! Hon skulle även till Ambassaden i Sthlm samma dag som jag skulle dit !

Jag kom till ambassaden tillsammans med Gabriella, när vi satt i väntrummet ser jag en liten tjej med brunt hår och en massa Au pair papper! Det måste vara Anna ! Vi gjorde det vi skulle på ambassaden å drog sedan tillbaka in till stan, där lämnade Anna mej å gabbi igen eftersom hon skulle jobba!

Nästa gång jag träffa denna brud blev en månad senare, på andra sidan Atlanten, mer bestämt i New york där Au pair skolan var! Såg henne aldrig på kvällen dag 1 eftersom vi kommit med olika flyg. Men dag 2 när vi skulle gå till frukosten hittade jag henne. Vi var 5 (?) svenskar på skolan. Vi höll ihop hela tiden på skolan iallafall och sket väl rätt hårt i dem andra. När femte dagen kom och det var dags att lämna skolan slog allting mej. Jag har lämnat sverige, jag har lämnat familj å vänner, å nu ska jag lämna den enda vännen jag har på denna sidan jorden! Jag grät aldrig på flygplatsen när jag lämna Sverige, Men jag grät när jag lämnade skolan och skulle flyga från New York till San Francisco ! Jag fick verkligen kalla fötter då och ville vända hem igen!

Väl i San francisco trivdes jag som fisken så att vända hem var aldrig en tanke ! Dock vände jag å flög tillbaka till New york en helg å hälsa på Anna ! Min finaste vän i det stora landet ! Min finaste vän som hade hamnat på östkusten och jag på västkusten! Dvs, det var ungefär samma sak som om att vi bodde i olika länder, kunde inte ringa varann utan dyra tillägg, 3 timmar tidsskillnad, 7 timmar flyg för att kunna ses! Men en helg blev det hos henne iallafall! Skit bra helg, Party i NYC, lyckas alltid bli så jäävla full när jag festar i NY ! betyder väl att GC gör ett bra jobb kanske ;) haha .

Senare planerades årets resa, Cancun !! Det var egnetligen Anna Gabbi och Sofie som planerat åka, å jag hakade på dem ! :) Bästa resan någonsin! Kommer nog aldrig kunna slå den ! haha. Vi hade en sjukt bra vecka och jag fick lära känna tjejerna lite bättre ! Hade ju trots allt bara träffat Anna de 4 dagarna på skolan plus helgen som jag var över hos henne!

Efter Cancun ändrades mina planer, skulle ju stannat i USA egentligen, Men Anna lovade mej att flytta till Oslo med mej om jag åkte hem samtidigt som henne! Eftersom jag ville till Oslo efter USA kunde jag ju ej missa denna chans ! ;) Haha . Så efter att ha spenderat 4 dagar på skolan 2 dagar i NY och en vecka i Cancun tillsammans, dvs 13 dagar ihop! Så bestämde vi oss för att vi skulle bli sambos när livet i USA var slut ! haha , ganska sjukt egentligen när man tänker efter ! Efter 13 dagar vet man inte mycket om varandra ! Men vi har alltid haft sjukt bra personkemi och det har vart typ oskriva regler, jag å anna mot resten .

And so far... Har allting gått otroligt bra ! Vi hade ju resmånaden ihop innan vi lämnade USA, så då hann vi ju lära känna varann bättre :) Nu är bara mitt nästa problem, Hon gick från att va en främmande människa jag aldrig brytt mej om, till att bli min närmsta kompis. Efter denna Oslo tid, tror jag hon kommer ta sitt pick och pack och fara upp till Sthlm igen, kanske till och med Edsele?. Och jag kommer fara tillbaka till mina Skaraborgstrakter ? Dvs, hon vill bli på alldeles för långt avstånd ifrån mej igen ! Så därför tänker jag smida planer å se till att vi stanna i Oslo föralltid kanske?

Okej jag är verkligen inte homosexuell eller något, Så bli inte rädd Anna, för vi ska nämligen fortsätta dela säng ett tag ! ;)  U are safe i promise u . Är bara otroligt tacksam över att jag träffat denna brud ! :)



love u babe ! <3




Mitt och ditt

Jag är så jävla trött på samhället ibland. Trött på personer som inte har något gnutta respekt överhuvudtaget. Folk som inte lärt sej skillnaden på mitt och ditt ! Oavsett om det är materiella saker eller ens kropp! Det är saker man lär sej innan man börjar dagis liksom, Vart och när missade folk den delen? Inte okej!

Yes det börjar gå bra nu !

Inte för att min blogg någonsin varit så levande med flitiga uppdateringar, men nu har jag iallafall en ursäkt till varför!

Mina dagar ser nämligen ut såhär:,
jag går upp 7.45 Packar väskan och åker till jobbet, Där jobbar jag tills 14.30 ungefär.
sedan tar jag mitt pick och pack å åker mot gymmet, kör skiten ur mej där,
Duschar å äter något lätt , Å sedan blir det tbanan igen mot Jobb 2.
där jobbar jag från 18 eller 19 till 23-24 någon gång !
Så sedan kommer jag hem någon gång igen runt 24, då har jag varit hemifrån i nästan 16 timmar.
Så då borde jag sova sött som en bebis, men har väl varit uppe i varv så har bara legat å vridit mej till kl 3 på natten typ. Så så har min vecka sett ut..

Å så kommmer nog mina veckor se ut ungefär en månad till framöver, men sedan blir det ändrig. För fick ett erbjudande igår som jag troligtvis kommer tacka ja till, så detta blir nog bra !

Trivs jättebra på den nya restaurangen, Mina jobbarkompisar är så härliga, å tiden går så fort ! fortfarande mycket kvar att lära så som alla 1000 miljoner viner, å drinkar å bära 10 tallrikar på samma gång mm. Men det kommer ;)

Idag ser dagen lite annorlunda ut. Vi kör idag träning först, sedan jobb 2 å sedan jobb 3 !
MEN imorgon är jag heeeeeeeeeeeeeelt ledig ! Sååå jävla skönt !
Har två olika planer: Plan1, Sova sjuuukt länge eftersom vi kommer hem vid 6 inatt, sedan bara njuuuuuuuuta av dagen i gött sällskap.
Plan2. Fortfarande sova sjukt länge ! Å sedan Packa alla mina saker å flyttstäda ! ;(  VILL INTE FLYTTA !

btw, På torsdag åker jag hem till Swe !! Så Alla Falköpingsbor, Elleer okej, alla nära å kära, Boka in Emelie-tid i kalendern över helgen ! <3


För mycket.

Okej det är alldeles för mycket för mej just nu känns det som.
Just nu står jag med 3 jobb.. 3 provjobb/intervjuer .
Vi har lägenhetsflyttning i veckan, men vi har ingen jävla säng att sova i eller något annat, bara våra resväskor och ett äckligt rum i äckligaste lägenheten i världen. Plus att vi samtidigt måste lösa allt med lägenheten från 1 okt. Samtidigt som jag är heeeeeelt ny på ett jobb, ingenting jag jobbat med innan så måste verkligen fokusera sönder, Samtidigt som jag ska planera in en Sverige resa och fixa pass och gå till läkaren. Samtidigt som jag ska fixa allting med banken och mitt kontokort, Samtigti som jag precis fixa gymkort å ska försöka fixa till kroppen igen. Samtidigt som jag ska försöka hinna sova, duscha, äta, leva, prata med min fina sambo, umgås med folk och faktiskt känna att jag trivs i Oslo och att Emelie finns på riktigt och inte är någon jävla robot.

Hmmm... Hur fan kunde jag ta på mej såhär mycket?

Och tydligen har allt detta gjort mej helt snurrig ! När jag vakna imorse såg jag att mina nycklar låg på bänken i köket. Jag bara hmm varför fan la jag nycklarna på bänken och inte i min väska som alltid? Så får jag ett sms av Anna, "dina nycklar satt i dörren när jag skulle gå till jobbet" . Jag hade alltså kommit hem, låst upp, gått in , låst dörren innifrån och glömt nycklarna ute i dörren ! Smart, tack att vi bor i en trappuppgång med låst ytterdörr !

Sedan ringde mobilen nyss, Jag hade visst en jobbintervju nu, som jag helt glömt bort ! Skulle tränat mellan jobbet idag var det tänkt, men är så himla trött. För åkte hemifrån igår vid halv 9, jobbade, tränade, solade, åkte till stan å köpte jobbskor, å jobbade sedan igen å kom hem igen runt 24... varit borta nästan 16 timmar.. Men tro fan jag inte kunde sova ändå... så låg v aken till klockan 3 ! Så är lagom sliten idag. Så nu ska jag sova lite innan jag ska åka iväg på jobb igen! Får bli träning imorgon istället :)

Dags att komma i form

Idag efter jobbet åkte jag å Anna till gymmet.
Vi har försökt pussla ihop en dag så vi kan åka dit ihop såååå länge, å äntligen kom dagen!
Kändes så sjukt skönt att få träna igen! Har inte tränat seiöst sedan feburari, innan Cancun!
Ojojoj så längesedan ! Men det blir så när man har rest runt, bara bott på vissa platser tillfälligt med mera!
Men nu fanns det ingen återvändo ! :)

Dock börjar jag ångra lite att jag tagit på mej 3 jobb..
Jobbar börjar liksom 8 , jobbar till eftermiddag, har 2-3 timmar paus då jag ska försöka träna, sedan börjar jag igen å kör till 23.30 ungefär... å sen börjar det om ! jobb 7 dagar i veckan.. VAD FAN TÄNKTE JAG PÅ ?!
När ska jag hinna äta, shoppa, umgås, träna, slappa och allt jag nu behöver göra?!
aja, kör ett tag så jag får ihop alla pengar jag slösat bort i USA, sedan får de fan duga med 1-2 jobb !

Puss från mej sålänge :)

RSS 2.0