dator

jag är väldigt sugen på en ny dator
för min är typ världens klumpigaste.. med världens sämsta batteri...
den väger ton och är inte smidig alls att ta med sej, vad är då det hela med laptop liksom?
plus att batteriet håller typ en timma. suger.

så valet i kvalet är att köpa en mini pc att ha och kompletera upp min andra kump laptop.. å ha den lilla när ja ska ivägt å ha den vanliga som vanligt,.,,
eller byta ut båda mot en mac som jag börjat gilla mer å mer, de säger ju har man en gång gått över går man aldrig tillbaka...

sååå vad tkr ni ?
¨


Macbook

eller...




mini-pc 10tums.. dock vill ja inte ha denna acer.. hitta min mini minis igår :)

happy thanksgiving

Okej idag var det alltså thanksgiving här i USA..
Jag hade ganska stora förväntningar eftersom min värdmamma sagt att det är hennes favvorit högtid och Ryan har tjatat om maten i säkert flera månader nu.

Meeen... jag är bara besviken... maten..? jag hade sett framför mej ett helt bord med massa olika matsaker så man kan plocka hela tallriken full... Men hos oss hade vi iallafall bara kalkon, sötpotatis-gegga med marshmellos på (som man fick kväljningar av efter en tugga för det är bara så förmkt!) sedan ngra gröna bollar, tror det kallas brysselkål eller ngt och sedan brödstuvning med lök. så jaa, jag ahde inte ätit på hela dagen kl 5 när vi börja äta för alla sa att man åt så mkt så man spraack. så jagg var sviin hungrig när maten kom ut. och allt jag gillade va kalkonen. så besvikelse där...

Sedan trodde jag hela dagen skulle va en mysig familjedag med roliga saker.. vi har inprincip lagat mat å väntat på maten fram till kl 5. sedan åt de andra pumpa paj smo va köpt ifrån en mataffär som är typ som lidl så jag smakade inte ens. sedan sa min värdmamma att ja va tvungen att åka hem för det är bara ett lyse som funkar på min bil. så de ville ej att jag skulle köra när de va för mörkt, så resten av thanksgiving spenderar jag nu hemma i mitt rum med min dator. så det  blir ett nej där med.

Tur jag ska fira julafton hemma i sverige så jag slipper bli besviken på det också.
Men aja nu har jag upplevt thanks giving och de va kul å träffa deras familj igen, dem är super söta ! :)

marin county

att bo i marin county är både possitivt och negativt..
att bo i en av usas rikaste och snobbigaste områden kan löna sej... eftersom de har pengar , och de spenderar pengarna också.
men det kan också vara påfrestenade och ge dej en sne syn av usa.
Jag har en väldigt orättvis syn på Usa bara för jag lever här.
Jag tycker folket är otroligt snobbiga, bortskämda, egoisktiska mm..
men det är för jag bor i detta området. ryan säger alltid att jag inte kan dömma hela landet för det lilla jag ser, för hela landet är låååååååångt ifrån detta. men detta är vardagen här å det är de jag ser varje dag och lever runt om .
men helt ärligt blir människorna här hjärntvättade av allt måste ha, måste vara . det är inte hälsosamt. så jag ska iallafall aldrig bo i ross. hahah .


förvirring ?

skickade mejl till CC angående om när man måste bestämma om man ska förlänge/ och eller boka flygbiljett hem. men de va sega, så jag skickade PRECIS samma mejl till två olika mejl adresser men båda tillhör CC. Och hade idag fått svar ifrån båda. MEN svaren var helt olika. i ett stod det att jag kunde vänta tills jag hade bestämmt mej å sedan bara tala om hur jag ville ha mina flygbiljetter, i nästa svar stod de, tala om med en gång om vart och när du vill flyga hem så avbokar vi bara dina biljetter om du ska förlänge. jaaaaaaa men tjena . var jag inte förvirrad innan så blev jag de ju nu !

bra jobbat ;)

Så nytt mejl är iväg skickat och förvirrningen kvarstår.

its meant to be, but the world is working against us

tårarna har runnit lika mycket de senaste dagarna som regnet öser ner idag
Det har varit riktigt jobbiga dagar de senaste och jag mår riktigt piss dåligt för tillfället.
Jag har fått mejl om att jag måste bestämma flygdatum hem innan 10 december hem ifall jag väljer att åka hem. (jag har dock också fått mejl om att jag har tills 60 dagar innan min sista månad att bestämma mej om förlägning så de gör mej väldigt förvirrad, så om någon vet hur det funkar , förklara gärna!)

Men iaf, Så  förlägning eller inte har snurrat runt i mitt huvud ganska mycket. Jag har väl egentligen varit ganska säker på att jag skulle förlänge 6 månader iaf. men sedan tänkte jag ett steg längre .vill jag stanna ännu längre , och spendera ännu tid med min pojkvän å bli ännu tajtare med honom , men veta att det fortfarande bara är tidbegränsat. att vi inte har någon framtid ihop mer än de 6 månaderna, sitta och räkna veckorna som är kvar. Vad kommer de ge mej i längden? mer än ett brustet hjärta och mer tid som jag förlorat .

Jag är kär upp över öronen och jag beundrar honom något fruktansvärt ! Han inspirerar mej och jag är stolt över honom ! Jag är stolt att han är den person han är och lever de liv han gör efter allt som han gått igenom . Jag skulle kunna ge hela mitt liv i hans händer och veta att han kommer göra det till något bra, så mycket litar jag på honom .

Vi har haft riktigt jobbiga dagar, disskuterat allt som går att disskutera. gråtit, skrikit hatat allt som går att hata. gjort slut för jag insåg att jag inte kan  vara tillsammans med honom tills den dagen jag åker hem för då kommer jag gå under av hur deprimerad jag kommer vara . men det höll inte så bra . vi klarade inte av tanken att inte  vara utan varandra så , en dag höll det väl ungefär .

Varför måste usa va så jävla strikta med sina regler? give us a break för fan ! JÄVLA 11 september !




I love you my lovebox

six flags

Igår var jag och ryan alltså på six flags..
sena iväg som vanligt, och jag skulle jobba så vi var bara där en snabbis ...
Jag tog med min väska in även om ryan sa att jag borde lämna dej i bilen , för jag trodde de skulle va som på liseberg att de finns som en hylla när man kan lägga väskan när man åker katrusell. men ikke..
när vi står i kön till första karuseller sser jag skylt där de står inga väskor. ryan går å frågar å mkt riktigt inga väskor, finns ingen yta att lägga ifrån sej dem. vaa fan??
Så jaa. vi tar oss genom hela parken å går ut igen, går till tufftuff tåget som tar oss till parkeringen å letar upp bilen. lämnar av väskan å jag byter skor. kommer tillbaka. å då ser vi de har skåp utanför nästna alla karuseller skåp som på badhus typ ni vet när man kan låsa in väskan för en dollar. aaaaaaaaah men tjena , tack karusellvakten för du tala om de ! så där slösa vi ännu lite tid. vi åkte 2 karuseller, såg delfinshow å hade d mysigt.
vi stod uppe i en annan barg-å-dahlbana i säkert 20 minuter för vi skulle åkt den. de va ryans favvorit å han hade tjat om den ända sedan vi parkera bilen på parkeringen. jag stod där uppe 20 min å försökte samla mod för å åka den så han blev glad. men varje gång ja saz okej vi gör de å tog stegen fram till grinden blev jag super nerövs å börja må illa. ja vet att jag hade klarat av å åka den pysiskt sett. men allt satt i huvudeet att ja började må illa. å då gick de bara inte .men den va läskig !




jag blir nervis bara att tittat på bilder å tänak på de ... allting börjar med en lååång uppförsbacke.. sedan blir de bara ett stor stup ner ..

Sedan vann min älskling en blå hund jag ville ha .. myspys! sedan åt vi äckliga strips med tons av ketchup. sedan va kl mkt å de va dags att kröa i racer fart hem för jag skulle jobba..

idag har vi haft barnkalas för min värddotter .. de hade hyrt en husbil . så vi har haft 18 tjejer parades i en husbil.. sedan åkte vi till ett ställe som kallas house fo air.. de e typ ett ställe med massa stora studdsmattor. å efter de hade vi tårta å party i husbilen igen. hård dag.. ¨bilder kommer. ... kanske .. :P




hejsan

de va ett tag sedan nu ..
Jag har insett att jag varit i USA i 7,5 månad.. det är gaaaaaaalet.! LÄSKIGT !
jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv !
men men iaf.
jag tror ändå jag varit här tillräckligt nog för att bli knäpp.
gick in på en hemsida häromdagen för att beställa lite smink.. hemsidan finns både på svenska och engelska.. så skriver i adressen och sidan kommer fram,. jag skummar igenom den å tänker men va fan skrev jag in .se eller varför är de på svenska?? går upp och ska ändra till .com men ser att de står .com .. ?? går ner på sidan igen och inser att allting visst va på engelska. hahah så dum .. va tydligen bara så van vid engelska just då så fick för mej de va svenska . haha ..

beställade lite smink... fick lite email ifrån företaget som har sminket. trodde bara de va beställningsorden och att orden va mottagen och skickad så öppnade inte mejlen förrän typ 5  dagar senare. och såg att jag hade vunnit andra pris i deras tävling och ett persentkort på 25 dollar... vadå tävling jag visste inte ens att jag var med i en tävling ?!? hahah men jag tackade å tog emot. väntar bara på att sminket å presentkortet ska komma :)

Idag var jag även på six flags med min love. haha.. jag berätta mer om de en annan dag å visar bilder :)
Just nu jobbar jag typ ihjäl mej . haha  nee men de e väääldigt mkt jobb just nu ... men renee är super stressad och efter måndag vill de lugna ner sej och efter fredag nästa vecka vill de lugna ner sej ännu mer.

imiorgon ska vi ah barnkalas för min värddottter... its gonna be crazy!

Btw jag åker nog kasnke till New york 2 dec till  5 dec. det var typ helt bestämmt. MEEEEEEN vi har väntat för vi väntade på besked från våra värdmammor så nu är självklart alla de flyg jag kunde tänka mej åka med uppbokade !! suuuuuuuuuuurt värre. men vi jobbar på en ny plan !


väska <3

Vill bara säga tacck till mamma och pappa för min fina väska !
har nu köpt väskan ! eller ja för nästan en vecka sedan !
Älskar den !
Så tack så jätte mkt! (för jag tror jag skulle få den i födelsedagspresten ?? ) hahah .


RSS 2.0