lycka

för alla trogna läsare (typ 2) vill jag bara berätta att efter en natts vila funkade min underbara iphone som på nytt igen ! :) nu kan jag höra när jag ringer igen, tydligen tyckte han badet i toan va uppfriskande. så nu är jag lycklig igen ! :)

Jag har även jobbat sent 2 kvällar i rad. slutat vid 23.. vilket betyder att jag nattat barnen. det har gått bra , .
idag åt jag och barnen middag (seeeen en) på cheesecake.. sedan åkte vi till mill valley och lämna pengar. och min skitunge somna i bilen <3..
i helgen blir det upp till clearlake igen , young scandinavia club :) stavfel så de skriker om de men de skiter jag i för jag är trött :P

iphone+toalett= ingen bra kombination

Heej!
idag skulle jag gå på toaletten med min iphone i bakfickan .
det slutade med en stor plums och en funderande emelie i ca 2 sekunder innan de gick upp för mej att min käraste vän precis fallit ner i toan . (lyckligtvis innan jag hunnit utföra det jag skulle)
jag har alltid garvat så hårt åt min lillasyster som lyckats tappa sin telefon i toan typ tre gånger lr ngt.? haha.
jag skratta dock inte lika hårt när de hände mej själv.. jag har också alltid tänkt att jag aldrig skulle plocka upp min telefon om de hände för de e så jävla äckligt. så långt hann jag aldrig tänka idag. (kan bero på att de inte ens är MIN telefnon på riktigt, utan min chefs och ägaren till stället jag bor på telefon ).
men jag fick upp den fort som fan, torka den tort, tog bort skalet å allt.. å deen funka fiiiin fint ! ååååh. heaven. bara mittenknappten som fuckat ur lite men den va konstig innan badet i toan .. så  ja ,,, jag sa inget till min värdmamma å använda glatt telefonen som vanligt...
tills jag skulle ringa ryan ... iringde typ tre gånger.. såg hur sekunderna tickade på... men hörde ingenting-... tänkte va fan gör hhan? innan jag insåg att han inte hör mej heller och jag ingetning alls.. gaaaaaaaaaaahdaamn...
telefonen klarade sej med andra inte ord helt felfri ifrån toabadet.. så jag fick ta svansen mellan benen och berätta för min värdmamma om mitt äventyr på toaletten. va inte så jättekul.
ooch fick till svar: Ippooonen?!? shhiiiiet you are in so much trouble now ! Dont tell Charlie (pappan) hahah. jaja vi ska se om telefonen mår bättre imorgon.. annars kommer ajg få byta till en skrutten samsung lr ngt som är älldre än MIN Gammgammla telefon.. käääännns suuuuper när man är van vid iphone x2.. :(

Jasmi lämnade även town igår...

nu ska jag åka och tröst sova hos ryan efter denna dagen ..
 Puss


weekend !

jaja helgen har varit bra i det stora hela...
fredagen minns jag inte riktigt vad jag gjorde .. joo jag var inne i ciry en stund efter att jag hade slutat .. shoppade loss på 3 klockor och ett armband från betsey johnson jag suckat efter så länge. kan visa er bild ngn annan dag men armbandet är min nya favorit nu :)

lördagen var det tänkt att vi skulle till stranden men de blev aldirg så pga att jag å jasmi va skit sega och att de blåste endel å att vi inte visste helt säkert om de va fog där eller inte.. så vi våga inte chansa så åkte å la oss i parken lite... sedan åkte vi till mitt au pair möte. ja va den enda som va duktig å dök upp (även om ja hade skickat ett mail till henne ch sagt att ja ej kunde komma ) det tog ca 5 min å jag träffade min nya LCC eftersom min andra bara slutade sådär helt plötsligt utan att säga ngt.. sedan shoppa vi lite på cvs och safeway som alltid.
jag körde hem henne.. åkte till ryan lite.. åkte å hämta jasmi igen eftersom planer aldrig går smo tänkt.. vi tre åkte å käka.. ryan åt mexicant å ja å jasan sjäälvaklart mc donalds ;/ ahha ... sedan bbyebye till ryan och jag å jasan drog till sara.. där blev de förfest med lite brudar å sedan in till San francisco å slå klackarna i taken. en bra utgång ! mindre bra slut på natten...
söndagen sega vi lite.. sedan drog vi till stranden.,. på riktigt den här gången.. även om vi kom dit efter tre. hahahah... sedan belv de middag på vårat favvorit ställe Cheseecake :)

idag har jag jobbat lite.. mest tvättat, packat och fixat inför deras resa.. sedan drog jag iväg på zumba för första gången. men kmr itne bli de sista . de gillar vi :) imrogon väntar en låång jobb dag för mej.. men det står man ut med när de sedan lämnar dagen efrer å ska va borta si sådär 4 dagar ... men på onsdag ska jag jobba åt deras vänners familj.. alltid gött me extra pengar :)

gonatt

heeeeej folket !!!

skulle bara meedeela att jag faktiskt lever.. .
men att jag inte alls kanner for att blogga elelr har tid for det.. speciellt inte nar jag insag att jag forlorat nastan alla mina lasare under mitt uppehalll.. men vem vet jag kasnke kommer igang igen :D
allt ar lite freaake har just nu ! men jag skriver snart
FAMILJEN MALMBERG OCH VANNER ! jag saknar er ! mer skype taaaaack!

RSS 2.0