Skönaste

Sjukt hur skön sängen kan va efter en stressig arbetsdag och sedan ett glas vin efter det. Var villig å betala nästan vad som helst för å få komma hem till min sköna säng!

Godnatt


Efter solsken kommer regn?

Vart en huuur fin dag som helst ! Jag gick å la mej tidigt igår, så vaknade innan klockan ringde utvilad. Bara en sån sak tyder på att de kmr bli en bra dag. Spendera morgonen med Anna. Gick till jobbet, möttes med massa kramar! Dagen på jobbet har också vart tooppen! Gått på tur till frognerparken på förmiddan och dansat en massa på eftermiddagen . Hade massa planet efter jobbet innan jag skulle börja nästa jobb. Men påvägen från jobbet till bussen dog hela mitt humör å hela min energi. Så nu ligger jag i sängen å lyssnar på musik,. Konstigt att humöret kan svänga så fort .

Puss


Back?

Vart dålig uppdatering ett tag, endast bara för att jag inte orkat bry mej överhuvudtaget. Bytte ju jobb så hade en period då jag jobbade sjukt mkt eftersom jag nästan hade 2 fulltidsjobb. Men nu är det lugnare på jobb fronten så det är skönt.

Dock är det små kaos på mitt nya jobb och hade det inte vart för att jag blivit otroligt glad i barnen hade jag inte tackat ja efter prövotiden. Men barnen är helt underbara och jag måste ju ha en inkomst. Så fram till att jag har klurat ut min framtid behåller jag de nog såhär..

Dock har min hjärna börjat spinna en hel del det sista. Tusen funderingar och frågor som spinner runt som jag försöker klura ut rätt lösningar på . - Hur länge ska jag stanna i Oslo? Staden är ur mysig, men har ingenting här ! Å de få jag har flyttar till sommaren..   -  Vad sker med mej å Anna om jag flyttar? Kvinnan som vart mitt allt, min enda tryggghet i typ 1-2 år kommer försvinna allt för långt bort? - Vad ska jag göra istället för Oslo? - Kommer jag klara av att bo hemma i Fkp? - När ska jag börja plugga? - Har jag bestämmt mej för rätt utbildning? - När ska min man dyka upp å rädda mej? osv osv .. Men antar att tiden finner svar på endel svar, å min magkänsla får va med å styra endel beslut också. 

Nu ska jag antingen duscha eller ut å gå för att bli av med alla tanker .

Puss *

Hej


RSS 2.0